Re: Sprekelia (jakubská lilie)
Mám dotaz jak často kvete Sprekelia mě odkvetla asi před 3 týdny a mám dojem že tlačí další květ
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Sprekelia (jakubská lilie)
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám dotaz jak často kvete Sprekelia mě odkvetla asi před 3 týdny a mám dojem že tlačí další květ
Tak to máš dobrý,já je mám opylované...a vypadá to,že úspěšně
A čím? to by mohlo byt zajímavé
nevíš kde bych sehnala Beladonu někdo tady psal že ji koupil v supermar. já je sjezdila u nás všechny a nic
Samu sebou,jak jsem je pořád přenášela a fotila,tak se opylovaly i bez mého přičinění
Ja myslela ty mičurine že bude nový druh a ty nic
Nádhera, paráda, kdo umí ten umí
Rito díky ale to spíš kozel zahradníkem
je ale proti té první daleko větší květ 15x15 cm
Zkus s tim pylem oplodnit co pujde,a treba se priroda zblazni a neco vzejde. To treba zkrizit s nejakou bilou......
Zítra vykvete Arctic White tak to skusím mohlo by to být zajímavé
Vidis jak ti to krasne holky zjednodusily.
Hybrid Sprekelie a Amarylisu:
Je to zajímavé
ještě že dj.joop marodíš
je moc pěkná já asi letos nic
Takže křížení Sprekelie s Arctic White se moc nevede Sprek.odpadla uvidíme co udělá Arctic
příroda si nenechá asi všechno líbit
Eví.......gratuluji
Evi je moc pěkná
Teď si představ tuhle krásku bílou nebo červeno- bílou
ten Arctik zatím semeníky neshodil
to bude darda Artickelia
Moc pěkná
jsem zvědavá kolikrát to stihne mě taky kvetla 2x
Evi super mně nic ani ň
Evi, mám dotaz jak nyní rostou u tvoji sprekelie listy. Mě zrovna nic moc, starší usychají a novým se nějak nechce. Asi budu muset přesazovat, nevím co jim chybí.
Já mám edo jenom listy dlouhé jak týden před výplatou a je ve skleníku mrška jedna tak na ni
Edo, mě se cibule jakoby rozpůlila, a na jedné mám pět listů, a na druhé deset, a je vidět že rostou nové. Asi dva krajní listy odejdou, začaly žloutnout, ale když rostou nové tak se tím netrápím
Já už je mám týden zasazené ve velikým květináči na balkoně a rostou nové listy Ty co narostly doteď se lámou,protože jsou dlouhé,jak se táhly za světlem.
Mě vůbec nerostou, tak jsem je dnes raději přesadil. Uprostřed mají jen pár zelených lístků a jinak nic. Nevím co jim chybělo, možná byly přehnojeny. Jak se hnojení přežene, je to průšvich.
Miminka sprekelie dnes
Vzešla po 5-ti dnech .Zasazený 25.dubna,vzešly 30.dubna,takže jim je 14-dní
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Sprekelia (jakubská lilie)