Re: Pokec o všem-9
Karen děkuju za radu. :cool:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen děkuju za radu. :cool:
Jirko, mrknu ti poněm jestli ještě bude.Měli jeden kousek a je vsazen a má na květ.
Jani, Toscy měli jen dvě a obě mám doma.Pokud to budou obě Toscy,tak bych ti jednu cibulku nechala.
Ilonko, v neděli půjdun do kaufu, tak pokud bys chtěla tu bílou mohu ti ji koupit
já jsem , Helenko, také chtěla poprosit o koupení Toscy a když jsem dočetla, vidím, že mám smůlu. kdybyste někdo někde náhodou na ni narazil a vypadala nadějně, kupte mi ji, prosím. já kolem žádné tyhle markety nemám, to jen když občas vyrazím do Prahy...
Tychi, my jsme tu - resp. já - řešili Milovice (bývalý vojenský prostor ruských jednotek na Nymbursku) a Milotice (moje současné bydliště v okrese Kutná Hora). kde jsou Mirovice a Mirotice bohužel vůbec netuším :cool:
tak už tuším - u Orlíku
Ty jsi moje cibulobanka na 100 %.Heli beru. Budu přesazovat ty fialové tak jí pošlu asi příští týden podle toho jak dopadnu s tim CT opychem.
Komul dostala jsi správu,?
jéžiš, Janko, už jdu na to. já nevím proč, ale tyhle PM na foru já nějak pořád přehlížím...
Kdybyste ještě někdo chtěl, tak u nás v Kauflandu ještě včera měli Toscu, Gilmar, Athene.
Jani,já bych teda bral Gilmar i Athene,pokud se ti bude chtít mi je vzít.
Jani Toscu když bude.Díky
Jani, já bych taky brala Toscu. Jestli to nebude velký problém. Díky předem
Miro prosím poraď mám doma spoustu hiacintů po odkvětu,kdy je mužu dát ven do záhonu.?Některé jsou kupované už s květy a některé jsemsi koupila jako cibulky a narychlila. :cool: :cool: babo raď.
Taky jsem loni dva hiacinty kupovala, ale ven jsem je dala už loni a i tam zimovaly. Mám jich po zahradě dost zplanělých ve všech barvách.
promin, ze pisu Jani az ted, vysad je radsi az zacatkem dubna, ted se jeste vrtkave pocasi a oni jsou zchoulostiveli z tech domacich teplot..pak to bude v pohode
Miro díky za radu.
Tak došel email od Grimové.Letos se prodej neuskuteční.Kdyby se něco změnilo dá vědět.Škoda u ní jsem si vždycky vybrala .Až na záměnu Toscy s Flamencem byla spolehlivá i v odrůdách.
Karen nevíš co je Evinou už dlouho se neobjevila. :cool: :cool:
Asi nemá čas, protože mailiky mně od ní chodí.
Holky, jsem tady Nebojte, žiju Ale fakt nevím kam dřív skočit :o Jinak u mě nic nového, ani mi zrovna nic nekvete Pomalu začínají práce venku, tak toho času bude ještě míň
Děcka, zítra se do toho Kauflandu vyrazím podívat, cibule měly jen malý květní puk, tak třeba o ně nebude takový zájem. Jana
Jani hodně štěstí.
jsem na tom stejne jako Evca, za chvili pujdu pikyrovat plata s celerem...proste i za tmy je co delat
jo Karen...nevim zda jsi to udelala, ale postrikej nutne broskvone, nyni jiz práší lísky a je posledni sance se trosku zbavit kaderavosti!
Mirečku postříkala jsem je tenkrát jak jsme o tom mluvili. Ta moje zatím ale nejeví známky života. Dneska jesm prošla zahradu, ale u nás je blato musela jsem pak umejvat krysaříky měla ta maličká blato až za ušima. Jinak mně vyrazily tulipány a okrasnej česnek.U sousedky kvetou sněženky )oni mají víc slunce). Mám dále narašenej rybíz a angreštový stromek - novej od loňska vysazený.Jahody co jsem loni založila záhon na netkané textilii tak tam ty jahody taky už vypadají že se budé. Druhý - starý záhon ještě dočista spí. A to je všechno jinak jsem otevřela zahradní výběh slepicím ale moc tam nešly. Tak až to ještě víc oschne, vyhrabu trávníky. Jinak asi nic.
u nas je teda pravy opak-sucho az děs! pokud Ti prasi lisky a puci angresty, postrikej je jeste..., dnes sem vysel bilej mak-nikde ho snad neprodavaji, tak mam pet radku... a dal jsem NPK tulipanum jiz skoro vsechny odrudy jsou jiz nad zemi.
Ty pěstuješ mak? zrovna dneska to po mě Pepča chtěl a já to zamítla. Myslím že by mi to tady vyklobali sykorky. jednou jsem zkoušela pár slunečnic a nenechaly mně ty potvory dočista nic. Ani zabalit do sáčku nepomohlo. Proklobaly se i tím igelitem .
Stromek broskvoň nedělá dočista nic. Vypadá jako by uschla. Na ostatní stromky jsem se nekoukla.Jen na ty keře a ty raší.
no letos prvne, chci mit letos hodne zeleniny-za prvy jako vegetarian spotrebuju fakt mnozstvi a taky me stve, ze zelenina neni ceska-takova mrkev je z Belgie, no hruuza! a mak bilej je k nesehnani, takze ho chci zkusit, pokud bude problem, prehodim pres ne textilii a bude to, tato odruda se navic sevysypava, takze o to lepe
jinak tak sem zitra hod foto stromku,ju?
Tý broskvoňky? To je docela maličký a tak jo .
ja ji mam vysazenou od lonska a pusci a snazi se, pupeny to ma pukly, proto jsem strikal, ted naposledy potreti...pak se jiz proti kaderavosti neochrani-nebo neda ochranit
Tak já nevím jestli přečkala zimu. Taky byla sázená loni. Rozhodně teda pupeny nemá nalitý. Tu jsem prohlížela. Zítra se ještě kouknu na ostatní stromky, ale jsou uvnitř záhonu a mně se nechtělo do toho blata šlapat.
u vas Karen prselo?-jak tam muzes mit mokro?! dnes sem vysel i redkvicky ven a musel jsem je zalit spolecne se spenatem, ktery prave klici a ma suchou zem
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9