Já musím zítra utratit Kikinku,má rakovinu.Asi před třemi měsíci se objevil první nádor na krku,pak na zadní noze a několik dalších menších na břiše a zádech.Poslední měsíc nemůže už zadní nohu používat ,ale jinak byla pořád čilá.Měla se k jídlu a byla celkem ok.Teď poslední týden už má problém udržet v sobě jakékoliv sousto a už je na tom hodně zle.No jsem z toho špatnej,a vůbec se mi do toho nechce,ale když vidím jak se trápí,tak je to asi jediná možnost.A změnil jsem kvůli tomu i veterináře.Věděl jak je stará,v jakém je stavu a přesto se mi znažil vnutit odoperování nádoru na krku a přesvědčoval mě,že ani noha ani malé nádorky na břiše s tím nesouvisí(To prý jsou jen zduřelé mléčné žlázy).Já,ačkoliv laik,co měl biologii jen na gymlu jsem hned věděl,že jsou to metastáze a že je jen otázkou času,kdy se to dostane do vnitřních orgánů.Tak pan rádoby zvěrolékař by měl asi vrátit titul.Místo toho aby mi poradil,jak jí ten konec trochu ulehčit,tak ho zajímal jen výdělek plynoucí z operace.No i takový řezníci jsou mezi zvěrolékaři.