121

Re: Pokec o všem-9

Heli tak to mám smůlu asi jenom já. Mimo té co jsem ji měla ohnilou a okrájela jsem ji  - u té se mi zdá že poupě tam je  trošku povystrčilo puk - to je Novela .Jediná co jde na květ je pořád jen  Exotika, ale aspoň má stvoly dva  an Ostatní jsou živé rostou jim listy,ale na květ zatím nic  ac   ac   ac

122

Jani vše nej nej k narozkám  ae

123 Naposledy upravil: karelex (18-03-2011 20:01:13)

Rady ahoj!!! Dlouho jsem na tebe neměla štěstí.  Jedna z cibulek od tene pokvete.Pak ti pošlu fotku, ale ještě to potrvá zatím mám jen zelené poupě. Je překvapivé že to není ta největší, ale jedna z těch menších od zahradníka.

124

Janičce také přeji všechno nej k narozkámhttp://www.celysvet.cz/skin/smile/s12448.gif

125

Aojky Karen tak to jsem zvědavej jaká bude   ab  protože ani on neví jaká   an

126

I já blahopřeji k jubileu, hodně ZDRAVÍ a úspěšné pokračovánív pěstování hvězdníků  an

127 Naposledy upravil: janka (18-03-2011 21:44:18)

Moc vám děkuji .Tak jsem prý konečně dospělá.  ab    ab  ab
Všichni odešli mám uklizeno a mužu relaxovat.    ab

Karen já ořezávala taky.Odnesl to Splash celou polovinou.

128

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1424.gif
Jani já Ti taky přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví  ag  an   ad

129

Já vím ,ta moje vypadá nadějně, ale před chvílí jsem zjistila, že mám pryč Passadenu. Pořád nerostla  a tak jsem ji nadzvedla Má myslím že uplně uhnilé podpučí  tak to vypadá že je to konečná. Loni koupená, zlobila už loni, ale nakonec rostla.Letos už nevyrazila. Zítra ji proskoumám, ale i když napohmat vypadá tvrdá.... ac   ac   ac   ac

130

Rituš děkuji to zdraví bych potřebovala teď nejvíc.Doktoři už začínají mluvit o operaci .    :o

131

Jani,i já se připojuji s přáním všeho nejlepšího.Ať Ti to dobře dopadne.

132

Jirko děkuji za přání.

133

Jani, přeji ti také vše nejlepší k narozeninám,hlavně hodně zdraví,štěstí,a spokojenosti  ag .

134

Jani, vše nejlepší k narozeninám a ať  jsi jen a jen zdravá  an

135

Jani aj ja sa pridávam a prajem ti len to najlepšie a hlavne zdravíčko.  an

136

Semeník mi nedozrál, jak vy to děláte, že vám dozrávají?(o:

137

Ještě jednou vám všem děkuji za přání a podporu.

138

Tychi, taky mě nedozrávají všechny některé prostě nechtějí

139

Janě přeji vše nejlepší k narozeninám ,hlavně to zdraví, a Radkovi k zítřejšímu svátku. Ať se vám vše daří , amarylky kvetou, a škůdci vyhýbají

140

Jani trošku opozděně,ale přece přeji ti všechno nejlepší k narozeninám a hlavně PEVNÉ ZDRAVÍ.

141

Děvčata děkuji za přání.

142

Leni děkuji    an

143

Radku taky všechno nej. ad     ad

144

no jasne, Radek ma dnes svatek! vsechno nejlepsi nebo i nejlepšejší  an

145 Naposledy upravil: karelex (20-03-2011 22:25:54)

Rady taky se přidávám ke gratulantům  http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10284.gif

146

Radku, vše nejlepší

147

Radku, také přeji vše nejlepší a hodně krásných rozkvetlých rostlin  :o

148

Děkuji vám všem    an

149

Radku, přeji Ti rovněž vše nejlepší http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12244.gif

150

Já musím zítra utratit Kikinku,má rakovinu.Asi před třemi měsíci se objevil první nádor na krku,pak na zadní noze a několik dalších menších na břiše a zádech.Poslední měsíc nemůže už zadní nohu používat ,ale jinak byla pořád čilá.Měla se k jídlu a byla celkem ok.Teď poslední týden už má problém udržet v sobě jakékoliv sousto a už je na tom hodně zle.No jsem z toho špatnej,a vůbec se mi do toho nechce,ale když vidím jak se trápí,tak je to asi jediná možnost.A změnil jsem kvůli tomu i veterináře.Věděl jak je stará,v jakém je stavu a přesto se mi znažil vnutit odoperování nádoru na krku a přesvědčoval mě,že ani noha ani malé nádorky na břiše s tím nesouvisí(To prý jsou jen zduřelé mléčné žlázy).Já,ačkoliv laik,co měl biologii jen na gymlu jsem hned věděl,že jsou to metastáze a že je jen otázkou času,kdy se to dostane do vnitřních orgánů.Tak pan rádoby zvěrolékař by měl asi vrátit titul.Místo toho aby mi poradil,jak jí ten konec trochu ulehčit,tak ho zajímal jen výdělek plynoucí z operace.No i takový řezníci jsou mezi zvěrolékaři.