Re: Pokec o všem-9
Jirko cítím s tebou já tohle prožila před 5 lety když jsem musela nechat uspat svého jezevčíka. Ale když ji vidíš jak trpí tak to nemá vychodisko.A těmle rádoby veterinářům jde jen o peníze.to máš pravdu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko cítím s tebou já tohle prožila před 5 lety když jsem musela nechat uspat svého jezevčíka. Ale když ji vidíš jak trpí tak to nemá vychodisko.A těmle rádoby veterinářům jde jen o peníze.to máš pravdu.
Vím jak je tohle těžké.Už jsem to taky prožila.A taky pro rakovinový nádor na mléčné žláze. Rykuška jej měla několik roků, ale neměla bolesti .Nakonec se jí to otevřelo a tak jse ji taky nechala utratit.Vet. mi přišel to udělat domaza dva roky se to opakovalo.Už jsou to dva roky,ale pořád si to pamatujijak jsem nad ní brečela. To se nedá nic dělat,nemůžeme je nechat se trápit. Musíš být statečnej a doprovodit ji až do konce.Taky jsem to dokázala. Tak na tebe budu zítra myslet a držím ti palce.
to me mrzi Jirko, o to vic, jaci mohou byt zverolekari :-(
ja mel hafíka od svych 3let! a dzil se 20.5roku, umrel tri dny pred Silvestrem, taky jsem z toho byl šoufl, nejhorsi bylo, ze jsem vzdycky vedel, ze budu kopat hrob do zmrzly zeme ale na jeho pamatku jsem mu slibil, ze prvni vyslechtena má odruda ponese jeho jmeno, v tomto pripade jiřinky, ktere se mnozi dobre a jiz je mam pripravene
Jirko, to je mi líto ale pro dobro pejska je asi lepší ho nechat uspat ať se netrápí.Já bych to taky obrečela.Ale je mu se už asi nedá pomoci,je to blbé ale pokud se nedokáže najíst a nemůže chodit je na tom hodně špatně.Já bych si ho asi zakopala na zahradu.Už mám doma tři takhle na zahradě a vlétě si chodím s něma vykládat.
Posledně jsem to nemohla měsíc skousnout.
Jirko, asi všichni, kdo máme zvířecí miláčky, jsme to zažili - já poprvé před devíti měsíci - můj 15ti letý kocourek měl také otevřený nádor, předtím už dvakrát odoperovaný. ale náš veterinář mně nic nevnucoval, bylo to jen na mé vůli, zda znovu operovat, spíš mě od toho zrazoval a nakonec na mé zavolání přijel v neděli odpoledne ukončit trápení - prostě je to jen o lidech a je dobře, žes ho poslal do háje.
rozhodování je vždycky strašně těžký a bolestný. soucítím s tebou
Já to zažila před loňskými vánoci.Bolí mě to dodnes.Ale mám novou fenku a doufám, že zase alespoň 15 let společ.života před námi.
Drazí kolegové,
jelikoz zacnu od kvetna podnikat, nastava cas, kdy sem se tak casto nedostavim jako doposud, proto kdyz cokoliv budete potrebovat, napiste mailika
prace zacalo kvapem pribyvat takze casu uz je po skrovnu
Jsem moc ráda,že se ti tak daří,stále chodím nakukovat na stránku,abych něco nepropásla. Tak ti gratuliji a držím pěsti při rozjezdu tvé firmy.A co setýká tvojí narcisky?? Tak to jsem dáááleko za tebou.Moje teprve lezou ze země.
stránky budu mit samozrejme nove, az budou tip ťop tak vam je ukazu Karen, ani nevis kolik je to ted starosti, ale doufam, ze casem se to zabehne a uz to bude jedine lepsi
prece bydlis na jizni Morave, to bys uz je mela mit odkvetle, ne?
na naší zahradě momentálně kvetou sněženky a krokusy, narcisy jsou v nedohlednu...
to rikam furt, ze u nas je vsechno jinak..
U nás jsou taky jen sněženky,narcise teprve mají 10cm.To si ještě počkáme
Jani, co dělá tvoje cibulka Toscy? Mě zachvíli bude kvést.Snad sem zítra dám fotku
Jo a dnes jsem se dívala mají u nás 4ks Toscy
A Jani vypadá to nadějně má proužek okolo
Jirko, drž se. Ta moje hafuša má už 12 let a neumím si to bez ní už představit.
Helenko Tosca má 2 puky a moc jí nechybí počítám tak tyden.
Chtěla bych se zeptat, co vám v tuhle dobu dělají Papilia? To moje se tváří, že raději bude spat! Není to divný? Listy od konců schnou a celkově u krčku se rozestupují.Nevím jak to popsat,listy klesají od krčku do stran,.Cibule je tuhá a v zemi se zdá že drží. Listy mají jinak normální barvu nejsou flekatý...
Karen, nedělá vůbec nic. Vyrostly mu dva nové listy a dále se zastavil. Má asi 7 listů a jsou zatím celé zelené.
Karen zrovna jsem na něj koukala je zelené a nic.
Právě jsem vyplňoval přes internet 11 sčítacích formulářů. To byla fuška.
chudáku to jsi dělal pro půl města?
Sčítací formuláře vyplnil Pepča a trvalo mu to dvě hodiny. Jsem ráda,že to nezbylo na mne.
Tak to moje Papilko asi stůně listů má 9, ale co mu narostly tak se nehnulo.Nechce semi jej přesazovat podruhý. Když tak za ten měsíc jak by šlo ven.
Papilka si davají občas pauzu. Já si myslím, že je to normální.
Já vyplňovala jen čtyři formuláře a zabralo to 15 minut i se zaseknutým notesem a hledáním rozměrů bytu(o: Bylo to raz dva hotovo.
Tak to nechám tak uvidím co udělá až bude venku.
Helenko, myslíš, že bych tě mohla poprosit o koupení Toscy, pokud ještě v pondělí bude ? neustále mně uniká...
Karen, mně od odkvětu (a to už je hooodně dlouho) Papilio totálně stávkuje a odešel mu minimálně jeden list - žloutnul od špičky. neřeším to, jen ho méně zalévám - asi pauzíruje
sčítání nepodporuju, tudíž nevyplňuju :cool:
Komulko, já se v pondělí kouknu ale asi bude
Papiliá sú nevyspytatelné. Mne to najvačšie po kvitnutí postupne stratilo 7 listov a zostali len 4. V januári narástli postupne 3 nové a teraz rastú ďalšie 3. Viem z minulého roku, že v lete vo foláčku mu teda listy moc nerástli - až na jeseň v septembri sa prebral a po prebudení pridal listy aj kvet. Som zvedaví čo vyparatí tento rok. Inak listy má pekné, celé zelené.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9