391

Re: Nabídka semen

Přiměřeně, přiměřeně... neboj  ab  ab  Jen aby u tebe na balkóně někdo přes noc nenakupoval  ab  ab

392

Jsem v jedničce.... an  ab

393

Jani,je to stejný druh jako to tvoje? Tato je fialová
http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/3/3217/3217108_369d41a306b515b22cffd1dfed5cb92f/images/1.jpg

394

A kvetla takto.
http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/3/3217/3217108_369d41a306b515b22cffd1dfed5cb92f/images/p158_33_.jpg

395 Naposledy upravil: janka (01-05-2010 16:39:49)

Helenko to tvoje není Cimbidium  an ještě mi nekvetla mám jí pár týdnů :rolleyes:Fotka je v příspěvku 385 ta moje má být žlutá a Jitka má fotky v př.379 a má ho s květy tak jukni :cool:  :cool:

396

Ale ta tvoje je taky moc pěkná ab  ab  ab

397

Heli to Tvoje je Miltoniopsis.To se povedlo Tobě přivést ji ke květu ??? ad

398

Tak zase dobrá nejsem.Tu měli u nás v kaufu a mě učarovala.Ještě jsem tam viděla bílou.

399

Jsou hezké ale potvory docela složité na pěstování.Mě už opouští druhá...  ac

400

Tak já se vrátím k semínkům amarylek.  an 
Mám tu nabídku  semen  po  matka : Mont Blanc - 14).. x...Elvas - 05b)..
                                                                                       x....neznámá růzová  - 19)
                                                                                       x....Cracker Jack - 23)
                                                      Green Goddes - 18)  x.... čistá  - sama sebou opylená
                                                                                       x.... .Dancing Queen - 08)
                                                                 Benfika - 22)  x.....čistá - ale s pylem od Evči
                                                                                       x.....Dancing Queen - 08)

Má ještě někdo vůbec zájem o další semena???  Dejte vědět  odesílala bych zítra nebo v uterý.

401

Karen,ja jsem vzdy pripraven,koupil jsem dnes novy substrat a ketinacu mam habadej.Co Ti prebyde klidne posli,taktez Evča muze cokoliv.

402

Jsem ráda ,pošlu ti  dj.joop určitě.Adresu mám. an

403 Naposledy upravil: dj.joop (02-05-2010 15:46:36)

No me se konecne taky povedlo neco opylit,President Johnson drzi vsechny 4 semeniky,jsou ciste,a navic ma zase dalsi stvol se dvema kvety,tak ho zkusim opylit Gilmarem a Red Peacockem.

404

Karen, mne tiež môžeš poslať kedykoľvek. an

405

Karen ja by som si prosila Mont Blanc x DQ

406 Naposledy upravil: karelex (02-05-2010 17:22:12)

Zuzko tvoji adresu nemám.
Aaaaaa  myslím, že mám jsi z Prievidzy?

407

Pavlíku  pošlu od všech  ab

408

Karen, jj som z Prievidze  an

409

Já budu posílat semínka asi všem co posledně  an  Vlastně + Mlynarova.janina, ta se přidala  an Semínek je dost, a další přibydou,tak čekám až dozrají semeníky, abych to poslala zároveň  an  Ti kteří mají u mě zamluvenou cibulku té nové amarylky ji dostanou zároveň se semínky  an

410

Karen, možná se hlásím pozdě, kdyžtak se vůbec nic neděje, ale já bych měla zájem o obě křížení s DQ (18 i 22), ale klidně mi to schovej, určitě ti budou dozrávat další, tak ať zbytečně neplatíš poštovné. myslím, že tu klíčivost neztratí. mně pomalu také dozrává další křížení, tak budu nabízet

411

Evi, ty chceš ode mě jen čistá semínka Fl. Hekker a potom křížení Lemon Lime x Benfica??

412

Evčo děkuji předem.
Teda Vám se tak daří, mě 1. udrží ze 4 asi jen 1 semeník, u 2. zatím uvidíme, 3. a 4. začínám opylovat.
dj.joop-teda ty to fakt buduješ ve velkém stylu.Příští rok můžeš zásobovat Holanďany.

413

Tak nikdo víc už nechce semínka? Jdu tedy zabalit jen pro di.Joop,Pavla , Zuzku a Evče.

Ještě pošlu Helence u té mám poznámku že vždy,tak snad to ještě platí a Jana M. chtěla čistou Benfiku.
Víc už si nikomu netroufám posílat.

414

Karen- můžu se ještě přidat?

415

Karen, Komule (Evča) měla myslím zájem o ty křížence s Dancing queen, psala to v jiném téma  an

416

karelex - u mě si můžeš dát poznámku taky vždy an  a nebo poznámku když zbyde cibulka nebo semínko děkuju

417

Karen: mně taky pošli prosím ad

418

můžu tady někoho poprosit nedali by jste sem fotky krok po kroku jak se opylovává?až by ty kamarádce zase kvetla ta amarylka tak by sem ji to opylovala nic proti tomu neměla říkala,že klidně můžu ale nevíme jak prosím o fotečky s návodem děkuju Jana

419

Jani, nic na tom není, mě teď už nic moc nekvete, a co kvete,tak už mám opýlené.. Já ustřihnu tyčinku s pylem, a ten nanesu na bliznu kterou chci opýlit. Každý květ má jednu bliznu a několik pylových tyčinek. Je dobré opylovat hned jak se květ docela otevře, aby to bylo úspěšné. Vyfocené to nikde nemám, ale fakt je to jednoduché  an

420

Robe, chceš ode mě taky semínka?? Mám tě napsaného, ale nevím jestli chceš pokaždé...