Re: Nabídka semen
Přiměřeně, přiměřeně... neboj Jen aby u tebe na balkóně někdo přes noc nenakupoval
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Přiměřeně, přiměřeně... neboj Jen aby u tebe na balkóně někdo přes noc nenakupoval
Jani,je to stejný druh jako to tvoje? Tato je fialová
Helenko to tvoje není Cimbidium ještě mi nekvetla mám jí pár týdnů :rolleyes:Fotka je v příspěvku 385 ta moje má být žlutá a Jitka má fotky v př.379 a má ho s květy tak jukni :cool: :cool:
Ale ta tvoje je taky moc pěkná
Heli to Tvoje je Miltoniopsis.To se povedlo Tobě přivést ji ke květu ???
Tak zase dobrá nejsem.Tu měli u nás v kaufu a mě učarovala.Ještě jsem tam viděla bílou.
Jsou hezké ale potvory docela složité na pěstování.Mě už opouští druhá...
Tak já se vrátím k semínkům amarylek.
Mám tu nabídku semen po matka : Mont Blanc - 14).. x...Elvas - 05b)..
x....neznámá růzová - 19)
x....Cracker Jack - 23)
Green Goddes - 18) x.... čistá - sama sebou opylená
x.... .Dancing Queen - 08)
Benfika - 22) x.....čistá - ale s pylem od Evči
x.....Dancing Queen - 08)
Má ještě někdo vůbec zájem o další semena??? Dejte vědět odesílala bych zítra nebo v uterý.
Karen,ja jsem vzdy pripraven,koupil jsem dnes novy substrat a ketinacu mam habadej.Co Ti prebyde klidne posli,taktez Evča muze cokoliv.
Jsem ráda ,pošlu ti dj.joop určitě.Adresu mám.
No me se konecne taky povedlo neco opylit,President Johnson drzi vsechny 4 semeniky,jsou ciste,a navic ma zase dalsi stvol se dvema kvety,tak ho zkusim opylit Gilmarem a Red Peacockem.
Karen, mne tiež môžeš poslať kedykoľvek.
Zuzko tvoji adresu nemám.
Aaaaaa myslím, že mám jsi z Prievidzy?
Pavlíku pošlu od všech
Já budu posílat semínka asi všem co posledně Vlastně + Mlynarova.janina, ta se přidala Semínek je dost, a další přibydou,tak čekám až dozrají semeníky, abych to poslala zároveň Ti kteří mají u mě zamluvenou cibulku té nové amarylky ji dostanou zároveň se semínky
Karen, možná se hlásím pozdě, kdyžtak se vůbec nic neděje, ale já bych měla zájem o obě křížení s DQ (18 i 22), ale klidně mi to schovej, určitě ti budou dozrávat další, tak ať zbytečně neplatíš poštovné. myslím, že tu klíčivost neztratí. mně pomalu také dozrává další křížení, tak budu nabízet
Evi, ty chceš ode mě jen čistá semínka Fl. Hekker a potom křížení Lemon Lime x Benfica??
Evčo děkuji předem.
Teda Vám se tak daří, mě 1. udrží ze 4 asi jen 1 semeník, u 2. zatím uvidíme, 3. a 4. začínám opylovat.
dj.joop-teda ty to fakt buduješ ve velkém stylu.Příští rok můžeš zásobovat Holanďany.
Tak nikdo víc už nechce semínka? Jdu tedy zabalit jen pro di.Joop,Pavla , Zuzku a Evče.
Ještě pošlu Helence u té mám poznámku že vždy,tak snad to ještě platí a Jana M. chtěla čistou Benfiku.
Víc už si nikomu netroufám posílat.
Karen- můžu se ještě přidat?
Karen, Komule (Evča) měla myslím zájem o ty křížence s Dancing queen, psala to v jiném téma
karelex - u mě si můžeš dát poznámku taky vždy a nebo poznámku když zbyde cibulka nebo semínko děkuju
Karen: mně taky pošli prosím
můžu tady někoho poprosit nedali by jste sem fotky krok po kroku jak se opylovává?až by ty kamarádce zase kvetla ta amarylka tak by sem ji to opylovala nic proti tomu neměla říkala,že klidně můžu ale nevíme jak prosím o fotečky s návodem děkuju Jana
Jani, nic na tom není, mě teď už nic moc nekvete, a co kvete,tak už mám opýlené.. Já ustřihnu tyčinku s pylem, a ten nanesu na bliznu kterou chci opýlit. Každý květ má jednu bliznu a několik pylových tyčinek. Je dobré opylovat hned jak se květ docela otevře, aby to bylo úspěšné. Vyfocené to nikde nemám, ale fakt je to jednoduché
Robe, chceš ode mě taky semínka?? Mám tě napsaného, ale nevím jestli chceš pokaždé...
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen