151

Re: Nabídka semen

Já jsem také přenesla  můj opylený Aple Bloosom od okna , tak jsem zvědavá jak to dopadne.Opylila jsem jeho vlastním pylem a zdálo se mi , že velmi rychle odkvetl. Květy měl 4 ale baculatí jen 3 semeníky.     
                                                                          Myška

152

Helenka semienka prišli včera, ďakujem moc. Postupne mi budú dozrievať ďalšie(dúfam že úspešne), tak budem posielať. Mám ti posielať zo všetkého čo mi dozrie? Dnes som znovu opelil jeden sem. Sydney X Tres Chic (náhodou sa znova stretli v druhom kvitnutí an ), pretože tie prvé semienka boli divné ab . Včera som posielal , tak snáď úspešne dorazia. Kto chcete semienka pošlite mi adresy. Ak treba niekomu poslať nejaké koruny na poštovné bez ostychu mi napíšte, pošlem. A ešte raz ďakujem všetkým ktorí mi budú posielať nové a nové semienka. ab

Pavel

http://pavelmt.rajce.idnes.cz/

153

Pavle budu ti posílat i nadále  a ty mně můžeš taky posílat, dneska nebo do konce týdne bys tam ty moje měl taky mít.   Karen

154

Karen mám tvoju adresu? Nie som si istý...

155

Karen pozeral som tú adresu ale mne si ju neposlala, tak pošli. an

156

Tak jste mě pěkně "nakazili" a já si tak pyluju, pyluju...jenže nepoznám, kdy budou semínka "hotová"...nakopněte,napovězte  ab  a vůbec nemám potuchy kolik bývá z tobolky semínek...

157

Pavle,klidně posílej od všeho semínka.Abys toho neměl moc,klidně to sluč,nemusí chodit každé zvlášť.Jinak děkuji.
Chystám pro tebe další várku.

158

Jenny: až semeník praskne a uvidíš černá semínka,tak jsou dozrálá.Nadá se říct kolik sklidíš semínek jednou to je třeba deset a jindy zase čtyřicet.Záleží to natom jak se ti to podaří opýlit.

159

Eva mi psala z té Minervy z jednoho teho bylo okolo 90ks  ab

160

Já měla u prvních po 60-70, teďka ty co jsem rozesílala měly jen  kolem 56 semen   ab

161

U jedné amarylisky mi úplně odešel stvol a zůstal zelený semeník... ac ...ten šanci asi na dozrání nemá.

162

Vím, že jde nechat dozrát semeník ve vodě,ale úspěch záleží na délce stvolu u semeníku,jestli je moc krátký tak to nevyjde. Stvoj je třeba zakracovat - ve vodě hnije.

163

Karen: Děkuji, semínka dorazily. Už si plavou ve skleničkách s vodou.

164 Naposledy upravil: Macek (08-04-2010 17:04:11)

Tak hlásím úmrtí semeníku u Machaly    ac  a i Carnival má do dozrání 5 dnů,jenže stvol je skoro seschlý....dala jsem ho do vody

165

Karen aj mne dnes prišli semienka, ďakujem.

Pavel

166

Karen: Moc děkuji za semínka an Já jsem před týdnem opylil bílý + Dancing Q. ste mě nakazili ab  ab  :cool:

167

Ale tyhle semínka snad už vydrží.Mám dva stvoly  an
http://sklad.obrazku.cz/t360786_P1120475.JPG

168

Jen je pekne opecovavej.

169

To je ta co se opilovala tvím cestováním po bytě? ab  ab teď jsem dala foto na sprekelii

170

Heli, kedy budú semienka charismy? ja sa už moc moc tešíííííím

171

Zuzko ještě pořád nejsou.Já natebe myslím.

172

Tak jsem skusila opilovatArctik White-  Sprekelií a obráceně ab  ab jsem zvědavá co a jestli z toho něco bude an  an  ab

173

dj.joop, prišla ti mailom moja adresa?

174

Ano,adresu mam.

175

Uz ma nekdo nejaky seminka,ja bych sadil a neni co. Prosiiiiim.

176

kdybys vyslechtila plnokvetou Sprekelii tak budes asi prvni, to bude šlágr !:-)

177

za skoušku nic nedám a co kdyby ab udělej kozla zahradníkem ab  ab

178

Něco mi tu dozrává ,ale ještě si budeš muset dj.joop, nějaký čas počkat.

179

dj.joop: myslím na tebe se semínkami, mám tu dva semeníky, ale pořád se jim nechce prasknout... vydrž, brzy budou semínka  ab  an

180

Evčo já vůbec nevím jestli ti ta poslední semínka ode mne došla. To byla obálka se 4 druhy semen. No snad jo, ostatbím došla.