Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Red Lilian
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mě strašně mrzí,že jsem o ni přišel,ale snad bude miminko.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
já mám jen semenáčky, ale i tak jsem ráda!
Ilonko, je krásná Je to jedna z mála která přežila narcisovou mouchu Akorát ta moje je o dost tmavší než ta tvoje Fotku mám v albu na rajčeti
Evi je také o něco tmavší,ale za nic jsem nemohla chytit ten odstín,nejsem zdatná ve focení a tak jsem ráda,když se mi to aspoň trochu podaří
Ilonko, to nevadí, každopádně je krásná Moc se mi líbí
Red Lilian jsem zrovna sázel a opět jako loni byla neskutečně ohnilá. Budu si muset dát na ní při podzimním uskladnění pozor a dobře, častěji kontrolovat. Musel jsem ji hodně oloupat a proto je o nejméně polovinu menší. Ještě má malou cibulku a ta je naopak úplně zdravá. Možná až bude větší, začne být také nemocná.
To je ,to máš pravdu,chtěla bych jí zkusit pylovat v mrazáku mám snad ještě trochu pylu Evergreenu a Exotiky.
Ilonko, jenom pěkně schovávej pyly... ať máme pak co sázet
Já ji měla Edo ve sklepě tu jedinou bez hlíny,protože jsem jí odebrala mimča,ale byla v pohodě,žádná hniloba nic.
Ilonko, však já si ji ohlídám. Už jsem si k ní dál poznámku a vykřičník.
Edo taková fešanda se musí hýčkat,byla by škoda o ni přijít
Ilonko, přes moje velké ztráty R. Lilian ještě mám, dokonce kvetla jako jedna ze tří, víc už mi asi nepokvete, poupata usychají těsně nad cibulí. Jirku mám napsaného od loňska, že chce mimčo, ale zatím ho nemám.
Karle,tak jestli jsem ti dobře rozuměla NECHCEŠ ?
Ano rozuměla, když jí mám, tak nechci. Díky
je to moc krásná amka,taky bych ji chtěla mít. Mám nějaké semenáčky od loňska třeba časem
Je nádherná, iná ako ostatné amky.
Mně se zdá,že je postavením lístků podobná .sprekelii
Letos jsem jednu musel vyhodit, byla úplně shnilá. To už se mě dlouho nestalo. Ještě, že měla malou cibulku která už roste samostatně.
Na ruském fóru je tato amka také vděčným tématem a zde si ji pojmenovali Black Goddes - čená bohyně.
No ten teda je nádhernej!!!
Letos mě pěkně kvete Red Lilian. Má dva stvoly po 4 květech.
Nádhera , moc krásně ti kvete.
To je fešanda! Mám přislíbenou taky jednu temnou (Red Pearl). Bude to malá cibulka, ale snad doroste.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Red Lilian