Téma: Neznámá Amarylka-3
Mrkni někde do mých fotek, mám dojem že tam Jokera mám.A asi dva .Jeden byl tmavší a druhý světlejší.Amarylky 1
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3
Mrkni někde do mých fotek, mám dojem že tam Jokera mám.A asi dva .Jeden byl tmavší a druhý světlejší.Amarylky 1
Tak dneska už bych se k tomu Zombie taky přikláněla
Karen je krásná. Kresbu má jako Zombie. Tvar květu jako Blossom Peacock i když nemá tak ostré špičky lístků. Já nevím jesti je to čistý Zombie. Až co řeknou ostatní.
No to víš, je to koupené v nějakém obchoďáku v Brně,Na Zombí by měla mít plnější listky? Uvidíme jak budou vypadat ostatní květy.
Jo a Heli koukala jsem se našla jsem u tebe v 1.Dík.
no to je skvost! vypada jak plnokvety Exotic Star
Je to Zombie na 100%.
Nahodou jsem docela machr na tipovačku,porvé jen podle poupěte jsem tipl plnokvětost a hned po rozevření i kultivar.
Máš pravdu jsi machr!! Ve snu mě nenapadlo ,že to bude plnokvětý hvězdník. To mě potěšilo.
Tak mám Zombie. Zuzka má šťastnou ruku při výběru amek v obchoďáku. Co jsem si kdy koupila sama tak to za nic nestálo a nakonec jich většina zašla. Druhá dcerapředloni koupila 3 ataky nežije žádná .Zuzka vybírala 2 a obě tak krásné.
Moc dík za určení.
Jejda, Jirko, já mám Zombie napsané do společné objednávky u tebe, tak tu bych už ani nechtěla, když mi ji donesl Ježíšek pod stromeček.
Vidíš Karen, ani neví co prodávají za skvosty
Karen, je to nádherná amka a super fotky, umíš. Tiše ti jí závidím
Byla koupená v Albertu v Brně a Zuzka říkala že fakt levná Tak se jednou zadařilo.
Dám ji mezi odrudy.
Můj nový přírůstek z loňského roku:
Nedaří se mi určení.Rozměr květu je jen 10cm.
Je velice pěkná ale cibule je nahnilá už z obchodu,no snad přežije.
je to sice přezářené, ale je to hodně neobvyklé, jinak ty konce jsou žlutobílé nebo bílé?
Hledal jsem, ale nenašel. Rozměr květu nemusí souhlasit, protože má zřejmě potíže s růstem a květ může být tím pádem daleko menší.
Drobnokvětá je zcela určitě,květu na stvolu je 8 a cibule ani nejeví známky vysílení.Jen podpučí bylo nahnilé,ale po ošetření už zakořenila.
i kdyz to asi nebude ono, zatim to vidim na Shirley May nebo Celebration
Další z novinek,tentokrát od Jany(JAPA):
Cibule je však velice zasažená spálou v krčku a tak nevím jak se jí povede.No snad alespoň pustí mladé.
Jirko, hodně podobný je Amsterdam. Shodné má bílé špičky květních lístků.
Karen to je mi zajímavý že ten proužek je tam a je to hezký květ
Tak to mám smůlu že sem nebyl na čundru a nespal u Vašeho plotu,mozna bych si neco vykoledoval, ale zase bych poškodil Tvou sbírku.Mě pořád žádná nežene nic,měl sem je na volném záhoně a nesypal celerit jako vy a moucha tam kralovala,nevim nevim.Ale mám políčíno.Koupil sem kokosový vlákna a tekutý AB hnojivo takže mám zavinovačku a sunar a třeba něco bude a nebo né,kdo ví.A kdo si počká se snad dočká a já čekat umim a tebe obdivuju jsi šikovná.
to rikam furt, nejen skvela pestitelka, ale i chovatelka
no jsem Jano mooc zvedav co to bude zac, ta ojinenost je hodne zajimava.. koukam, ze jsi zas ponocovala...!
první, která letos vykvetla, neznámá
To jsem také moc zvědavá má červené poupě to jsem ještě neměla
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3