Re: Neznámá Amarylka-3
dík, obě jsou krásky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
dík, obě jsou krásky
Flair je krásná, Jirko ty máš poklady, ta se mi líbí,kdyby přebývala jsem zájemce
Ja na moj Apricot este len cakam.Celkom ma vase zameny znechutili.Clovek da za to tolko penazi a nakoniec nema to,co chcel.V tejto konciacej objednavkovej sezone je u mna absolutne c.1 firma Eurobulb.Dobre ceny,dokonca zlava,bezproblemove dodanie,obrovske a zdrave cibule a ani jedna zamena.Objednaval som u nich na jesen,co je zrejme asi aj najlepsie.Takze to je moja skusenost...
Dominiku na Mont Blank se těším je opravdu nádherný.
Dominiku, těžko ti někdo určí červený hvězdník, je jich neskutečně mnoho. Já jich mám také několik a vůbec si netroufám určit co jsou zač. Zelený okraj na tvém hvězdníku může mít po zkřížení od rodičů.
Evi,Jirko to jsem také zvědavá co mi vykvete mám ho také.
Odpověděli nám z RC:
Dear Jiří
Thank you for your email. I'm sorry that Apricot Parfait is not correct. This season we had more problems with this variety and probably there has been a mix up at the grower.
We do our very best send all the bulbs true to name, but we are also depending on the reliability of our suppliers.
In this case I would like to offer you to send a new bulb for free at your choice with a possible future order.
Regards,
Paul Romijn
Royal Colors
Velice jsem spokojen s jejich jednáním,nadmíru spokojen.
Cibule z Eurobulbu loni byly také celkem pěkné,ale na mou reklamaci záměny Bogoty za Yelow Pioneer nereagovali a dost tím ztratily.Jinak byla z jejich strany jednání také korektní a to v případě,kdy 2 cibule přišli nahnilé,obě dodnes rostou a dostal jsem je zdarma kvůli onomu poškození.
Jirko, tak to rychle odpověděli - to se cení
Evi ta ,,paprika,, vypadá velice zajímavě.Takže Elvas?
Jirko, je neznámá takže překvápko. Netuším co to bude Taky jsem zvědavá
Edo,co ty na to? Jak bys ho asi určil?Flair?
Jirko, to je fakt podoba, škoda že ta Apricot parfait nevyšla, snad příště A ten kříženec je pěkný
JJ vypadá to na Vitattum ,kdo tam asi nadělil tu růžovou ???ovšem moc pěkný potomek
Karen myslím že je to Benfika,měl sem takovou než si na ni pochutnala narcizovka,kdybys náhodou dělala semena,tak sis nimi na mě vzpomeň děkuju předem.
Jirko, přiklonil bych se k Faru. Zdá se mě, že Flair má světlejší konce okvětních lístků.
Evi, myslím že tá prvá má v sebe jedného z rodiča Aphrodite, druhý možno L.Lime? Je pekná.
Evi ta plnokvětá nemohla by být Cherry Nymph?
Mohla, taky si to myslím Ale jistotu nemám... počkám na zkušenější
To určitě Eda,Jirka,Pavel jsem zvědavá jak rozhodnou
Evi, hodně podobný je HARLEQUIN. Možná je to on, jiný jsem nenašel.
Ahoj,chcem sa opytat,či sa može presádzat ak má listy??Dakujem
Májo mužeš jsou to odolné květinky.Přesazování snese i v květu .
Já si amku koupil v březnu v Kauflandu a byla moc utopená a tak jsem ji přesazoval, povýšil jsem ji z úplného utopení na zprávnou polohu 2/3 nad zemí a myslím že jsem jí spíš pomohl než ji ohrozil.Žije ,roste Májo.
Amarylky z Royal Colors tentokrát sedí První je Rosado a druhá by měla být Estella
Evi obě sedí.Mě taky Estella zatím vypadá slibně.
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3