Re: Neznámá Amarylka-3
no doufám, že se nedobarví, tahle barva je přesně to, co si predstavuju jako zelenou! FENOMENÁLNÍ!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no doufám, že se nedobarví, tahle barva je přesně to, co si predstavuju jako zelenou! FENOMENÁLNÍ!
JSEM NAPNUTÁ JAK KŠANDY CO Z TOHO VYLEZE
Jani, trošku ji popožeň Už jsi chci vidět v plné kráse
Jani,takhle by byla nádherná , obávám se že bude bílá.Taky mi to tak potvůrky dělají
Mrška se ani nehla,napíná nás.Ale i kdyby byla bílá ,nevadí plnou nemám.
Jani, tak ji zkus zazpívat Třeba si dá říct
Při mém spěvu by spíš uschla.
Tak pohádku.Pusť ji zprávy a z těch pohádek vykvete hned
Tak co Jani jak vypadá zelená záhada dneska. Jsem neprpělivá !!
Karen zustala stát a trucuje.Každý den ráno je první cesta k ní. Jakmile se umoudří tak jí ukážu.Barva je pořád zelená.
Má listy? Mně zůstalo letos takto pootevřených několik květů u cibulí, které nepouští kořeny.
Nakonec jsem musela dát stvoly do vázičky tam rozkvetly.
To je Karen celkem běžný jev u cibulek bez kořenů,stvoly zakrslé a květy nedobarvené,někdy dokonce ani nejsou s to se plně rozevřít.Také pak volím odřezání stvolu do vázy,letos již u 3 nově nabytých.
jj souhlasím s tebou .Zrovna dneska jsem se koukala na jednu co je bez listů (to je ta skupinka 6 co byla jako první bez kořenů) nejdřív jsem uvažovala, že se mi popletly cedulky.Je dočista nedobarvená, malá ale květy se otevřely. Akorát, že u mne to nejsou nové cibule.
Poslední co jsem sázela už bez vody, se mi zdá že bude už lepší, ukazuje se maličký lísteček.
Janko,asi White Peacock.
Wait Peacock by měla být čistě bílá. Ta moje alespoň bílá je. Co když to je Yellow River, ale ta už není nikde k nalezení.
Jani, ta teda je!uz nevim zda jsi psala, kde jsi ji koupila...kdybych ji nesehnal...rad bych poprosil o mladou, děkuji!
Edo je víc podobná té tvojí.
Míro to byl dárek kvete u mě poprvé.A je krásně světlounce zelená.
Jsou zkopírovaný z internetu. Mě také kopírujou fotografie, to jsou ty autorský práva.
Ale podobná je, až na to, že asi pochází z druhý, jižní poloviny zeměkoule.
To mám štěstí
No uvidíš až se dobarví.
Jani, je nádherná Kdyby jsi na ni ještě natrefila tak mi ji klíďo píďo kup
a plnokvětá !!! to bude krasavice už to je vidět!
Není plnokvětá a vypadá to na Mambo.
Tak není? to jsem se teda spletla
Jirka má pravdu není
Jani ta zelenkavá je náááádherná Gratuluji,kdyby náhodou někdy do budoucna bylo mimčo vzpomeň si na mě
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3