Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-12
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evčo Ty na svý amky z úkrytu vůbec nespěcháš, to je krása jak se Ti amky probouzí.To bude krásná podívaná.
Je to paráda , mě se chystají kvést poslední 3 ale tak pěkné nemám . Myška
Dominiku je vidět že jsi rozumnej kluk a umíš uznat chybu tak se toho drž a ono to půjde. :cool:
A co čarodějnice?? Neslaví nikdo? Můj Pepčka odjel hrát k ohni. Včera dojel z lázní a už je zase pryč.
Ohně spláchla bouřka, amarylky taky, tak jsem je rychle stěhovala na druhý konec balkonu, kde tolik nezahánělo. Ohně po bouřkách asi ještě chytly, páč se mládež vracela až před čtvrtou hdoinou a posilněna čímsi se rozhodla trénovat možnosti létání odpadkových plechových košů.
U nás zase ani nekáplo a že by to potřebovalo. Ovšem rachot se tady také rozléhal.
Karen,jak to vypadá s Purple Rain?
už jsem ti od pověděla u sebe
Sehnal jsem cca 600 l perlitu,ale je velice jemný,zrno kolem 2 mm.Myslíte,že by se dal použít na zkypření také.Je to cca 30 let staré,tak nevím,jestli nemůže obsahovat něco co by amkám škodilo.Nebo technologie výroby je pořád stejná?
Ty jsou opravdu nádherné.
k tomu není co dodat!Taky bych pásla
Tak ty nemaj chybu ty by bral každý z nás
Yume Mitai a Stained Glass, pekné hybridy od Komoriya... aj keď to prvé by mohlo byť Germa X Papilio, prípadne Green Dragon X Papilio, prípadne opačne. Tieto hybridy si sú veľmi podobné.
Jirko, jsou nádherné Taky by se mi líbily
Perlit do substrátu aby plnil svoji fumkci má být co nejhrubší.Jemným neublížíš ani nepomůžeš.
Ivan
Pavlíku,je vidět že máš načteno,mě by nenapadlo,že někdo bude vědět.A první je opravdu Yume Mitai.
Mirek se nemůže přihlásit do fóra kvůli http://www.endora.cz/vyjimka Asi by potřeboval nějakou podporu a pomoc. Jak jste psali, tak to není tak složité, ale asi má málo času.
Kdyby se tu někdo osobně znal s Věrou Čáslavskou, ta má dobré kontakty do Japonska:-)
moc děkuji za Karen, díky ní a i Edovi jsem opět tu
Však já sem si říkala kde se touláš, nevěděla jsem že ti nešlo se přihlásit. až mi napsal Eda .
no práce je tolik, že je to jak noční můra, trochu času je jen večer, takový relax za ten den, ale na druhou stranu je fajn videt ten velky pokrok co clovek behem dne udela
To jo Mirku,nejvíc je to vidět na té trávě jak poskočila
mohlo by prset aspon celou noc, ty přepršky a pak hned slunce toho moc neudělaly, již v hloubce 5cm je to na prach..
Tady je to taky tak, včera v noc trochu pršelo,ale nic moc. Slípky se ráno klidně popelili v zemi.V blatě by to nešlo.
Jakého věku se tak cibule dožívá,víte to někdo? Mně letos odešla moje nejstarší cibule co mi ji dala tak před 5 lety sousedka.To už ale byla dospělá velká cibule,která nejdřív několik roků kvetla u ní.Nevím jak byla stará,ale tak odhadem kolem 7-8roku mít mohla. Loni normálně kveta,letos měla jeden malej a nevybarvenej květ a pak cibule jako by zpráchnivěla. Mám po ní nekolik mladých tak o nic nejde,ale stejně by mě zajímalo proč odešla nemohlo to být věkem???
Karen, moja svokrička má po mame (Maguire´s Envy). Jej mamina už nieje medzi nami 10 rokov a mala ju ešte aj ona za života nie málo rokov. Takže pri dobrých podmienkach...
Karen, já myslím že dlouho.Babička má jednu cibuli a ta má nejmíň 15-20 roků.To spíš ti ji nějaký darebák snědl
Tak snědená nebyla, spíš to vypadalo jako když ztrouchniví. Ony tyhle staré- babičkovské druhy sehodně množí ,každý podzim měla kolem sebe kruh i třeba 10 mláďat.Tak jsem si říkala,že kdybych ji nepřesazovala ani bych nepoznala že je pryč a za rok-dva bych za ni považovala některou z mládých.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-12