1

Téma: Hadeco

http://www.hadeco.info/index.php

http://www.hadeco.info/images/logo.gif
http://www.hadeco.info/images/front_7.jpg

Contact details: Head : Floris Barnhoorn Postal address : PO Box 7, Maraisburg, 1700 Street address : Falls Road, Little Falls Phone No. : (+2711) 958 1350 Fax No. : (+2711) 958 1452 E-mail address : hadeco@hadeco.co.za Activity of business : Growing and selling of bulbs





Líbí se mě jak jsou hvězdníky od f. Hadeco zabalené a označené, za to je chválím. Nemůže tak dojít k pomíchání, jako se to běžně stává, když se zákazníci v krabicích přehrabují a občas se může stát, že cibulky nevrátí na původní místo. Stalo se někomu, že vykvetla jiná odrůda? Ještě je asi brzo, teprve budou kvést.

eda

2

Re: Hadeco

Mě ano,bohužel.Ale jen jedna zatím.

3

Re: Hadeco

MĚ OD HADECO SEDĚLY ODRUDY an

4

Re: Hadeco

Chico nesouhlasí. Zatím neznámý cybister.

eda

5

Re: Hadeco

Hadeco ale v nabídce Chico nemá.

6

Re: Hadeco

Jirko, máš pravdu, to bylo v OBI a je to místo Chico Emerald, Už jsem nějak zapomněl, že jsem v OBI také kupoval. Nějak jsem se více zaměřil na Baumax. Omlouvám se firmě Hadeco.

eda

7

Re: Hadeco

Zatím mi od Hadeka rozkvetlo ze 6 cibulí 3  a ty sedí a to  .Alfresco,CHristmas Star a Rozetta.Další se ukáží v nejbližších dnech.

8

Re: Hadeco

Mě souhlasí Trentino, Milady, Fanfare a ještě čekám jak dopadne Vegas a Amalfí.

eda

9

Re: Hadeco

kolik to stalo od teto firmy postovne, nemohu najit jejich web s nabizenymi odrudami, hodi sem nekdo prosim?

10 Naposledy upravil: Pavel (03-01-2013 20:51:51)

Re: Hadeco

Miro, tieto cibuľky boli kupované vačšinou v sieti obchodov Baumax. Mali na konci roka celkom veľký výber za dobrú cenu - v akcii za neuveriteľné ceny, za ktoré to nepredáva súkromným osobám ani Hadeco.  ab
Ja som objednával na jeseň cibule aj priamo z Hadeca. Za poštovné od nich som neplatil nič, pretože oni už posielajú cibuľky do Európy vo veľkom do veľkých obchodných reťazcov. Dodanie od nich trvalo 6-7 týždňov. Záleží tiež od toho kedy posielajú kontajnery (loďou) do Európy. Ja som ešte stihol posledný kontajner na poslednú chvíľu. Balíček s cibuľami od nich mi prišiel z jednej Holandskej firmy ktorá predáva kvety vo veľkom. Ako som už písal za poštovné od nich som nič neplatil.
Odrôd v zozname majú dosť ale reálne všetky nemajú. Tu je ich stránka  - http://www.africanamaryllis.com/amaryllis.html

11

Re: Hadeco

aha,takhle to je
díky Pavle za vysvětlenou

12 Naposledy upravil: karelex (17-01-2013 22:32:48)

Re: Hadeco

Dneska  mi rozkvetla poslední amarylka od fa.Hadeko. Přez Jirku jsem dostala tyto druhy:
Trentino
Alfresco 
Vegas   
Ragtime
Amalfi   
Candy Flos
Rozeta       
Christmas Star
Všechny vykvetly, zatím teda ne všechny zakořenily. Jediná která neodpovídá označenému druhu  je VEGAS.Místo něho mám dva Ragtime.

Přesto jsem velice spokojená.  Jirko ještě jednou díky ti.  an  an  an

13

Re: Hadeco

Vegas nesoulasí. Zatím rozkvétá a je hodně červený. Podle Karen a Jitky by to měl být také Regtime, tak se uvidí. Už tomu i věřím. Vegas ještě némá svoje téma, takže asi nesouhlasil od firmy Hadeco nikomu.

eda

14

Re: Hadeco

Ano je to tak,i mě kvete Ragtime.