Re: Nabídka společné objednávky
RITO !!!
fakt už se červenám!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka společné objednávky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
RITO !!!
fakt už se červenám!
Kde najdu odkaz na ten Eurobulb
Adresa na Eurobulb je uvedena výše, u prvního příspěvku.
To já nevíííím já myslel jako to no já musím pomaličku po pár kouscích víš pšššt manželka na mne bručí potom ale jak se dozvím na kolik vás to došlo tak budu přemejšlet
Milá Komule, já jsem opravdu moc spokojená. Už se těším až amarylky pokvetou
Edo, jestli by nebylo dobré si svoje fotky signovat...
já už jsem si udělala "razítko", ale zatím jsem neměla odvahu ho použít. asi proto, že většinu fotek, které chci publikovat, dávám sem na forum a je mi to trochu trapné. ale jak je vidět, zloději jsou opravdu všude...
Rito asi také špatně čtu už jsi tu psala co jsis objednala ale jsem rád žes mi odpověděla dík se stydím
Adresa na Eurobulb je uvedena výše, u prvního příspěvku.
Jééé tak to není nic pro mě...a když Komule objednávala,já byla bez PC...takže smůla
To je OK, amarylka Giraffe tam před tím nebyla. Jsem na ni zvědavá jaká bude :cool: :cool:
Jééé tak to není nic pro mě...a když Komule objednávala,já byla bez PC...takže smůla
Cibulky namnožíme a podělíme se. Stejně už je mají dost vyprodané. Supreme garden vypadá dost schopně na dělení.
Cibulky namnožíme a podělíme se. Stejně už je mají dost vyprodané. Supreme garden vypadá dost schopně na dělení.
Tady je to samé zlatíčko a hodný človíček....Co asi podělím já ? :rolleyes:
Velká pochvala Komuli......Cibule od Eurobulb mají skoro velikost stodoly.... , přišly krásně zabalené a popsané v sáčcích. Chtěla bych říct, krásně popsané...žádné šmrdly, šmrdly, ale přesně označený název odrůdy, velikost, firma......Krom jedné, jsou všechny lux de lux....
Ceny byly taky příznivé.......až se bude objednávat, jdu do toho znovu.
Jdu do toho taky
Robe, buď vítán. budeme jen rádi, když nás bude víc. ale až zase za rok...
Robe vítej začínáme se pěkně rozrůstat,víc hlav víc ví.
Já už taky koukala...teď vsadit a vyhrát,aby na ně bylo
kopci,komule: souhlasily vám odrůdy z Holandska?
Mám takovej dojem že holkypsali že bylo vše v pořádku ale nejsem si jistá
Snad nepropásnu,až zas budete objdenávat
Macku pohlídame se navzájem dáme když tak na e-mail né?
Jo,jo....
Tak to je fajn
Bylo by možná dobré až se rozhodneš objednávat tak nám poslat mejl abychom to nepropásli já se připojím určitě!!
janka: neboj se nic :cool:
Robe, vloni jsem si objednala (v únoru 2009) 4 cibule a všechny byly naprosto vpořádku a odrůdy souhlasily. po této dobré zkušenosti jsem se rozhodla nabídnout ostatním přidat se. pochopitelně mě vedly k tomuto kroku především zištné důvody, neboť jsem sama nedosahovala na min. objednávkový limit.
letos (leden 2010 - a část odrůd již byla vyprodána) jsem si objednala opět 4 cibule a pátá mně mojí chybou spadla do klína...
zatím z nich vykvetla jen jedna - Chico, která souhlasí. těsně před rozkvětem je La Paz, o které už ve fázi poupěte mám 100% pochybnost a další počítám vykvetou v průběhu 2 až 3 týdnů, takže pak mohu hodnotit.
jinak velikost cibulí impozantní, ale všechny se spálou - to byly i ty loňské. navíc u dvou se začíná projevovat hniloba. takže na půli cesty zatím hodnotím letošní dodávku hůř než loňskou. uvidíme, co řeknou ostatní, jak dopadli.
od Royal Color jsem objednávala v roce 2007 - všechny odrůdy souhlasily, vykvetly v roce pořízení, ALE po zdravotní stránce také rozhodně nejsou bez chyb. Piquant už dva roky nekvetl, Elvasovi vloni vykvetlo jedno poupě a ostatní zašly, Papillio zatím nevykvetl vůbec. a vzhledem k dvojnásobé ceně oproti Eurobulb od nich již objednávat nebudu
Já přidám taky své hodnocení Eurobulbu. Zatím je na 1*.
Kvete Exotic Star, dále je nejvíc popředu Amputho - a myslím, že to bude to pravé , a další vyrazily květní pupeny, tedy kromě Supreme Garden, která se zelení a zelení . Spálu ve větším rozsahu než je obvyklé u cibulí nemám.
Nejhůř jsem zatím dopadla se zásilkou z Polska, kde jsem objednala 2 cibule Papillia ze kterých byla jedna zhnilá :lol: a druhá měla poškozený květní pupen. Jestli to ovšem bude Papillio (ale cibuli má šišatou, tak tomu chci věřit ).
Teda tak to je fujtajbl..... :mad: :rolleyes:
Lukon se neozval slíbili reklamaci vyřešit do konce týdne :cool: je fakt že nenapsali do konce kterého,tak se v pondělí zase připomenu budu zase čekat je to kdo dýl vydrží takhle mě vyšlo Papilio na 570.- :o :o
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka společné objednávky