Re: Nabídka společné objednávky
Se ozvi ještě dnes......
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka společné objednávky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Se ozvi ještě dnes......
Pokud by měl někdo zájem,tak to co je na obrázku mám možnost sehnat za 215 Kč.Všech 8 ks za tuto cenu.Podmínkou však je objednávka minimálně 5 ti setů.Pokud bude zájem,já si určitě za ty kačky celou sadu vezmu,a přihlásí se další 4 lidi,tak to objednám.
To jako 8 cibulí za 215Kč? To bych brala taky.
Nebo to špatně chápu?
Chápeš to správně.
Jirko - to bych se tedy k Vám ráda přidala. 8 cibulí za 215Kč - to snad ani není možné.
A to už je i s dopravou ke mě domů.
Jirko a pak bys nám to rozeslal??? Ještě jsem se žádné společné objednávky neúčastnila tak se ptám. Náklady na poštovné a balné Ti samozřejmě uhradím
Jirko jestli je volno tak bych taky jednu sadu. Cenan je super. :rolleyes:
Já se taky přidám:-) Jana
Ahoj.Taky se přidávám.Lenka
Jirko, taky mám zájem o jednu sadu
Jiří, i já bych měl zájem, pokud se do objednávky vejdu. Předem díky. Josef.
Já se taky přidávám
Ok,jsem rád že je nás tolik,hned ráno to objednám.A pak dám vědět co a jak.Jana(Japa) si to vyzvedne u mě asi sama a ostatním se budu snažit to poslat nějak naráz s objednávkou z Royalcolors,tedy pokud nebudou moc nakvetlé,či nepřijdou v rozdílném termínu.Ti co z RC nemají to samozřejmě dostanou obratem taky.Zatím nevím cenu dopravy,protože nemám představu o váze,ale to bych pak dopřesnil.Ale bude to max kolem 70 Kč,to se dá unést ne?Pak Vám dám další info u mě ve fóru.
Jinak z RC potvrdily objednávku a platbu a mělo by být vše,co se objednalo skladem.Dojdou poslední týden v březnu.
Přišel mi email od prodejce,že amarylisy nejsou teď zatím skladem,tak jakmile dojdou,či dojde avízo,dám vědět.Objednal jsem 10 sad.Peníze budeme samozřejmě řešit až budou amky doma.
Tak snad je brzy dostanou
Dnes jsem se z kontaktoval z panem Bilavčíkem ohledně nabízených amarylisů viz. příspěvek 62 a dozvěděl jsem se,že pokud budou v Holandsku na skladě tak mi je během středy doveze.Pokud by nebyly přímo tyto,tak vozí mix nezasazených cibulí cca po 15 ks či případně i od jiných firem také buď hrnkované nebo i volné.Nabídka, kterou jsem objevil byla bohužel z konce roku.Každopádně mi říkal,že amarylisy by se pohybovaly ve stejné cenové hladině,+- 30kč.Takže ve středu dám vědět víc.
Tak chyba lávky,teď mi pán napsal,že v techto odkazech:
http://cultrapraha.cz/amaryliscerveny2k … ?ItemIdx=5
http://cultrapraha.cz/amarylismix1kvet% … ?ItemIdx=6
je prý uvedena cena za kus.
No tak jsem mu odepsal,že to je teda cena hodně přemrštěná,že od 50 kč se dají sehnat i jinde tyto hrnkované a kultivary od 100 kč.
Tak se všem omlovám za mistifikaci ale teprve až v poslední komunikaci s firmou jsem se toto dozvěděl.Alespoň zde máte odkazy,ze kterých jsem původně byl nadšený ale dnes už tedy nikoliv.
Ahoj všem,
budu dělat společné objednávky od těchto prodejců Amaryllis Bulbs Loose a Florianabulbose,tak pokud by měl někdo o něco zájem tak napište .Ještě mám možnost květuschopné H.yungacencis za cca 10 až 15 €,podle toho kolik z nás bude mít zájem a nějaké cibulky mám ještě i u sebe v nabídce. Objednávat bych chtěl během 14 dní.
moc prosím,mohl by jsi sem dát odkaz na nabídku z které si máme vybírat?
dík večer se mrknu,teď už zase musím pustit na počítač Pepču.
Tak zatím uvažuji o těchto.
MAGIC GREEN, MERENGUE a z druhé nabídky Emerald Exotic Amaryllis, La Paz Exotic Amaryllis
Ten H.yungacencis ještě pouvažuji
Jirko, prosím o Sweet Lilian, tu sháním už dávno :rolleyes: :o
Jirko,
prosím o Pink rascal,Lollypop,Helios,Tango,Swet lilian
nevíš jak je to s tím Herculesem?
Vím,měl by podle dodavatele být originál lila.
Tak už jsem to promyslela a měla bych zájem o tyhle:
MAGIC GREEN, MERENGUE,LIMA a z druhé nabídky Emerald Exotic Amaryllis, La Paz Exotic Amaryllis .
A bude-li H.yungacencistak tak i ten.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka společné objednávky