1

Téma: obdiv

Ahoj lidi - když vidím, kolik máte kytek, nedá mi to, abych nevyjádřil svůj obdiv, např. Karen, ale pravděpodobně i dalším. Když jsem si koupil svou první, záviděl jsem vám ostatním, že jich máte tolik, ale dnes už mohu jen tiše žasnout. Je to samozřejmě velká krása a radost, když začnou kvést, ale té práce ! Nejsem žádný lenoch - na zahradě u chalupy mám tři trvalkové záhony a aby k něčemu vypadaly, pleju a pleju .....Doma práce zatím nemám tolik a doufám, že se udržím v mezích, daných místem.
Přeji všem hezké dny a málo starostí.

2

Re: obdiv

Ahoj Honzo , přeji ti abys dodržel předsevzetí , které jsi si dal. Já jsem to nedokázala ale nelituji toho. Byly doby , kdy hrozilo , že budu musit bydlit ve psí boudě na dvorečku jen aby kytičkám nic nechybělo.Ono stačí dostat jednu květinu a je z toho lavina.Např. orchidej k narozeninám a dnes jich mám 18.a amarylky ani nezpočítám.  Zahrádka a terasa je nekonečný příběh . Je to ale velmi pěkné a nese to mnoho radostí. Tak ať se Ti daří.

3

Re: obdiv

JJ Honzo, tohle je vášeň kterou nějak nezvládám. Kouřit jsem se odnaučila  ,ale přibrzdit s amkama..??? se mi nechce.  První dvě mi dala sousedka, ta sousedka co mi nyní s něma pomáhá při sázení. Loni jsem si říkala, že musím se semenáčkama přibrzdit,ale ani to mi nějak nevychází, no snad se časem naučím i to ab . Ostatní zahrada mě teprve z větší části čeká.