Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » neznámý
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Leni,pokud bude od té první potomek,tak bych ho velice rád.Na podzim nabídnu co bude navíc.
Mně se zase moc líbí ta druhá. V nejbližších dnech se mi otevřou 3 semenáče. Už jsem napnutá jak kšandy
Obidva sú veľmi pekné.
Karen, veľmi sa už teším na tvoje ďalšie fotky.
Pavle chci se tě optat na semenáček Germy co mám od tebe. Měla jsem jej celou zimu na okně, stále měl 3 lístečky ale nerostl, někdy koncem února jsem jej sundala a stál společně s Papilkama blízko okna. Tam je sice slunka méně, ale teplota je tam jistě jednotná a nemění se tak jako na okně v zimě.Mám vyzkoušené z loňska, že tam začala Papilka růst už loni letos taky jim narostlo několik listů i když zase nekvetla. Semenáček Germy jsem postavila k ním a on taky hned nasadil dva lístečky. Nyní je to stáíle jen malej semenáček, ale lístečky má ten nejdelší skoro 20 cm. Zasazenej je v hodně písčité půdě. To co si nevím rady je jestli jej mám dávat ven.Teda nechala bych jej v nádobě co ji mám zasazenou, ale loni byl venku normálně v zemině,ale byl maličkej a skovanej pod velkejma. Mně se totiš na okně zdálo, že se mu na slunci nelíbí.Je to vůbec možný? Co ty na to, poraď!!
Ťažko ti radiť. Nechaj ho tam kde sa mu darí a rastie, nič nemeň. To bude asi najrozumnejšie.
Ja som svoju cibuľku po zimnom odpočinku v chlade vybral a zalial. Začali rásť nové listy, no po premiestnení do foliáku sa akosi zarazila, tak dúfam že bude po aklimatizácií bude ďalej rásť. Mám ju umiestnenú na tom najsvetlejšom a najslnejšom mieste (aj najteplejšom). Takže dám ti určite vedieť ako sa jej ďalej bude dariť. Zajtra ju odfotím.
pro dj.joop
Dobře. Hned jsem se koukla, zatím nic. Je taky docela malá cibulka- jen 3,5 cm průměr a kvetla dokonce 4-mi květy.
Pavle, právě,že mě překvapilo, že tomu mému mimču se na okně ,kde mělo nejvíc světla v zimě nijak nedařilo.Teda chci říct že se nehejbalo a jak jsem jej dala mimo okno začalo růst. Světla má méně ale teplota je tam stálá a jak už jsem psala loni se v té vytrýnce líbilo i Papilkám a rašily další listy. zatím jsem s něma nic nedělala i Papilka mám doma .Počkám až se venku oteplí,před chvílí jsem byla na zahradě se kouknout jak přečkly ten slejvák. Všechno je OK a suché zasazené cibule začínají rašit.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » neznámý