Re: Pestovanie zo semienok
Leni, počítám s tebou
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Leni, počítám s tebou
Leni,to co bys ráda Ty,já chci taky.Zatím mě poslouchá jen ten pes
Holky víte jak by byl život fádní?
Evčo, budu rád za vše co mi počleš
No tak to se Robe těš
Semínka už jsou na cestě
Moje semenáčky, a to jich je ve skutečnosti 3x tolik
Na poslední fotce jsou mé nejstarší dětičky, Picottee
Už mají tři krásné lístečky
Šikulka to bude kytiček a zdravejch
a správně určenejch hned na poprvé né jako ......
Co by novic v pěstování ze semínek zírám. V úterý jsem dal do vody to pravé semínko a ve středu to levé, fakt neke... Za tři dny centimetrový kořínek. Zaráží mi ale červené zbarvení konce kořínků, to už mají spálu? Jinak jsem 17.4. zasel pár semínek Double Record do půdy a pár do vody, ve vodě až na jedno jsou už malé rostlinky s lístky, ale v půdě zatím vůbec nic. Z čehož je jasné, co je rychlejší. Někdo z chlapů to tady psal, nechat vyklíčit ve vodě a šup s nima do půdy. Tady jsou ta semínka. Karel
Karle....super Já bych netvrdila,že to bude spálou.nemám sice s klíčením amarylek zkušenosti,ale tohle vidím i u jiných semínek :cool:
Karle,takhle přesně to dělám já a mám zatím 100% úspěch,už po několikáté :cool:
Autrey taky pustila kořinky ve vodě po 3 dnech.
no vidíš, karle, já mám zase přesně opačnou zkušenost. v substrátu mně táž semínka ukázala lístky o několik dní dřív, než ta plavoucí...
Když chcete porovnávat jestli dřív klíčí ve vodě nebo v substrátu,musíte srovnávat lístečky a ne kořínek s lístečkem. V substrátu kořínek nevidíme.
Mně ve vodě pustila semínka kořínek až třeba za 14 dní;)
Robe...pošli mi adresu
Jirko , Evi smutná správa Arctic Sprekelii shodil zůstal jen semeník Arctik x Dancing Queen ten snad vydrží :rolleyes: :rolleyes:
Janko,nechej ho uschnout,a pak seminka dej plavat,třeba je již některé natolik vyvinuté aby vzešlo.
Budu držet palečky.Já zkouším to samé se semeníkem toho červeného.
Jani mně se to ve vodě nepovedlo nikdy ten stonek jsem zařezával a vodu mněnil nic
Tos mě nepotěšil no uvidím je vodě tak to snad zvládne byl opilovanej 9.4. :cool:
Mám dotaz vzešly někomu semínka kříženců Evrgren x Giraffe od Kumulky? mě ani jedno
bůůůů
Janko mě také zatím nic,ale ještě to nevzdávám myslím že mají ještě čas
Taky čekám,máš pravdu mají čas do hlíny šly 24.4. připadalo mi to dlouho :rolleyes:
No mně zas ještě nevyklíčíla semínka od Evči, dávaná do vody 22.4 jedná se o (růžovobílou)
Ale ještě to nevzdávám,třeba se probuděj
A za to u semínek od Helenky mám 100% úspěch 5 z 5 (Prelude x Susan)
A u semínek od Karen mám zatím taky 100% úspěch 6 ze 6 (Tropical orange x Dancing č.8) a 5 z 5 (Tropical orange x Minerva) a ostatní se ještě klubou :cool:
Semínka od Karen vzešla skoro všechna :cool: od Helenky taky teď je ještě dochovat :rolleyes: :cool:
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok