361

Re: Naše křížení amarylek

Mirečku tak to jsme na tom uplně stejně.  ab  Mám taky jednoho syrotka,  ab Beatě nevzešlo nic.
http://img.janforman.com/th/35201104...69sv.jpg

Ani jiného nic po této matce nemám.

362

Mám obavu posílat semínka v mrazech,napište co si o tom myslíte vy.

363

dnes jsem Karen sundal sacek z vysevni misky kde mam dve sorty od Tebe, ta jedna pulka byla jiz dost vzesla a uz i vysoka, na druhy nebylo nic, tak jsem si rek...no nic, ale na zacatku se tam jeden prece jen objevil an
Jirko, ja soudim, ze by to jit melo, nevim kdo, ale taky mi prisla seminka za mrazu a vyklicila...ale stalo se mi to jen jednou a bylo to uspesne

364

Jirko, môj názor je že poslanie semienok by malo byť v pohode. Je to na tebe ako sa rozhodneš. :o

365

Byl jsem dneska na poště koupit bublinkové obálky a odešel jsem po hodině bez nich.Neměli,teda jen jednu.Tak se strašne omlouvali a mám se stavit ráno.Jinak jsem byl připraven to ráno poslat.Jo a odešel semeník Girffe x Vittatum.

366

no uz sem si stezoval Karen jak mi odesly vsechny semeniky na Everegreenu, uz vloni mi to udelal ac

367

zatím vypadá slibně Exotica x Tiramisu, jinak nic

368

tak to jsem Magdo hodne zvedav na tyhle deticky an - to bude barva!

369

až budou, tak ti pošlu semínka, jako všichni bojuji s místem ab

370

taky budu mít nějaká semínka tak je snad udám  ad

371

to budes hodna.-) vsak az to tu bude nakvetat tak nastane mohutny přesun sbirek-to se vsadim ab

372

Míro však já s tebou taky počítám že budeš adoptovat.Hela už to má taky jistý jen co dozrajou.  ab   ab  ab

373 Naposledy upravil: Miroslav (22-02-2011 06:53:39)

uz abychom probourávali příčky mezi okny ab

374

Bourej ,bourej už abys začal.  ab   ab  ab

375 Naposledy upravil: dj.joop (23-02-2011 14:03:25)

OBÁLKY SE SEMÍNKY JSOU NA CESTĚ,TAK JE OČEKÁVEJTE CCA V PÁTEK.HELENKO,JEN JSEM SI UVĚDOMIL.ŽE JSEM ZAPOMĚL NAPSAT Č.10 ZA KŘIŽANOVICE,TAK SNAD  TO DOJDE I TAK,ALESPOŃ NA POŠTU,A KDYŽTAK SI TO VYZVEDNEŠ TAM.JSOU TO VŠECHNO VELKÉ BUBLINKOVÉ OBÁLKY.

376

diky Jirko! an

377 Naposledy upravil: Pavel (23-02-2011 18:09:08)

Aj ja vopred ďakujem. an Ale ja si budem musieť počkáť do budúceho týždňa. Do piatku nedorazia. :mad: ab

378

Jirko, stavím hlídku ke schránce, v tuto chvíli je u nás -14,6°C !

379

Semena jsou dokonale proschlá,a dal jsem je přímo na poštu,do bublinkové obálky,tak to snad pomůže.

380

já myslím, že v bublinkovém kabátku přežijí an

381

Jirko, neuvěřitelný expres - už plavou! díky

382

tak co jsem od vas dostal, tak jiz klici seminka z krizeni kd ebyl Temptation.. a taky Fl.Queen.. hura

383

kdo by měl zájem o semínka Exotica x Tiramisu pošlete adresu, příští týden bych je mohla poslat

Mirku s tebou počítám automaticky.
M.

384

Magdo já bych měla zájem o pár semínek  Exotica x Tiramisu .Dík jestli ti něco zbyde.

385

Přesadila a tím pádem i přeměřila jsem loňské semenáčky od Janky a Onky. Nezdá se to, ale vyrostly(o:
https://lh6.googleusercontent.com/_tA5dwBnq8h4/TW0gMmhWgFI/AAAAAAAADCE/vDnBT6eh2ug/s640/Bal%C3%AD%C4%8Dky%20po%20p%C5%99em%C4%9B%C5%99en%C3%AD%202011.JPG
Tady k nim jsou velikosti..
https://picasaweb.google.com/Tychimka/A … 4252865618
Měřila jsem je, abych po letnění věděla, jak se jim na balkoně líbilo(o:

386

Magdi, aj ja by som mal záujem. Pošleš aj na Slovensko? ab Adresu ti pošlem na SZ.

387

Magdi,i já bych moc rád,jestli zůstanou.

388

Magdi, je to zaujímavé že Exoticu sa ti podarilo opeliť Tiramisom. Tiramisu som považoval za diploid (cybister) a tu by malo byť opelenie zložitejšie, nakoľko Exotica je tetraploid. Jedine žeby Exotica prijímala peľ z diploidných lepšie ako ostatné tetraploidné hybridy. Tuším aj Martin tu písal že ju opeľoval Papiliom?E.Star? a semenníky mu rástli. Neviem ako dopadol s dozrievaním semienok. No vidím že budem robiť pokusy aj ja na tej svojej keď rozkvitne. an

389

diky Magdo! an

390

Magdo, já mám taky zájem.Pošlu ti SZ.Děkuji