Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Naše křížení amarylek
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám obavu posílat semínka v mrazech,napište co si o tom myslíte vy.
dnes jsem Karen sundal sacek z vysevni misky kde mam dve sorty od Tebe, ta jedna pulka byla jiz dost vzesla a uz i vysoka, na druhy nebylo nic, tak jsem si rek...no nic, ale na zacatku se tam jeden prece jen objevil
Jirko, ja soudim, ze by to jit melo, nevim kdo, ale taky mi prisla seminka za mrazu a vyklicila...ale stalo se mi to jen jednou a bylo to uspesne
Jirko, môj názor je že poslanie semienok by malo byť v pohode. Je to na tebe ako sa rozhodneš. :o
Byl jsem dneska na poště koupit bublinkové obálky a odešel jsem po hodině bez nich.Neměli,teda jen jednu.Tak se strašne omlouvali a mám se stavit ráno.Jinak jsem byl připraven to ráno poslat.Jo a odešel semeník Girffe x Vittatum.
no uz sem si stezoval Karen jak mi odesly vsechny semeniky na Everegreenu, uz vloni mi to udelal
tak to jsem Magdo hodne zvedav na tyhle deticky - to bude barva!
až budou, tak ti pošlu semínka, jako všichni bojuji s místem
taky budu mít nějaká semínka tak je snad udám
to budes hodna.-) vsak az to tu bude nakvetat tak nastane mohutny přesun sbirek-to se vsadim
Míro však já s tebou taky počítám že budeš adoptovat.Hela už to má taky jistý jen co dozrajou.
uz abychom probourávali příčky mezi okny
Bourej ,bourej už abys začal.
OBÁLKY SE SEMÍNKY JSOU NA CESTĚ,TAK JE OČEKÁVEJTE CCA V PÁTEK.HELENKO,JEN JSEM SI UVĚDOMIL.ŽE JSEM ZAPOMĚL NAPSAT Č.10 ZA KŘIŽANOVICE,TAK SNAD TO DOJDE I TAK,ALESPOŃ NA POŠTU,A KDYŽTAK SI TO VYZVEDNEŠ TAM.JSOU TO VŠECHNO VELKÉ BUBLINKOVÉ OBÁLKY.
diky Jirko!
Aj ja vopred ďakujem. Ale ja si budem musieť počkáť do budúceho týždňa. Do piatku nedorazia. :mad:
Jirko, stavím hlídku ke schránce, v tuto chvíli je u nás -14,6°C !
Semena jsou dokonale proschlá,a dal jsem je přímo na poštu,do bublinkové obálky,tak to snad pomůže.
já myslím, že v bublinkovém kabátku přežijí
Jirko, neuvěřitelný expres - už plavou! díky
tak co jsem od vas dostal, tak jiz klici seminka z krizeni kd ebyl Temptation.. a taky Fl.Queen.. hura
kdo by měl zájem o semínka Exotica x Tiramisu pošlete adresu, příští týden bych je mohla poslat
Mirku s tebou počítám automaticky.
M.
Magdo já bych měla zájem o pár semínek Exotica x Tiramisu .Dík jestli ti něco zbyde.
Přesadila a tím pádem i přeměřila jsem loňské semenáčky od Janky a Onky. Nezdá se to, ale vyrostly(o:
Tady k nim jsou velikosti..
https://picasaweb.google.com/Tychimka/A … 4252865618
Měřila jsem je, abych po letnění věděla, jak se jim na balkoně líbilo(o:
Magdi, aj ja by som mal záujem. Pošleš aj na Slovensko? Adresu ti pošlem na SZ.
Magdi,i já bych moc rád,jestli zůstanou.
Magdi, je to zaujímavé že Exoticu sa ti podarilo opeliť Tiramisom. Tiramisu som považoval za diploid (cybister) a tu by malo byť opelenie zložitejšie, nakoľko Exotica je tetraploid. Jedine žeby Exotica prijímala peľ z diploidných lepšie ako ostatné tetraploidné hybridy. Tuším aj Martin tu písal že ju opeľoval Papiliom?E.Star? a semenníky mu rástli. Neviem ako dopadol s dozrievaním semienok. No vidím že budem robiť pokusy aj ja na tej svojej keď rozkvitne.
diky Magdo!
Magdo, já mám taky zájem.Pošlu ti SZ.Děkuji
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Naše křížení amarylek