391

Re: Naše křížení amarylek

Pavle, brzo budou. Nějak mi poslední dobou nezbývá mnoho času. Dneska jsem koukal na Exotiku a semenáče oba praskly a zítra je budu vysypávat. Už čekám jenom na Papilio u kterého dnes jeden semenáč také puknul a bude vše jak jsem psal. Něčeho bude víc, nečeho míň. Uvidím podle zájmu. Na všechny by se snad mělo dostat. an

392

myslim, ze budes stredem zajmu a atakován ab an necht se i z Papilia sypou an

393

Miro, kupodivu dozrály všechny, jak jsem psal. Taky jsem byl překvapený. Vypadá to, že budu muset nakoupit nové sáčky. ab

394

chi..a ja uz vim cim budu obdarovan (dostanu od nasich ty skumavky na pyl) ab ale psst ab

395

Ahoj Magdo.Můžu taky poprosit o pár semínek?Adresu posílám SZ.Děkuji Lenka

396

v pondělí pošlu semínka pro: Mirka, Karen,Pavla, dj.joop - nemam adresu, pošli, Helenku, Lenku
semeník moc velký nebyl, vyjde každému 5 semínek, nechci posílat prázdné šupinky, doufám,že vzejdou
M.

397

Děkuji an

398

diky Magdo, ja snad adresu poslal..ne?-snad to bylo jen na Jirku

399

Mirku správně, jen na Jirku

400

ááá tak já ji poslala z pilnosti taky ab ab ab

401

tak tady sem vyfotil jak vysevam kdyz je vic polozek, jinak ten substrat mam tedy zlehceny perlitem a zatim se to vzdycky osvedcilo...  http://obrazku.cz/t647190_Fotografie17.jpg

402

http://images41.fotosik.pl/684/267dade9873ab4c6med.jpg

Chico + NN (?)

403

Lili, to bude kříženečků!

Mirku, čím odděluješ druhy? špejlí? já to dělala taky a musela jsem s tím přestat. chytala se mi kolem nich strašně plíseň. tak jsem si nakonec nastříhala plastové pásky z kanystru na vodu a mám pokoj ag

404

Taky jsem používala nastříhaný proužky ale z víčka od Perly.Teda semenáčky mám každej zvlášt v kelímku ,ale pak ty větší na přezimování ty mám v truhlíku a tam jsem je oddělila těma proužkama.

405

Magdi  semínka mi dneska přišla  v pořádku  díky ti an an an

406

Magdi, taky mi dnes došla semínka.Děkuji an

407

pokud po vysevu prestriknu vysev previcurem, nic se mi netvori..

408

tak to máš dobrý

409

nastava krizoidní doba-jiz nyni jsem zcela na chvostu s mistem, asi budu muset naklusat po vikendu do skleniku a pripojit teplovzdusny ventillator, ufff  :lol:

410

Nejspíš jsme na tom všichni stejně. Ty máš aspoň řešení. Ty semenáče co mají nyní rok  na okně tak povyrostly, že už zakryly 1/3 okna.Jak dosáhnou do polovičky budu tady mít tmu.

411

no Karen, ja svy semenace sem musel nahloucit na chodbu, jinak bych nemohl vysevat vse ostatni..nicmene mne uz nektere kryly 2/3okna takze to byl mazec...no asi vas pak seznamim s par fotkama  ab

412

Já myslela na výšku, nebo ty taky?

413

Nakonec jsem pár semeínek rajčat  a paprikk taky vysela. Ještě je vmačknu do kuchyně.  Tam dávám letošní semenáčky. To mi Pepča trpí,jen nesmějí vyrůst tak aby bránily ve výhledu.  ab

414

no prave, ze ty dvoulety byly do 2/3 vysky okna... no uz to vypadalo u me jak na hrbitove  ab
jedna racete jiz vyklicila-za 1,5dne-coz je zatim rekord .-)

415

zatím první a jediné semínko Exotica x Tir. začalo klíčit, přesně po 14-ti dnech

416

Karen, z křížení Clown x Papilio mi vzešly dvě semínka a to jen díky tomu že jsem je nechala na topení pod sáčkem,jinak bych taky asi měla jen jedno.

417

Magdi, zatím mi z kříženíExotica x Tiramisu nevzešlo nic ,taky to dnes přihodím na topení a uvidím  ab

418

Během 14 dnů bodou semínka Lemon Lime x Tosca,Amico x White Nymph a Amico x Sumatra.Tak pokud by někdo chtěl.....

419

U mne  křížení Exotica x Tiramisu  na plavačku jeden kořínek HURÁ !
Jirko, velice mě to láká  jen toho místa .....tak jo  chci budešli mít beru všechny  ab
Pepča už bude v lázních tak to neuvidí  ab   ab   ab

420

to misto je vazne uz hruza, za chvili budem slechtit na to, abychom meli stinomilne hvezdniky, ze je dame vsude po baraku kde je i stin  ab