Re: Lady Jane
Já jsem zjara "uloupila" přes fb asi 7 cibulí od paní, co jí syn vozí přímo z Holandska. Taky nevím, jaké budou, těším se jak malé děcko, co jedou vykvete...
Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNa FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já jsem zjara "uloupila" přes fb asi 7 cibulí od paní, co jí syn vozí přímo z Holandska. Taky nevím, jaké budou, těším se jak malé děcko, co jedou vykvete...
Jani je to radost čekat co vykvete, také se po každé těším, každý den je chodím kontrolovat a radovat se z toho jak rostou 
Tak letos jsem si tuto krasavici objednala znovu a mám ji nyní dvojmo. Jednou objednanou a podruhé ze záměny.

tohle je ta ze záměny

Ilonko, moc pěkně ti kvete. Je zajímavé, že ta moje (asi dceřiná cibulka od tvojí) kvete v létě?!? Obhlížím ji, zatím odpočívá. 
Jani Lady Jane mi nikdy dceřinou cibulku neudělala, toto je nová z loňského nákupu od Spomyšla, nevím mě kvete v tuhle dobu jak ji přinesu ze sklepa po zimním odpočinku.
Ilonko, hledala jsem ve svých záznamech. Mám ji opravdu od tebe od září 2015! Nejspíš jsi tehdy redukovala sbírku a poslala jsi mi dospělou cibuli - kvete každým rokem, co ji mám. Myslím, že dokonce i dvakrát. V každém případě ti dělá "dobré jméno". Snad jsem ji nepřechválila a opět se dočkám květů!

jo jo Jani přesně tak to bude 
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane