Re: Lady Jane
Já jsem zjara "uloupila" přes fb asi 7 cibulí od paní, co jí syn vozí přímo z Holandska. Taky nevím, jaké budou, těším se jak malé děcko, co jedou vykvete...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já jsem zjara "uloupila" přes fb asi 7 cibulí od paní, co jí syn vozí přímo z Holandska. Taky nevím, jaké budou, těším se jak malé děcko, co jedou vykvete...
Jani je to radost čekat co vykvete, také se po každé těším, každý den je chodím kontrolovat a radovat se z toho jak rostou
Tak letos jsem si tuto krasavici objednala znovu a mám ji nyní dvojmo. Jednou objednanou a podruhé ze záměny.
tohle je ta ze záměny
Ilonko, moc pěkně ti kvete. Je zajímavé, že ta moje (asi dceřiná cibulka od tvojí) kvete v létě?!? Obhlížím ji, zatím odpočívá.
Jani Lady Jane mi nikdy dceřinou cibulku neudělala, toto je nová z loňského nákupu od Spomyšla, nevím mě kvete v tuhle dobu jak ji přinesu ze sklepa po zimním odpočinku.
Ilonko, hledala jsem ve svých záznamech. Mám ji opravdu od tebe od září 2015! Nejspíš jsi tehdy redukovala sbírku a poslala jsi mi dospělou cibuli - kvete každým rokem, co ji mám. Myslím, že dokonce i dvakrát. V každém případě ti dělá "dobré jméno". Snad jsem ji nepřechválila a opět se dočkám květů!
jo jo Jani přesně tak to bude
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane