Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Karelex na 10ce jsou ty květy dost vzdálený, ale v seznamu jmen je tam CHristmas Gift 3 ten bych tipoval že je tvá fotky s stabilizačním drátem a tam je do květu hezky vidět a když je tvůj CHristmas Gift - CHristmas Gift - tak je CHristmas Gift,o tom se těžko dá polemizovat, asi kdo to do jmen ty fotky kopíroval věděl proč to dělá.
už jsem řekla, že se nechci plést do určování a stejně se pletu...
... pokud je fotka od Zdenka Mont Blanc, tak, Evi, rozhodně M.B. nemáš - je to úplně jiný tvar květu ...
--- Robe, ten tvůj také, bez ohledu na skvrny, stejný není - Evin má zvlněné okraje a tvůj je má lehce nastřižené ---
Evi, jenom se klidně pleť Já jsem ten můj hledala celý den, a nejvíc je podobný tomu Christmas Gift, co myslíš ty?
Karle, taky doufám že jsem se nespletla Ty první dva květy byly opravdu tmavší a tam je to zřejmé že je to Rozetta Je moc pěkná
Karle, já bych se taky hlásila o pár semínek.Je nádherná.
No Karle,jestli se to povede,i já bych par chtel.
Já též Karle děkuji
Edo ,chci se zeptat mohl by to být Johnsoni?Někdo z Polska ji má v albu 2010.Zdá se mi stejný.
Heli,ja mám stejnou obědnanou od paní,zítra by měla dojít,tak bych taky rád měl jistotu.
Heleno, vypadá velice shodně. Měl by to být Johnsonii.
Poraďte někdo jak rozeznám Lemon lime od Lemon star ?poraďte analfabetovi nějak se v tom motám.
Janko, zásadní rozdíl by měl být v rozměru květu Lemon Lime kolem 12cm, Lemon Star 18-20cm
Edo díky tak to tipuju naLemon Lime začinaji pukat květy a jsou malé tak to vypadá na další záměnu podle Lukonu to má byt Lemon Star zítra se uvidí
Jani, blahopřeji k Lemon Lime, je krásný
Evi děkuji takové záměny i potěší
To věřím Já jsem zatím měla zaměněné tři cibule, ale na to množství koupených to není nic strašného
Milko, vypadá jako Apple Blossom, ale raději počkej na Edu, nebo někoho dalšího
Mě taky hned napadlo Apple Blossom.
Milca, také jsem pro Apple Bossom. Typicky pro Apple je v dolní polovině světlá.
Janko,já si dovolím tipnout tvou Susan na Minervu.Pokud to bude ona,co vyhraju?
Edo, děkuji.Dám ji tento název.
Tak nevím, kam tenhle dotaz "umístit"... chtěla bych se zeptat...má doma někdo Royal Velvet...u mě letos v tomto záměna(Rilona),ale už když jsem tuto cibuli obdržela, jsem měla pocit, že je vše špatně....nevím proč, ale myslím, že by měla být cibule,stonek tmavě "zabarvená/ý"...nebo se mýlím?
Zuzka bohužial to neviem, ale má jednu malú na jeseň môže byť tvoja
D A K U J E M za určenie
Jirko to snad nééééé to by byla čtvrtá
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2