Re: Rilona
Suzan mám ještě v malém puku tak to snad nebude Apple Bl.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Suzan mám ještě v malém puku tak to snad nebude Apple Bl.
No tak u mne to vypadá zatím na Rilonu jsem nakouk a je čistá ale uvidíme zítra
To ti závidím mě se moc líbí a nic tak snad příště
Vypadá jako Apple Blossom.
TAky si myslím ,trochu mě zmátl měla jsem jeden světlejší a tenhle sedí na fotky které jsem našla ;)Edo díky žes mi to potvrdil :cool: :cool:
Radku, Rilona, to je úspěch. Je pěkná, gratuluji.
Macku ty provokatérko všechno nej k zítřejšímu svátku
Jani, no..vidím že moja sweet pink je nejaká tmavšia ako na obrázku..teda zaatial len puky má a to aj tak ešte malé..uvidíme čo z nej vylezie
No není nádherná ? Jsem z ní unešená a včera jsem objevila druhý stvol
Marci je super ne jak ta moje letecká chudina
Já vím,je jiná,má krucánky,ale je to prý Rilona,Eda říkal,že podob Rilony je několik
Marci nádherná:|:|
Já chci taký... prosím prosím, dělejte lidičky semínka :-)
Já jsem před pár dny Rilonu opylil,tak uvidíme;)
Teď čekám na Christmas Gift a zítra ji opyluju jím.To by mohlo být hezký,ne bílooranžová
A druhý stvol,co se tlačí bude čistý
Děkuji, tak snad se zadaří, je opravdu krásná :-)
Evi zeptej se Helenky na seminka nebo semenáčky.
Jani, zkusím se zeptat, díky :-)
Evčo, moje Rilona moc nezabodovala. Kvetla nádherně,ale jen jedním stvolem bez listí.Opylená samozřejmě byla,ale nechala jen jeden semeník a to čistej. Včera jsem cibuli vydávala. Vůbec nepustila kořeny a měla vysoké podpučí. Tak jsem jí jej odřízla, stvol s jediným semenáčkem je ve vodě a cibule byla v Precicuru ale teda vyloženě nehnila ,jen trošku změklo místy zčernalé podpučí. Tak teď čekám jestli začne bez toho stvolu něco dělat. Semínka snad dojdou .Opylená byla 14.4. a stvol je dlouhej snad dojde.
Karen, ale jinak vypadá cibule celkem dobře, určitě se ti ji podaří uzdravit Jestli semínka dozrají tak si na mě prosím prosím vzpomeň
Však Rilona je krásná teda nebo aspoň mně se líbí moc.Ta moje zatím nevím.Listy má svěží ale kořeny asi zatím nemá.,Protože nesedí nijak pevně. Dnes jsem ji zalívala a při tom jsem o ni zavadilůa a ona se naklonila.Tak že zatím nemám co oslavovat
No já taky nevím jaké jsou jestli vůbec jsou kořeny a listy zatím nic.Má dva stvoly a ty pokvetou rychle po sobě tak se podívám až odkvete :cool: cibule měkne tak doufámže je to kvetením
Janka- je moc krásná moc hezká barva
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona