Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka
Rady moc pěkný!! Ty bílé jsou vznešenost sama.
Macku moc pěkné
Teda vám to všem kvete,jedna báseň
Helenko to už končí ,škoda ještě 2 a konec:(:(:(
Jani....supééér,kam je pak dáš ? Za dveře ???:):)
To nevím asi pujdou na návštěvu k našim:| za dveře se vejdou tak 3-4 ks:| zazimování bude jednoduší pujdou pod postel:):)
Takže přes zimu budou spát s Váma,jo?No tak to abychom na jaře čekaly 5 - 6 stvolů z jedné.
To nevím jestli s náma semnou určitě:):)jestli nebude odluka od lože už teď brblá:oještě že pošta chodí ráno a nemá přehled o cibulkách:):):)
Moc pěkně to vedeš.
Cibulky se nehádaj nemusím jim vařit a dělají mi radost co víc si přát (doufám že to nebude číst) hahaha
No já to vidím stejně,ale z opačného pólu.
Já jsem ted zrovna sám a je mi fajn.
HAHAHA ja si nestěžuju jen konstatuju
vy už všichni spinkáte, tak vám popřeju dobré jitro a přidám pár dalších rozkvetlých amarylek
postupně jsem je snášela - takže nejdřív oranžové trio - Unique, Salmon, Dancing Queen
a tady všech deset kvetoucích. zítra se přidá Amputo a třetí stvol Baby Star...
Komulko, každá skupinka je hezká, ale ta tvoje se mi límo moc a moc. Ta plnokvětá uprostřed je špica. Škoda že neudělá semínka, hned bych se hlásil. Dobře jsi to načasovala, většina už je máme odkvetlé a ty nám prodlužuješ to jejich nejhezčí období pro naše oči. Díííky Karel
Evi, opravdu nádherný pohled po ránu Krása, krása a ještě jednou krása
Radku,Marcelko,Janko a Evo, to je krásy. Celý víkend mám nějakou depku, ale tahle krása po ránu mě teda moc potěšila.Dík
Komul opravdu nádhera
Komulko to je nááádhera opravdu moc pěkné:|
Nádherné skupinky - všem děkuji za tu podívanou!!!
Je to nádhera ,potěcha pro oko
Jani,jak dvě tobě toho ještě pokvete.....
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka