Re: Miroslav Brát-velkoobchod
Já dnes objěvil v zemině minimimi velikosti hrášku,tak mám tudíž jednu navíc.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Miroslav Brát-velkoobchod
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já dnes objěvil v zemině minimimi velikosti hrášku,tak mám tudíž jednu navíc.
Mě je poslala bez květináčů tak byly čistý a jedna šla hned dál
Mě taky bez,ale byla tam troška zeminy a já ji neprohlížel,až dnes a ejhle.Jo a ode mě jedna taky putuje.
A co jste si koupili na Aukru pěkného? :rolleyes:
Neboj,jedna jde k tobě,to je ta Johnsonii.
ÓÓÓÓ, to je ale milé překvapení, už se těším ;)
Ale já ti to už psal.
To víš, já hlupák stará, hlava děravá ;)
Tak ale těšit se můžeš,zítra Ti to posílám komplet,tedy trojkombinaci.
Bezva, díky moc
Mně paní z aukra na email nereagovala
Robe tak už asi neměla škoda:o
Robe,jestli se ta malá cibulka ,co mám jako bonus,chytne ,tak bych ti ji na podzim poslal,ale je jako hrášek,tak neslibuju.
Tak jsem dneska opakovaně psala do Rostlinek cz. kvůli té reklamaci zhnilého amaryllisu :cool: na první e-mail se nikdo neozval :cool: a budu čekat
Psala jsem k Brátovi mail, v jakém stavu mají nabízené amarylisy v této době... a odpověď je, že už amarylisy nemají na skladě... Trochu zvláštní.. v nabídce jsou pořád na internetu.. nevím nevím :)
Fakt zajímavý.....
http://www.zahradnicke-potreby.cz/cibul … kupN15.php
Mám špatnou zkušenost místo Herkules Aplle Blossom
Toto byla první firma u které jsem si kdy objednával a z 8 cibulí bylo neseděla polovina.Ale už je to dva roky,tak snad nastala nějaká progrese.
Taky už jsme od nich s Karen objednávali, ale cibule nic moc.. a je pravda že všechny druhy neseděly :o
Zdravím. Od Bráta jsem si objednával již před dvěma lety. Bral jsem si tři cibule a bohužel ani jedna neodpovídala objednávce. Po telefonickém rozhovoru s nějakou paní jsem se rozhodl nic nereklamovat. A jednoduše již nic neobjednávám. Jinak všem přeji, aby dostali to co chtěli.
Naposledy jsem letos vzal skusmo od této firmy 3 cibulky.Včera mi přišel balík a že jsem nebyl doma nechal jsem ho přebrat sousedem.Přijdu domů a tam 20 kg kisna.Tak jsem to rozbalil a v ní byly dvě sadby žampiónů.Asi šotek.Tak snad jim to vyjde na podruhé zítra.
Tak to je teda lochec, to se jim zaměnila adresa.Ale představte si údiv toho,kdo dostal místo žampeců tvoje amarylisy
Tak zatím se Brát letos asi polepšil,Lima je cybister podle poupěte na 100% a i ostatní 2 cibule zdravé a veliké.
Tak aspoň někde to vyšlo
Letošní záměny :Lima(mám Rio Negro),Aphrodite(mám Roma).
Polovinu nabízených kultivarů nemají a s tím Pink Floydem si dělají srandu už 3 tí rok,pokaždé pošlou něco jiného.Tak letos jsem jim volal jestli ho opravdu mají a odkud a mají prd.
No za ty peníze co za ten Pink Floyd chtějí by si neměli odvážit poslat nic jiného :mad: Člověk už neví kde nakupovat aby se nespálil :cool:
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Miroslav Brát-velkoobchod