Re: ID amarylisu-2
Já už ty zaměny ani nepíšu mě nepřišel snad ani jeden správně,z 18 byly 2 správně a ještě mám 6 ks které mají nasazeno.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já už ty zaměny ani nepíšu mě nepřišel snad ani jeden správně,z 18 byly 2 správně a ještě mám 6 ks které mají nasazeno.
A podle mě jsou to ufouni Aspoň teda tvarem tak vypadají To jsem sama zvědavá co to máš za poklad
A to už se trošku srovnaly tos je měla vidět když došly nemohla jsem je vyndat ze sáčku jak byly skroucený. :rolleyes:
Nemám odvahu.
To vypadá na Papilio
hele, Janko, to by teda byla bomba, co! ... bohužel podle cibule ani náhodou
RObe ty vtipálku to by byla bomba co?
Komul to jo ale podle posledních záměn bych byla opravdu štěstím na větvy :|jak to ze začátku nešlo tak teď nemám co dodat Rilona -
Herkules
Tosca Takže je jedno co to bude podle poupat to určitě ještě nemám. :o
Dobře,můj tip:Magic Green.
To není špatnej typ BERU
Jani,opyloval jsem včera u tety Hercules,má ho ještě sytější než ty.Tak doufám budou taky semínka.
To bych ti přála ja je opilovala a okamžitě zvadly a 2 už odpadly.To mi udělala většina am. co jsem opilovala
Mě to ze začátku dělali taky,nemáš tam náhodou průvan?
Nemám jsou na západní straně u balkonu a tak nevím světla i sluníčka(když svítí) dost.
Mám přislíbenou ze Slovenska cibulku téhle krásky
jestli tude mít semínka tak snad i nějaké to semínko. Máte to tady někdo? Prý se jmenuje Hymenoca Pokoušela se jí taky překřížit jinou amarylkou ale ještě neví jestli to šlo. Ta bílá prý není přímo amarylis ale k amarylkovitým že patří.
Teď jsem se vracela spátky do mailu, ten název jsem si zkrátila mělo tam být Hymenokalis
Tak teď je to správně. Omlouvám se
Karen, ať je to co je to, vypadá moc zajímavě
Správně je to hymenocallis. O jejím pěstování je na netu spoustu článků. Řekla bych, že není příliš náročná, kvetla mi i na záhoně. Jana
Na 3. staně fóra je téma o Hymenocallis.Ptala se tam myslím Helena proč jí nekvete?? Odborníkem na Hym. je tady p.Miroslav.
Jinak by mě taky zajímalo jestli jde skřížit- když jde Sprekélie.
Sprekelia,Habranthus resp. Zephyrantes taky jde křížit a úspěšně,tak proč nezkusit třeba Eucharis(líbenku),Crinum(křín),Cyrtanthus(valota) nebo Hymenocallis.Pro mrazuvzdornost z domácích bledule,sněženka a narcis a třeba pro mnohokvětost třeba Cyrtanthus Herrei: http://images.bidorbuy.co.za/user_image … errei1.jpg
Môj nový prírastok. Mala by to byť Germa parodi. Som sám zvedavý čo sa z toho "vyklube" a že bude kvitnúť. Musel som však zrezať podpučie - veľmi vysoké a korienky rástli len málo po obvode, tak dúfam že som cibuli neuškodil. Prišla mi minulý týždeň a od vtedy narástli takéto lístky, čo ma celkom prekvapilo. Tak hádam bude v poriadku.
Pavel
Pavle, tak budu držet palečky aby to opravdu Germa byla
Pavle, jsem velice zvědav jestli budeš první, komu se podaří Germu získat. Držím palce.
Pavle pěkná cibule moc pěkná:|
Pavle proč máš v květináči kamínky to je na ozdobu a nebo to má svůj účinek?jak mýcháš hlínu pro amky?
Janino,to mi spíš připadá jako perlit :cool:
Mně to zase připadá jako polystyren ?
Je to perlit. Celkom sa mi osvedčil. Aj ja by som chcel aby to bola Germa. Žltú am ešte nemám a táto sa mi veľmi páči. Uvidíme.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2