Re: Hvězdníky 2
Robe doufám že budeš mít větší štěstí.Zatím se z Rostlinek nikdo neozval tak si začnu zase dopisovat. :mad: :lol:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Hvězdníky 2
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Robe doufám že budeš mít větší štěstí.Zatím se z Rostlinek nikdo neozval tak si začnu zase dopisovat. :mad: :lol:
Radku, to se někdo má, mě už kvete jen Minerva a konec Asi budu muset vyrazit do obchodu
Ahojky Evi děkuval jse ti tu někde došla v poho a je moc pěkná a mně jich ještě pár pokvete ale od pondělí budem v Neratovicích tak nevím jest li je uvidím vykvetlé
Určitě to stihneš Jsem ráda že cibulka v pořádku došla Tak ať ti krásně roste
ahojte, od tejto amky budem mať mimčo...kamoška mi ho už zasadila a keď sa stretneme dá mi ho
Zuzko, kdyby se ti podařilo od kamarádky vyptat ještě jedno mimčo, tak bych moc ráda adoptovala Je to pěkná amarylka
Evi, je len jedno jediné..možno časom bude ďalšie..potom ti dám vedieť
Nedá se nic dělat, i tak děkuji
Jani...no paráda,aspoň jedna,cos koupila pod správným názvem
To jen diky tomu že už kvetla a vybrala jsem si jí osobně
moc gratuluji Jirko, ceka Te urcite perfektni ohnostroj! poupt tam mas opravdu ukazkove mnozstvi!
Jirko paráda to jsou letos koupené,nebo cibulky z loňska?
80% jsou letošní nákupy.
no to jsou kousky Jani, no budu se tesit s Tebou!
Jani,super
Taky jsem zvědavá jestli budou souhlasit
Gratuluji!! Jsou krásné všechny!!
skoro mi to prijde jakoby se narodily malý Adélky.... Adélko, papej
no jsou monstrozni, je videt, ze byly dobre ziveny, krasa!
Jani, to je hotova armadni četa ja vim, ze sousedky koukaji k tobe do okna i dalekohledem!
U mne ty poslední dvě ze společného nákupu Aphrodite a Passadena jsou zasazené a čekám.Aphrodita už nasadila na květní stvol a vykoukla i špička listu. Nijak moc ale nespěchá. Passadena mě trochu strašila. Na hmat mně připadala cibule měkší akrček jako by zasychal. Dneska jsem odprhla část krčku co byl zčernalej, ale je to suché a po odtržení jsem uviděla taky květní stvol .Tak si myslím,že je to snad k lepšímu.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Hvězdníky 2