Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Rito přišla od f.rostlinky.cz a bylo to celý zamotaný na objednávce bylo že je to Red Peacock na originálním obalu bylo že je to Picote a na konec to je Magic Green od červené plnokvěté k tomuhle dost krkolomná cesta né? Byla to kolekce plnokvětých tak jsem zvědavá co se vyklube z těch dvou.
Je moc pěkné taky dobrá záměna né?
Ahojky Jiřinko moc krásná máš také štěstí a vidím nové okénka super né?
Tak od nich jsem ještě nic neobjednávala. Myslím, že mám už amarylek dost, vzhledem k místu.
Jen to Papillio a růžový cybister bych moc chtěla. :D
Ta je teda nádherná.Hlásím se mezi zájemce o semínka už dneska
Ahoj Radku, okénka jsou nová, ale jen 2 parapety mám dost široké (25 a 30 cm). Děti široké parapety nechtěly :lol:
A jak pořád žiješ?
Papilio mám od Lukon Glads ale nekvetlo tak nevím jestli je to opravdu ono.Zatím jen podle ceny.
Karen, je to trpaslík . Ale můžu se pokusit, ještě jsem květy neopylovala
Doufám, že Lukon Glads na podzim přidá do katalogu nějaké pěkné kousky
A jám ještě 10 % slevu u Bráta na další nákup :o.
Jiřinko přez týden jsem v Neratovicích jinak se tím to s váma opět loučím ahoj všem a Janičkám vše nej k zítřejšímu svátku
Rady na jak dlouho ta tvoje absence tady vypadá?
Janko, jestli by zbylo na mě semínko Magic Green, rád ho přijmu.
Rito, ten tvůj je neméně krásný, byl by hřích nezkusit ho opylit. Když se povede, prosím o semínko.
Díky děvčata Karel
Karle teprve kvete a opilovala jsem první 2 květy tak když něco dozraje tak pošlu.VYDRŽAŤ
Karle je mi líto semínka nebudou oba stvoly se ulomyly. foto je v nemocnici.
Janko to jsem už taky měla,ale u plnokvěté amky. Objevila se mi blizna u Passadeny u stejné rostliny a hned dvakrát. Prvn blizna byla taky přirostlá k okvětnímu lístku,druhá byla už volná,ale žádná nebyla funkční.I když ta druhá vypadala uplně normální.
U mne byl ten lístek ale docela normální velikosti,ani jsem si toho srůstu hned nevšimla.
Na tvém snímku mi to připadá spíš jako dvě blizny vedle sebe,jako by byla dvojitá.
Nefunkční byly obě a hned po opilení zvadly květy.
Dosť sa to podobá aj na Dancing Q.
Pavle asi nebudeš daleko od pravdy porovnávala jsem ho s mím starším tak uvidíme až obě rozkvetou uplně :rolleyes:
Jani, taky bych to tipovala na Dancing queen Pokud tedy budeš mít dvě a jednu budeš chtít poslat do světa, tak já bych ji moc ráda přijala za další adoptované dítko
Evčo myslela jsem na tebe jestli to budou tak jeden pujde k tobě vím že po něm paseš delší dobu :o
Jani děkuji že na mě myslíš, jsi zlatíčko
.... už čoskoro.... Germa ?????
vidno, že sa tlačí von už aj druhý stvol.
Pavle, držím palečky aby to byla opravdu ona
Pavle, to je ale nervák. Přeji ti, aby to konečně s Germou někomu vyšlo.
Pavle držím palce aby ti to vyšlo
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2