61

Re: Cibulky amarilek od firmy www.cibulky .cz

A jenom dotázek jak vyhověla? já si od ní bral dvě Minervy a když to nebudou ony tak co mám jako udělat ? ona je opravdu velice ochotná a já si je teda už jenom jednu druhou má Karen stejně si ji nechám jsem rád za každou cibulku  an

62

Já si teda stěžovat nemůžu, měla jsem od ní 2 Passadenu a Elvas a obě správný.A myslím že i Eva měla to o co si napsala. Na tohle tema jsem s ní mluvila taky a říkala, že se jí to taky stane ale ,že už to přehozené dostala ,že u nich jsou opatrní.Já jí to věřím To jsi teda měla smůlu.Taky by mě zajímalo co se s tím dá dělat, když už je vykvetlá  :rolleyes: an

63

Já měla všechny jiné.Z papilia byl obyč červený.Za papilio mi posílala jako náhradu Lade Jene a vykvetl mi Elvas,z San rema jsem měla Suzan, a Benefica ,to byl trošku červenější hvězdník.Takže  vše jinak.Psala jsem jí jak jsem dopadla,tak mi chtěla poslat na jaře jeden náhradní.Což jsem nechtěla ,kromě toho červeného jsem tyto odrůdy stejně neměla,takže mě to mrzí,ale utěšuji se aspoň tím že nejsou stejné s těmi co už mám.Mohla jsem dopadnout hůř.

64

Věřím ji,že zato nemůže ,taky kupuje zajíce v pytli.Proto jsem nechtěla tu náhradu.Když jsem jí v prosinci psala o papiliu, říkala ,že už jsem druhá.

65

Objednávala jsem od nich Elvas, Pasadenu a Charismu, a všechny vykvetly tak jak měly, takže budu na jaře určitě znovu objednávat ad

66

Ale stejně je dobře jí to říct ,je to férová ženská , na firmě jí záleží a když bude vědět co bylo jiné ,jistě bude vědět kde už nemá nakupovat.

67

to je asi pravda...zpetna vazba je dulezita...

68

Psala jsem ji,paní o tom ví.Říkala,že od nich už nebude nakupovat.Sháněla jiné dodavatele.
Prostě jsem měla letos smůlu.Psala jsem jí, že to asi na jaře skusím znovu,no uvidím co ještě seženu.

69

Na těchto stránkách mají nový katalog http://www.cibulky.cz/index_.php ale nabídka amarylisů není moc obsáhlá :/

70

No to teda pěkně podražili.

71

Kromě Carmen všechny bez názvů a ještě za takové peníze. Bezejmenný by měli prodávat za polovic. To není nic pro nás.

eda

72

Ta Carmen se mi moc líbí, ale asi si počkám až ji uvidím jinde levnější ad

73

Já jsem si včera objednal na fuchsie.cz tam mají 8 druhů a docela přijatelné ceny an

74

Co k tomu říct, firma nabízí bezejmené cibule za drahou cenu. Ta Carmen by se mně líbila  ale s poštovným  to by musela být ze zlata ab ab to nechci. Je to pro mne sklamání. ac

75

Minerva od cibulky .cz http://sklad.obrazku.cz/t300466_Minerva4.3.JPG-:|