Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky
se si dnes udělal radost za 70 Kč .Ferrari to jde že ?
Počkáme až rozkvete. Za 70kč-to je zadarmo!
Také má nějaké zbytky červené spály na květu, ale nic s tím již nedělej.
Ahoj Radku, prosím, kde jsi sehnal Ferrari? Moc se mi líbí, teda to auto vlastně taky
to byla poslední u nas ve Slavkově na náměstí byla z 149 kč na 70 kč oni budou malovat ale ještě se musí potvrdit že to vůbec Ferrari je
No jo :rolleyes: , já myslela, žes ho koupil v některém řetězci...U nás v květinářství mají všechno jen bez označení. Takhle jsem tu koupila ten svůj tmavočervený. Trochu si myslím, že je to Roma, tedy vylučovací metodou jsem k tomu došla jak jsem prohlížela na těch čínských stránkách fotky.
Radku to není Ferrari. Tento je double. Bude nové hledání, nevadí, hlavně že je pěkný
Nakonec double není? Všechno beru zpět. Nyní již vypadá, že odruda Ferrary bude souhlasit. Bílé skvrny na venkovní straně květu Ferarri má mít.
Díííííííííííííííík ještě potom přeměřím až rozkvete
Vypadá to, že budeš mít dvě shodné. Právě jsem se díval na druhý hvězdník a vypadá úplně stejně.
Radku, vypadá pěkně. Je vidět jak listy rychle ženou do výšky. Jsem zvědav jestli to Aphrodite bude. Můj pokus sehnat tuto odrůdu ztroskotal již 4x. Pokaždé vyrostlo něco jiného.
a kde se koupila tato odruda...to asi nevis, vid?...je mene znama...
Miro vím úplně přesně u nás v obchodě ona o svátcích byla sleva a tchýně si ji koupila a jak viděla že mně to tak chytlo tak mi ji darovala
aha..ale i tak..hl.ze udelala radost :-)
Všechny tři co mám v těchto balíčcích jsou od www.kiepenkerl.com teda je to na tom obalu :cool: tu Aphrodite-Red Nymph-a teď ten president
Radku, vy ale máte hodnou tchýni! já si letos chtěla pr. Johnsona objednat u Eurobulbs, ale než jsem se rozhoupala, tak byl vyprodaný...
:):|jo má pro mne slabost byla tam cedulka 155kč
Radku,vypadá moc pěkně Kdyby jsi nevěděl co s tím cibulátkem tak ráda poradím
Radku,vypadá moc pěkně Kdyby jsi nevěděl co s tím cibulátkem tak ráda poradím
dobrá páč jsi první a já tvůj dlužník tak si tě píši
Radku, a proč ty slzy Já si klidně počkám na druhé nebo na jiné cibulátko
sem se jako smál až mi slzy tekly ne je tvoje doufám že poroste ať ti ho můžu dát ale já si to už opravdu musím psát abych na nikoho nezapomněl
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky