Re: ID amarylisu-2
Jani, krásná Dancing queen Má to ale někdo štěstí na záměny
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani, krásná Dancing queen Má to ale někdo štěstí na záměny
Jani, pokud Dancing Queen ještě nemáš, tak je to pěkná záměna.
Edo byla by jenže od Rostlinek jsem si objednala kolekci 3 am. a místo 3 druhů mi přišly 2Dancing Queen a 1 uplně shnilá. :rolleyes:
Tak to je špatné skóre. Opět podvod na zákazníky.
To už je no koment jeden Dancing pujde k Evině a druhý si nechám ten můj první je trochu špatnej :rolleyes: tak všechno špatný je k něčemu dobrý
Troufne si někdo na identifikaci. Nemám teď moc času hledat,tak kdyby náhodou třeba Eda věděl...
Jirko, nic jsem nenašel. Špičaté okvětní lísky nejsou k vidění. Jediný se jménem Gracilis je podobný, ale ten název se vyskytuje jen na jednom odkazu, takže to nemusí být s pojmenováním zas tak úplně pravda.
Gracilis by měl byt kolibří podle popisu:květ oranžový se zelenym středem 5-6cm širokým.Stopka 15cm vysoká.Nevímjestli je to on, na obrázku je květ se štíhlejšími okvětními lístky.
Jirko podívej se na www.himalayangardens.com. tu adresu máš.Posílals mi jí.
Tak Gracilis to není,ale děkuji za snahu.
Mě se nezdál já jen že se o něm zmiňoval Eda tak jsem si vzpoměla že jsem ten název někde viděla.Vem to vylučovací metodou .
ale i tak je pěknej a to je ono nééé?
Je,hledal jsem asi 2 hodiny a i když jsem nenašel to,co jsem hledat,mírná pohoda se dostavila.Alespoň jsem našel název mého kolibříka.Je to Trentino.
No vidíš chlapec šikovnej , kdo hledá najde
jak je u vás na moravě tady se ochladilo a něco příjde. :rolleyes:
Tady už dvě hodky prší a bouří,alespoň se bude dát spát.
Dobré ráno,tak co moravo neplavete? tady byl nakonec klid odešlo to jinam.Odcházím do rachoty tak se tu mějte...
V Ivančicích to nakonec docela ušlo, napršelo, a je chládek a příjemně.Horší to bylo na chajdě na Templáku.Byl tam vnuk s holkou a říkal že nahoře na svazích se lámaly stromy.
Vypadá to, že máš kliku .
Já mám taky jedno želízko v ohni, ale nevím jestli Rostlinky.cz Germu opravdu mají . :rolleyes:
Pavle moc ti přeju aby ti to vyšlo mě při poslední objednávce kolekce tří přišly 2 Dancing Queen a jedna shnilá :o držím ti palce
Pavle, moc ti přeju aby ti to opravdu už konečně vyšlo Snad budeš mít štěstí
No to je teda napnelizmus
Držím palce
Pavle já tipuju Evergreen.Moc jim nevěrím,že mají Germu.
Pavle, hlavně aby to opět nebyl Lemon Lime. Držím ti palce. Už aby by to konečně někomu vyšlo.
Jirko, pokud vím, tak Pavel amarylku objednával z hodně daleka. Vypadá to na spolehlivý zdroj.
Tak to snad vyjde.Myslel,žej e z Rostlinky.sk.
Jirko, jestli budeš dělat semínka té krasavice, tak prosím o pár kousků
Rita má pravdu, je z poza veľkej mláky z USA. Bola drahšia, ale už ma nebavia predajcovia so svojimi zámenami. Človek aby jednu odrodu kupoval na trikrát - aj to nemá istotu či to je ono. Takže v konečnom zúčtovaní to vyjde na rovnako.
Neuvěřitelné jak se změnil. Red Lion jako jeden z mnoha jiných. Nevím podle čeho rozlišit Liona od ostatních stejně červených. Rozměr květu nebude stačit na určení. Pravda je, že Lion je nerozšířenější.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2