Re: ID amarylisu-2
Ok,nechám to tak,je to prostě ,,Red Lion" a mám vymalováno.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ok,nechám to tak,je to prostě ,,Red Lion" a mám vymalováno.
Jirko, Red Lion patří mezi nejstarší hvězdníky od firmy Hadeco r. 1958. Průměr květu 16-20cm , délka stvolu 40-50cm. Tyhle udaje ale mnoho nepomůžou. Vzhledově vypadá stejně.
Průměr má 17 cm a stvol je trochu kratší má 33 cm.A dál pátrat po nějakém jiném červeném je myslím ztráta času,tak ho tak budu brát.A dík.
Jirko, máš samé speciality, těžké na určení. Našel jsem např. Bright Spark nebo
Christmas Star (květ 14 cm), které jsou podobné.
Bright Spark i Christmas Star jsou moc malé hvězdníky,můj ještě není úplně rozvinutý a už má 15 cm.
Jirko, kam na ty poklady chodíš?? Ať je to co je to, je to pěkný kousek
Jirko, zatím jsem jich našel pět, které by mohly přijít v úvahu.
Amorice
Impala
Superstar
Sydney
United Nations
Teda Jirko,Ty nás ale zásobuješ
A ještě budou.
Jani, tobě aspoň něco ještě pokvete To já už mám smůlu Kdyby nebylo toho dárečku od tebe tak už můžu koukat jen na fotky
Já už taky nic nemám,jen ať si holky odpočinou na vánoce je čeká kvetení.:)
Heli ty je na vánoce rychlíš???
Mám ještě Minervu od rodičů ta začíná kvést foto na příz.Minerva a tenhle a konec, škoda už aby zase kvetly
Jani, nerychlím jen vynesu ze sklepa a ony nahodí na květ.Každý týden vytáhnu pět cibulek,aby nekvetly všechny zároveň.
Aha to je dobré já to taky skusím jak dlouho před vánocema je vyndaváš?
Jirko, máš opravdu pěkné krasavice, určitě by je chtělo namnožit. Karel
Jirko moc pěkný,za tím plotem asi pořád někdo stojí a obdivuje né?
Jirko, je to moc krásná amarylka Kdyby bylo časem mimčo a nebo semínko, budu moc ráda
Jirko, možna že to je Amorice. Ostatní nesouhlasí tvarem lístků, jsou širší. Je pěkná, gratuluji.
Jirko, tvoje pěkné hvězdníky jsou asi nějaké kříženečky. Nemohu najít shodný s názvem.
Ale pěkné , když budou ty naše taky tak pěkné až vyrostou ,myslím že bychom mohli být spokojení. To má opravdu tu krezbu ve středu nahoře oranžovou a dole bílou? To je krásné!!
Jirko máš je opravdu všechny moc pěkné obdivuji jak krásně kvetou na záhonku to je paráda
Jirko, taky máš můj obdiv. Venku pěstovat cibulky asi nebude žádná sranda, ale ty to zvládáš na jedničku. Viděl jsem takhle kvést amky v Thajsku, ale tam je trochu jiné podnebí. Závidím ti ten kousek pozemku. My co jsme závislí pouze na parapatech, tak nám nic jiného nezbývá. Ale jak říká Eda, zase je máme pořád na očích.
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2