Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2
No obě jsou moc krásné a dvě už jsou skupinka
Karle, už je červen a tobě stále kvetou, blahopřeji.
Jirko, také ti blahopřeji, jsou pěkné.
Edo, Karel děkuje, E. Star mělo být Papillio od Rostlinky.cz, tos určitě četl, ta Charisma měla už dva stvoly a chtělo se jí ještě do jednoho, tak jsem jeden uřízl, aby jí to šlo snadněji.
Karle, škoda, že Papilio nedopadlo, asi nevědí jak vypadá.
Tu záměnu jsem na konec přivítal, Papillio mám a teď už taky E. Star, ale souhlasím s tebou, určitě nevědí, a ne jen oni, jak která amka vypadá, kdyby byla statistika našich letošních nákupů, určitě by převažovaly ty záměny nad nezáměnami.
Zapoměl jsem pochválit Jirkovi to venkovní opojení, fakt pěkné
Jirko....paráda-takhle venku
Jak dlouho květ vydrží ? Mě ještě tlačí stvol Rilona,tak bych ji taky nechala venku
Kájo, ta Exotic star je nádherná a samozřejmě i Charisma je krásná, blahopřeji
Jirko, taky ti to pěkně kvete Já už mám smůlu, mě už pokvete jen Rilona od Janičky
Super Ráďo
Radku, taky jich už máš požehnaně Já jsem přestěhovala semenáčky do foliovníku, a zdá se že se jim tam líbí
Evi jsou všechny ve skleníku ale počtem no na vás nemám
Tak ve skleníku jim bude taky dobře A množství?? Věřím tomu že nás brzy doženeš Poslala jsem ti PM
dj. krása vidím ,že ti to kvete venku, máš je nějak chráněné proti dešti? Mně loni kvetl takto venku jeden taky ,ale jak opršely, květy se už neotevřely.Tobě to nedělá nebo jsou nějak chráněné?
Zatím tady neprší, tak jdu na zahradu chvíli něco plet. Plevel už přerůstá: kde co .:) .
Jirko, to je zahrádka, škoda že nejsme v takovém pásmu, kde by mohly být takhle celý rok venku. Zas je ale máme víc na očích a víc je hlídáme před nemocemi. Karel
Karen,normálně na ně prší a žádný problém se zatím nevyskytl.Ale časem budou mít taky přístřešek.Jen nevím,jak se chytí opylení,ale myslím,že to půjde i když pyl občas oprší,opyluji totiž i 6 krát tentýž květ.
Jirko.......... to je super
Jirko super. Vypadá to ako by si býval niekde v trópoch.
Jirko,Janko....no paráda
dj. na ty moje taky pršelo aspoň ze začátku, ta netkaná textilie propouští vodu,ale tím že je na té konstrukci tak méně nežli když leží přímo na rostlinách. Teprve později jsem přez tu textilii přehodila igelit.Chyba nebyla myslím si v tom děšti, ale že nebyly ty rostliny pořádně doléčený. Ostatní jsou v pořádku. Už zase mi tam vyrostlo spousta plevele,tak v dalších dnech to budu muset otevřít a yvplet. Tak je zase prohlédnu. Jen doufám, že nenajdu další na vyhození. Nakukuju tam dírkou ve švu a u některých jsou vidět nové cibulky i listy,tak se jim musí dařit.
Mám tam postavený i truhlík s nařízkovanou cibulí. Jedna už měla cibulku, když jsem je tam dávala ,ale u dvouch dalších vyrostly cibulky až venku.
Jani, pěkná skupinka Co má být to překvapení?
To právě nevím koupila jsem jí v květnu u f. Petro a nebyla popsaná.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2