Re: ID amarylisu-2
Jani, že by jsi měla takové štěstí na Rilony??
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani, že by jsi měla takové štěstí na Rilony??
To jsem po ní tak toužila a když jsem jí objednala tak nic a ještě byla poškozená na a těďko 4 kousky za sebou ale tuhle si nechám do zálohy ta poškozená je zatím dobrá ale co kdyby...
To je jasný, Rilona je krásná
Jani je krásná, gratuluji
Super....rilonová královno
Janko, bezva, tak ho moc nevyrušuj, ať se nenaštve a nezabalí to, na prstech jedné ruky by jsme spočítali letos vykvetlá Papillia. Držím palečky a už se těším na foto květů.
Já chci taky aby mi kvetlo Papilio Jinak Jani samozřejmě gratuluji Snad to bude opravdu Papilio
Držte palce aby to bylo Papilio :rolleyes: jinak děkuji
Moje Papilio, pořád spinká taky jsem jej dneska prohlížela nic nového - prostě odpočívá.Když mi kvetlo nasadilo tři listy a i teďka má tři listy jen jsou o dost delší.Ale aspoň žádný neuschl.
Taky držím palce aby to bylo Papílio a pilně opiluj,moje nešlo
Jani , držím palečky.....:|:|
Jani, dobrá zpráva, přeji ať vše dobře dopadne.
Edo díky to bude NAPNELISMUS ta doba bude nekonečná než vykvete a co to bude
Jani, gratulujem. A samo že to bude papilio Tak ak to vyjde, tak to bude zavŕšenie kvitnutia amiek tým najkrajším hvězdníkom.
Pavle díky já taky doufám že to je ono už aby kvetlo teď ho chodím kontrolovat snad každou hodinu skoro ho tahám očima
Nepredáš???? Že by som ťa odbremenil od tých nervov či to bude alebo nebude Papilio.
Veď ja by som ti potom napísal čo vykvitlo.
Pavle nepredám !!!!! to se budu radši nervovat
Jani nádhera.
Já mám teda Rilonu o něco světlejší, ale stejně bych to za ni považovala. Máš ji moc pěknou.
Jani, přikláněl bych se k Riloně. Desire nemá kudrlinky jako ta tvoje. Barva by mohla být trochu bledší, ale mám asi dvě fotografie Rilony, kde je také takto červená. Většinou ale u této odrůdy převažuje světle oranžová.
Je pěkná, blahopřeji.
Edo díky je fakt moc pěkná tak to zůstane Rilona je vysoká 56cm a vykvetlo 8 zvonů najednou a 2 jsou ještě zavřené.. :rolleyes:
Jani, opravdu krásná Rilona, taky blahopřeji
Děkuji všem je to 4 kousek ale stojí za to
Jani krásná Rilona - gratuluji Je to nádhera, když vykvete tolik květů zároveň.....
Jirko,už kvete můžeš hádat.Tento ještě nemám.Na prvních dvou stvolech má po pěti květech.
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2