Re: Rostlinky.cz
Tak šup šup, už se na fotečky moc těšíme Budeš opylovat??
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Rostlinky.cz
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak šup šup, už se na fotečky moc těšíme Budeš opylovat??
opylovat nebudu,protože cibulky jsou vysílené...
no a z Pasadeny je taky Dancing Q. už mám letos třetí :mad:
Tak to je jasný, je zbytečný je vysilovat Já jsem Dancing queen sháněla rok, a nikdy se mi nepoštěstilo Kdyby nebylo Janky, tak se k ní asi nedostanu
Lidičky,já Dancing Q ještě nemám,tak pokud se ho chce někdo zbavit,rád ho odkoupím.
dj.joop: uvidím jak se jim bude dařit jo? Jakmile pořádně zakoření,tak ti nějaký pošlu
Tuhle krasavici taky ještě nevedu.:|
Volala mi paní z Rostlinek a moc se omlouvala za to, co mi poslali. Prý budou kontrolovat ty své "baliče", aby nedocházelo k takovým zásilkám. Za tu shnilou mi poslali šekovou poukázku.
Aspoň že se k tomu vyjádřili Jen aby byla pravda že se polepší Známe jak to pořád chodí
Po reklamování shnilé cibule, za kterou mi vrátili peníze jsem jim ještě napsal, že jsem si objednal Papillio a vykvetlo něco jiného. Poslali mi ještě druhou poukázku na polovinu ceny. Získal jsem tedy Exotic Star za 45 Kč plus poštovné a balné. Zachovali se tedy solidně.
Dobře jsi nakoupil já si taky nemůžu stěžovat vrátili peníze bez problémů
Exotic Star za 45 Kč + poštovné :rolleyes: to byl teda nakonec dobrý kup To bych taky brala Alespoň že se zachovali celkem solidně... je to bída s těmi kupovanými cibulemi :mad:
Vidím, že nakupujete moc dobře:):):):)
Mají vyprodeje neodolala jsem.
no cena za Herkula a Roma je neuveritelna
Ja som si tiež objednal z Rastliniek.sk a dnes mi balík aj prišiel. Už chápem prečo mali akciu na Herkula a Romu. Cibuľky boli teda v zúfalom stave. :lol: Za tu cenu - čo chceme, však? Hniloba, hniloba, hniloba. Môžu sa hanbiť. Okrájal som ich, vyčistil tak snáď sa zotavia a budú v poriadku. Našťastie ďalšie dve Papilio (síce bez koreňov a časti podpučia!) a Red Lion sú v pohode - bez hniloby. Hlavne tomu Papiliu som rád, pretože mám konečne šišatú cibuľu. Reklamovať nebudem, kašlem na nich - za 3Euro sa mi to nevyplatí.
Tak dúfam Jani, že ty budeš mať lepšie správy o stave cibuliek.
Pavle ofoť a pošli reklamaci, mám s nima velmi dobré skušenosti.Já brala Temtation a Aphrodité.Měly by dnes nebo zítra dorazit.Dám vědět.
Na Rostlinky.cz znovu zlacneli. Papilio za 124,50 CZK - zaujímavé. Na Českej stránke uvádzajú veľkosť 26-28 čo sa mi zdá nezmysel. U nás na Slovensku majú veľkosť 20-22. Také mi aj prišlo. Jedine žeby ho mali u Vás za niečo zamenené.
Jani, nebudem reklamovať. Teraz som pozeral do faktúry a cena bola : Roma - 0,6 Eur - to sa asi pomýlili a Hercules 1,67Eur , takže to ozaj nemá cenu. A navyše sa mi s nimi nechce strácať čas. Cibuľky sa časom dajú dohromady a všetko je a bude O.K.
Pavle mám je doma a jsou v pořádku,doufám.Jsou velké a pěkně tvrdé,zatim ani nevystrkují lístek.Tak jdou pod postel.
Tak to je dobre že sú v poriadku. Niekedy asi záleží aj od človeka ktorý to balí. Niekomu je to fuk čo do balíku hodí.
3 ze 3 s hnilobou.A při jejich ořezání mi bylo jasné,že by ani nekvetly.Byli odkvetlé,ani náznak puku.
Jirko, to je pohroma, uvnitř cibule je vidět poškození.
No děs!!I podle podpučí je vidět, že to nejsou mladé rostliny. I kdyby nebyly zhnilé chtělo by to omlazování seříznutím.
To přání hodně pěstitelských úspěchů zní jako ironický výsměch
Karen,to přesně napadlo i mě.Nedokážeš si ani představit to rozčarování.
To si teda představit dovedu. Taky už se mi něco podobného stalo i když teda ne tolik kusů.
Teda to je hrůza ,to je teda sprosťárna.Nikdy se mi to u nich nestalo mám s nima jen dobré skušenosti ale je vidět že se jim nedá věřit.Jirko budeš to reklamovat?Dala bych jim vědět co posílají za hnus. :rolleyes: :rolleyes:
Už jsem reklamoval,to bych si ani omylem nenechal libit.
DJ - to jsi mi neudělal radost. Včera jsem s nadšením objednala cibulky. Měli všechny zlevněné pod 100 Kč.
Já od nich objednávala najaře, cibulky poslali v září, ale to jsem byla spokojená. Pravdou je, že je měli zabalené v papírovém sáčku a pak je dali do igeliťáku, takže přišli dosta spařené s náznakem plísně, ale bylo to jen na povrchu - stačil jeden postřik previcurem a jsou v pohodě, zrovna mi kvete ten Herkules za 50,-.
Tak jsem zvědavá co přijde nyní ..... :lol:
Připojuji se ke kritice internetového obchodu "Rostlinky.cz". Kupoval jsem od nich dvakrát, pokaždé katastrofa. Poslední dodávka z jara, jedna cibule byla zaúčtována, ale dodnes nedodána, ostatní všechny nemocné, dodnes se i přes intenzivní ošetření všechny nevzpamatovaly. Napsali mi, abych se ozval napodzim. Učinil jsem tak, ale vůbec nereagují. S touto firmou, i přes příznivé ceny, již nechci mít nic společného. Držím palec všem jejich zákazníkům, aby dopadli lépe než já.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Rostlinky.cz