Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Teda Karen co s tím budeš dělat?? chodit na Zelnej trh do Brna ? :) na stánek?
A Radek bude chodit nakupovat
To jo poctivé cibulky zdravé
Evčo až teď jsem se dostala k prohlížení. Chtěla bych se zeptat. U Tvé fotky letněných hvězdníků č. 219 jsem si všimla, že některé listy jsou trochu zbarvené do červena. Čím to je??? Já jsem dala mé cibule také ven, nemám je ničím přikryté, rostou lépe než vevnitř, ale na listech mám ty červené skvrnky.Docela se bojím, jestli se mi u nich nerozšířila spála- ale možná je to jen reakce na změnu, popř. drobné poranění listů když fouká vítr a prší.....
Co myslíš???? Nemám je dát raději někam pod střechu????
Andi, ty načervenalé listy mám asi u dvou cibulí, co jsou nachýlnější. To se spraví Já je mám taky venku nechráněné, jenom když déleji prší tak přes ně dám igelit
Tak to jsem ráda, už jsem si myslela, že je to spála.....
Já to mám totiž snad na třičtvrtě cibulích.....
Andi, já to mám taky a prší na ně pořád.Můj názor je ten,že jeto z toho deště, že jsou v mokru.Ale mohu se mejlit.:cool:
Evi, to máš pořádnej foliovník, nebo to máš u otce? Já je mám v kleci po káčatech a kuřatech !! ,ale myslím,že jim je tam dobře. Mám je pod igelitem
Papriky mám venku a těm je teďka docela chladno , ty cukety jsou už ze semínek vyrostlých u mne. Ty dvě od tebe už kvetou. Amky v pozadí jsou vpohodě, včera jsem okopávala plevel okolp ních a docela mě udivilo jaké teplo vyzařovala zemina kolem textílie.
Teda holky co budete dělat s tolika malými amaralysíčky????
To už máte do toho prodejního stánku????
Ale krásně Vám to roste!!!!! Jen tak dál......
To koukáš moc dopředu, já zatím spíš přemejšlím jak je ubytuji na zimu?
Evi ,Karen to je teda nářez jen kulím oči :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Karen, ty semenáčky mám u nás ve foliovníku, ale to je docela maličkej foliáček, jenom cca 3 x 2 m. Teď jsem vytrhávala trávu kolem amarylek a musím konstatovat že se jim daří výborně. Dívala jsem se na ty křížence od Komule a ty vyrostly nejvíc. Na podzim je nepozná
Jj ty moje jsou taky veliké, taky jsou už venku ,tak poněkud ztrácím přehled.Fotím naslepo a pak doma na prohlížeči hledám co jsem vlastně vyblejskla a koukám jak to vyrostlo
krásně ti to roste, a ten foliovník máš pořád někde otevřenej? Budeš ty semenáčky taky přesazovat do volné půdy? Já je přesazuji.
Karen, foliovník je otevřený celý den i noc, jak dveře tak okno A přesazovat do volné půdy je nebudu, na podzim je rozešlu do světa a zbytek půjde do květináčů domů
Já teda pochybuji, že bych jich moc udala, část budu posílat na Slovensko, tam jsem s Beatou domluvená, že jak Pepča pojede za švicou vezme je přez hranice, aby to trvalo kratší dobu.Ale tady? Myslím,že každej kdo měl zájem má už semínka .Počítám ,že je budu zimovat po truhlíkách .
no ja budem mať možno záujem o nejaké semenáče keďže mi niečo stihlo vykapať...
jů Evi, tebe bude kvitnúť ešte teraz elvas...noo haluuuuuuuz
Evi k tomu Elvasu ti gratuluju :cool: :rolleyes: a semenáčci super jen ať rostou už se těším až budeš posílat to bude pošta zase divoká ze zásilek tady to děvčatum vrtalo hlavou co mi to chodí
Karen, ty budeš ty semenáčky už letos zimovat??? :rolleyes: Já letos ještě nee Zuzko, taky jsem překvapená že se ten Elvas rozhoupal, ale jsem fakt ráda
A Jani, ty už si dělej pomalu místečko To bude balík jak blázen
Evčo,to jsem tak nemyslela ,že je dám spát.V tuhlíku je zasadím a nechám zimovat zasazený.Jako loni cibulky dorost.
Jani, tak to jsi šikulka, krásně ti to roste
Karen, tak to jsem špatně rozumněla O těch truhlíkách jsem taky přemýšlela, už jsem i nějaké nakoupila, tak uvidíme jak to dopadne... každopádně jich bude moooooc a místa málo :cool:
Karen,já nějaké semenáčky určitě budu chtít.Tak semnou počítej.
Holky neděste mě, že nikdo nebude chtít.Já to domů prostě nenacpu, kdybych se na hlavu postavila.Takhle mám plná okna .
Počítám, že si nechám po 1, pár co nemám nebo nevzešlo vyžumrám a zbytek rozdám. Z manžela bude vdovec,jestli je nebudete chtít,protože mě zabije.Už teď vrčí, že ani 1 okno neotevřem (a to jsou amarylky na zahradě),a i když jsem dost šílená, 10 truhlíků amarylek domů nenarvu. Abych nemusela dávat inzeráty, šílenec daruje semenáčky amarylek,značka spěchá.
Heli dobře pak nabídnu. Zatím je jim na zahradě dobře. Rostou krásně.
Leni, tak abys mohla v noci dobře spát - to co ti zbyde můžeš poslat ke mě.
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010