Re: Dancing Queen
Mě to nevadí, mám z něj ohromnou radost Dlouho jsem si ho přála a díky tobě ho konečně mám
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mě to nevadí, mám z něj ohromnou radost Dlouho jsem si ho přála a díky tobě ho konečně mám
Hlavně že z něj máš radost
Evi, také mě bude kvést Dancing Queen, má jeden stvol a políčeno na čtyři květy. Tato odrůda asi ráda kvete i v létě. Zatím je to u mě jediná cibulka co má na květ. Možná na podzim se ještě nějaká ukáže.
Tak to je super.Mě se nic kvést nechystá
Marci, třeba si ještě dají říct Mě ještě pokvete každým dnem ten Apple blossom a pak Elvas Ale je zvláštní že ten Dancing queen měl jen dva květy, to jsem asi ještě u žádné amarylky neměla :cool:
Hlavně, že kvete, je nádherný. Příští rok bude mít třeba čtyři. Dva květy jsou také běžné, hlavně zpočátku při prvním kvetení.
No nevím,u žádného to nevypadá :/
To je fakt Edo, je moc pěkný, mám z něj radost A Marci, ty nezoufej Naděje umírá poslední
Macku to jsme dvě já taky nic a už asi ani nebude letos
Vykvetl, tak posílám foto. Je to veselejší, když opět něco kvete. Tento Dancing měl květ naposledy v lednu a také byly čtyři na jednom stvolu.
Edo je nádhernej a zrovna v tuhle dobu kdy už nekvetou to potěší.Gratuluju
Edo, taky moc gratuluji ke krásnému květu, je nádherný
Moc krásný.Potěšil oko i duši.
Děkuji za pochvalu. Je trochu světlejší než obyčejně, asi je to způsobeno sluníčkem, ale je pěkný.
Je super. :rolleyes:
Můj zatím spí,ale budí se Elvas a ku podivu na dva stvoly.Lini kupovanej,tak jsem myslela že dá tak jeden když vůbec.
Elvas se mi Karen libi asi nejvic se zvsech plnejch, uz se tesim az si ho koupim .-) nebo pockam na mimco
Já mám dva ale tak odlišné, že si je chci nechat oba. Ten druhý má miminko ale ještě u maminky zato je velice krásnej. Zatím neraší. Tohle je ta s miminkem http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … 11_....jpg před ní mám tu co raší
no je bezkonkurencni
dnes rozkvetla
je moc krásna mně se tahle zrovna moc líbí ,taky se na ty svoje těším a máš tam i pyl, já loni moc neměla
takhle se pochlubit az tesne pred pulnoci,tytyty! je krasna
Je nádherná, moje nic ospalec.
Jirko, Komulko gratuluji . Moje není zdaleka tak vybarvená :lol:
nadherne jsi ji nafotil,skvělé!
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen