Re: H.parodii "Germa"
Karen len čisté. Už mi dlho nič nekvitne.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.parodii "Germa"
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen len čisté. Už mi dlho nič nekvitne.
To je fajn, aji lepší,
Docela bych rád věděl, kde ty Pavle nakupuješ tak pěkné a zajímavé cibulky, které jsem u našich prodejců v nabídce nikdy neviděl. Budu asi muset zabrouzdat k našim krajanům.
Ilonko, podle mě to Germa bude Každopádně se to brzy dozvíme Budu držet palečky
Evi jsem také moc zvědavá má oproti jiným Amkám menší květní puk,tak uvidíme
Pavle díky.tak schválně jestli ti to vyjde a uhádneš to víš,že bych byla ráda moc se mi na foto od tebe líbí
tak to je krásná amka gratuluju
Ilonko držím palce budeš druhá kdo jí má jestli to výjde. :rolleyes:
tak semenáčky Germy zatiaľ utešene rastú z čoho mám veľkú radosť. Odchádzam teraz na 2 týždne na dovolenku tak dúfam že sa nič neprihodí. Čerstvo opelené mám ešte ďalšie 2 z druhého stvolu.
Pavlíku, jestli se zadaří tak se hlásím o semínko,můžu?! Karen
Jiřinko, no má to ale někdo štěstí Gratuluji ke Germě a pěkně opyluj jestli to půjde
Jiři to je kup roku gratuluju kdyby byl časem semenáček prosím si
Pavle bezva.Jen ať rostou.Taky se stavím do fronty na pár semínek, nebo pak semenáček.
Jiřinko to je fakt klika. Ať se taky zadaří opylovat.
Taky gratuluji ke Germě, to jsi měla štígro na své straně. Také bych měla zájem o semínko nebo sazeničku jako to vyjde.
Já se taky hlásím o semínka.Pokud zbyde:)
Ilonko, a co tvoje Germa?? Ještě nekvete??
Tak po návrate z dovolenky na mňa čakalo nepríjemné prekvapenie. Prvý stvol Germe úplne zvadnutý, ale semenáčky ešte celkom dobré, tak som ich odstrihol a namočil do vody. Na dozretie im už moc nechýba, tak uvidíme. Mám ešte jeden stvol s jedným semeníkom vo vode ale ten je 2 týždne pozadu.
Pavle budeme je tahat očima ať jsou semínka:):)
Pavle držím palce aby dozrály.
Tak to je škoda Pavle, ale snad dozrají a bude alespoň pár semínek Budu držet palečky aby se to povedlo
Už je hodně zájemců, ale kdyby snad zbylo semínko Germy, dal bych ho do vody.
Takže nové správy : Z troch semenníkov Germy cca 15 úbohých malých semienok. Takže som sklamaný. Myslím že posielanie nemalo zmysel, tak som ich namočil do vody a uvidím či vôbec niečo vyklíči. Dúfam, že Rita bude úspešnejšia ako ja.
Pavle, tak to je škoda, ale co naděláme... Třeba alespoň nějaké ti vyklíčí, a když néé, tak příště
Mě u Germy semeníky brzy zaschly. Cibule už byla vyčerpaná. Snad se časem zadaří a vyrazí boční cibulky.
Neviem kto máte túto odrodu, ale zaujímalo by ma ako sa vám darí jej pestovanie. Tento rok mi nekvitla a asi ani už nebude. Cez letnenie vo foliáčku prišla o listy a až do teraz len tak "stála" Až teraz znova začína rásť nový list, takže ju nejdem zimovať a skúsim ju pestovať aj cez zimu. Niekde som čítal, že sa pestuje obtiažnejšie, má kľudové obdobia v roku kedy by mala byť v suchu - až 4 mesiace!!!. Takže ďalší "oriešok" na pestovanie. Treba dávať pozor na vlhkosť a zalievanie substrátu - je extrémne náchylná na hnilobu. Čo je výhoda, kvitne už pri malej veľkosti cibuľky.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.parodii "Germa"