Re: Aphrodite
nevím někde to tu popisoval eda že cosi ale nevím momentálně
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Aphrodite
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nevím někde to tu popisoval eda že cosi ale nevím momentálně
vím že psal o tom, že když se u cibule tvoří hodně nových mláďat, tak že to je podezřelé a mohlo by jít o cibuli,která je něčí napadená a že je podezřelá na červa.O kvetení jsem nic nečetla.
je to pokec o všem strana 3 Karen jsem ti to našel co eda psal
dík
ale určitě to tak nemusí být vždycky. Ta loňská nemocná nebyla a ta letošní taky nevypadá na maroda. Je obrosvská a má spoustu listů.Mě to přišlo jako reakce na to venkovní prostředí.
Hm děkuji si toho cením od tebe :rolleyes:
Radku je nádherná to pozvedne náladu moc pěkný pokoukáníčko :rolleyes: :rolleyes:
Teda, ta je.Paráda.
Dobré, nádherná!!! :rolleyes:
Radku, blahopřeji, je fakt moc pěkná
Ta se teda povedla, moooc krásná.Ta moje už taky rozkvetla docela a je to jiná nežli jsem myslela tu ještě nemám tak jedna z miminek bude moje. Později vložím fotku
dík kvetla v březnu-Dubnu a te´d mi udělala radost zas je na první straně když mi kvetla poprvé
Radku, tvoje Aphrodite je nádherná. Tento týden mám dovču a tak jsem tu 3 dny nebyl. K tomu podzimnímu kvetení jsem již jednou psal, že se to může stát, když rostlina je napadená spálou nebo škůdci a během léta ztratí částečně nebo úplně listy, což může vyvolat vyrašení květu. Někteří pěstitelé dělají pokusy a schválně jim listy v létě odstrání, aby vyvolali druhé kvetení. Jsou ale také amky, které kvetou dvakrát do roka a nemají žádnou nemoc nebo škůdce. Odrůda Supreme Garden mě například také bude kvést, jako každoročně a přitom je úplně zdravá.
Rady je moc pěkná gratuluji
Radek, je nááádhernááá.
Jirko, ale nevídím tři červené proužky uprostřed okvětních lístků jako Aphrodite většinou má. Podle nich se Aphrodite nejlepší poznává. Tahle odrůda má mnoho variant zbarvení.
Na dolním obrázku nějaké známky zbarvení je.
Edo jsou tam,ale rozkvetla již v obchodě se špatným osvětlením,tak je zatím nedobarvená.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Aphrodite