331

Re: letnění hvězdníků r.2010

Karen, ja mám záujem o cibulku

332

tak jsi napsaná ab

333 Naposledy upravil: Zuzka (20-08-2010 21:18:09)

Karen, super už sa teším

kedy budeš posielať?

334

Teď teprve začíná kvést. Tak nejdřív tak v říjnu.Loni jsem je taky tak brala domu.

335

oki..ale už sa teším

336

Jani, já jsem je zasadil vždycky. Nechával jsem je ještě asi měsíc bez zalévání a potom jsem začal opatrně jednou týdně zalévat. Nikdo neví jak dlouho jsou ve spánku. Pokud se rozhodneš je zalévat hned, ale jenom asi jednou za deset dní, měly po určité době začít rašit. V zimě mají při vegetaci málo světla, ale to se nedá nic dělat.

eda

337

Diky jdu sázet .:)   ab   ab

338

Tak ta cibulka čo mi práve kvitne bude mať asi druhý stvol. Pri tak malej cibulke je to naozaj zaujímavé.

http://sklad.obrazku.cz/t469001_am526a.jpg

339

Karen ,já budu mít taky zájem o jednu cibulku.Děkuji (pokud zbyde -ať nepředbíhám)

340

Heli  hned si tě napíšu a budeš chtít jen tu druhou nebo obě .Ta první má fotku vpředu.

341

Karen, tak obě an an ať se holky nehádají ab ab

342

Heli tak obě ab :)aby jim nebylo smutno když tam rostou vedle sebe.

343

Porovnávala jsem rychlost růstu sazeniček semenáčků těch co jsem po nějakém čase z krabiček zasadila do volné půdy a těch co jich v krabičce nebylo tolik a zůstaly i nadále nepřesazené. Řekla bych ,že ty vysazené rostou ještě rychleji. 24.6.jsem vysadila první. Ty jsou na první fotce. Postupně jsem pak vysazovala další ,jak se tam už nemohli vejít.
http://sklad.obrazku.cz/t474133_prvnvysazendopdy.jpg  http://sklad.obrazku.cz/t474134_druhst.jpg  http://sklad.obrazku.cz/t474135_poslednvysazendopdy.jpg 
Ty uplně poslední co jsem ještě rozsazovala byly 5.8. a jsou to ty u toho prkýnka. Omlouvám se za tu plevel,ale pořád nám tu poprchává tak to nešlo vyplet.

344

Karen máš to pěkné valím kukadla  :rolleyes:   :rolleyes:

Budeš zveřejňovat seznam?  an    ab

345

Karen, to je uctihodný prales. Rostou nádherně.  Jak to vyřešíš v zimě? Kam je všechny dáš? To už je na vyhřejvaný skleník.

eda

346

Karen nádhera. Pekne ti rastú. Ja ich mám v petkách a sú menšie. Nemám až toľko času koľko by som potrboval. Každopádne keď budem posielať malé, presádzanie ma neminie. Ale do volnej pôdy to už nebude - to až na jar.
... a aký názov firmy s amkami plánuješ???  ab Karen Amaryllis farm??? ab ab ab

347

Janko, nabídku jako tady jsou uveřejněné udělat nedokážu, dokut jsou ještě v zemi. Tak to vidím  že až budu sázet do truhlíků ty nadbytečné zasadím na čas do kelímků v kterých původně rostly.Až to bude všechno teprve pak budu most udělat nějaký trochu seriozní seznam. Něco jsem do půdy nepřesadila,něco-co jich tam bylo moc už velkých -ano. Tak až potom.Jinak by se mi určitě stalo, že bych rozesílala někomu na víckrát a tomu se chci vyhnout.
Edo, skleník nemám jen ten přístřešek jsem vyrobila na konstrukci od souseda.Příští rok jak to tak vidím už stačit nebude.Přesadím je hustě do truhlíků a budou v obyváku. Něco na okně,napodzim to ještě půjde, ale až začnu vytahovat ty co půjdou do květu pak budu mít teprve opravdický problém.To se ještě uvidí.Posledně jsem je měla na jedné skříni a tentokrát holt budou už na všech. ab ab ab  Pavle, čas to je to jediný co zatím mám ab ab ab zatím na zahradě letos naposledy jsem měla ještě brambory - teď je musím sklidit ,zeleninu už jsem taky omezila jen na cukety, rajský a papriky. Jo vlastně ještě okurky. Ostatek zabraly už i letos amky,příští rok abych si vyhradila ještě větší úsek až tyhle prťata budu vysazovat na zahradu.

348

Ty jo fakt zahradnictví chudák manžel ...   an ab

349

Karen jsem na tom se skříněma a parapety obdobně a to nemám takovou plantáž http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6445.gif a o jaru radši nepřemejšlím ,začnu řešit až to bude akutní  ab  ab

350

Jani to já musím myslet i na jaro, abych tatku pomalu připravovala na to že už nebude ze zahrady to či ono. Ale na ty brambory se fakt už necítím. ab

351

Dnes jsem byla na zahradě a pokvete mi další amarylka.Ještě jsem se nedívala,ale bude to asi tu co jsem kupovala přes internet.Byla jsem v pátek u očního a potěšili mě že mám zánět spojivek,tak pokud je mi líp vyrazím vždy do zahrady a jak fouká a tak se jdu schovat.

352

Heli tak to je mi tě líto,zánět spojivek je nepříjemná nemoc. Já na ni naštěstí netrpím, Na amku jsem moc zvědavá, u mne už dokvétají květy co kvetly a chystá se poslední poupš u stejné .Dalšího už tam nic nevidím.

353

Taky jsem se už dívala kam to příští rok budu sázet.Je to dobré vleze mi to tam ab  a stejně chci zahradu zvětšit.
Ještě mám v pronájmu 2 ary pola, tam je místa ab ab ab

354

Karen, ta naše kočka má koťata - hádej kolik. Osm kusů.Já myslela že mě trefí.

355

No jo, copak o to místa bych taky mohla mít, ale je to nahoru už jen zatravněný a pak kdo by se o to staral.?? Jsem na to sama a když tam tak sedím na lavce a koukám se co je ještě potřeba udělat,kde už zase narostl plevel-....... a nahoře se stejně pasou koně,abych to tam nemusela sekat.

356

Tak to jsme natom skoro stejně, zahrada je taky celá moje.Nikdo neví kde co mám.

357 Naposledy upravil: karelex (28-08-2010 20:44:58)

Heli, tak to je teda dávka. Tolik jsem nikdy u koček neměla .Nejvíc bylo 6, ale naše pudlice -Rykuška -už nežije,měla 10 štěňat.A ještě to bylo přesně na půl,5  černých a 5 hnědých,5 holek a 5 kluků

358

Holky vždyť říkám velkopěstitelé  ab    ab

Helenko to máš smůlu zánět spojivek je fakt nepříjemnej   an    .A fotečka koťat by nebyla?? Osm kousků to je pěkné nadělení  ab   ab

359

Ta naše potvůrka má 6 kocourků a 2 kočky.Můj jí říkal ,že chce 8 koťátek,tak jsem mu říkala ať příště volí ta správná slova a hlavně ať neříká 12 a taková podobná čísla.
No mám z toho strach.Uvidíme jak to bude zvládat.Já nestíhám kupovat konzervy.

360

No a to jsi všechna koťata nechala? Lejdyna měla nedávno taky koťata a taky bylo hodně - 6,ale já je utratila,a tak kojí loňského černo-bílého Macíka. Je to lochec ona jej objíná on cucá a mlaská .