Re: Pokec o všem-5
Nejhorší to bude asi kolem vánoc. Každý v tu dobu sedí u počitače. Snad se to na serveru ic.cz kde běží toto fórum zlepší. Od jara do podzimu fórum fungovalo docela dobře
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejhorší to bude asi kolem vánoc. Každý v tu dobu sedí u počitače. Snad se to na serveru ic.cz kde běží toto fórum zlepší. Od jara do podzimu fórum fungovalo docela dobře
Karen,ještě já-pár dní jsem tu nebyla.Takže všechno nej......
ahojte, takže mám tu prekvapenie..miesto artic white mi vykvitla biela plnokvetá...konečneeeeeeeeee mám 1. plnokvetú amku
Zuzi gratuluji ti tak a Věro ty 4 malé jsou Baby star na sto pr... ty co jsou v té misce ty rozsaď každou zvlášt nechal bych je všechny doma na zazimování jsou malé ty ostatní jsou semenáčky-a ta největší je čistá ale ???? nevím jaká hm jinak jak jsem ti psal nejlepší co jsem měl jsou od www.cibulky.cz cibule jsi viděla sama :) a dobré zkušennosti mám s www.fuchsie.cz a mám i od www.lukon-glads.cz tak ať se ti daří v pěstování ju ?? :rolleyes: :mad:
Leni děkuji za přání.
Ajojte lidičky,tak jaké máte počasí ?? U nás už včera a dneska poletoval sníh :lol:
v praci v Pruhonicich byl dnes snih s destem, u nas na Berounsku nastesti bez deste i bez snehu-ale na jak dlouho, ze?
Zima jak v Rusku. Dneska jsem uklízel všechny kytky z venku, muškáty, begonie a ostatní droboš. Už mám všechno zazimované.
to ja teda Edo, ne-fuchsie venku, granatovy jabko venku,oleandry take a zitra jeste skidit mlady meciky a jiřiny, vysadit tulipany,narcisy,cesneky a hyacinty-potrebuju naklonovat!
Mirku ,Picote jsem dnes poslala.
jeee, ty ses zlata! vsak ja Ti taky neco nabidnu jak budu moc, Ty, Komule a Karen mate pravo veta .-)
Mirku odpovídala jsem ti na zahradě jak jsi se ptal
se honime vsude mozne
Dneska jsem si psala s Evčou.Všechny vás pozdravuje a nestihá. Tak snad časem.
Tak vás všechny zdravím ,zaplať buh jsem doma.To byla dovolená za ....doma nejlíp.
ahoj vitame Te zpet! jsi ranni ptace :-)
Musím konstatovat že všech pět novejch má na květ a dva z nich ještě listy
ja si rikam at kvety jeste nedelaji, protoze od lonska jsem poucen, ze po odkvetu je narocne pestovat jejich listy-jsou dlouhe a krehke, tak nejdriv, aby vykvetla na vanoce, ne driv..
Přesně tohle říkám taky . Jen nespěchat.Ty olistěné cibule pak zaberou moc místa a s těma semenáčkama....
Janko taky tě zdravím a po neděli některý den ti pošlu ty zamluvené semenáčky, už mi tu zůstávají jen pro tebea ještě Perpe 2, ta si řekla pozdě tak jsem ji přifařila k tobě.
Tak jsem po dlouhé době opět tady Nic nestíhám, tak se nezlobte že se tady moc neukážu :cool: Teď to tady budu do večera všechno číst Mějte se všichni krásně
No to je dost ,že jsi si našla chviličku taky se pobavit! Nejen prací živ je člověk.
No jo, není to tak jednoduché. Z práce příjdu po 17. hodině, potom se naučit s holkou, uklidit.... a večer padnu a jsem ráda že jsem ráda :o Však to určitě dobře znáš
Znám,znám, měla jsem tři a z práce jsem taky chodila 17 hod. Akorát jsem trvala na tom, že po 20 hod už nedělám nic a jdu k telce.
Tak se mi nemůžeš divit Toho času už tolik není Jinak semenáčci mi krásně rostou, napadené cibule narcisovkou jsou na tom bledě, takže žádná změna :o
O které jsi přišla?
Karen, kratší seznam by byl, o které jsem nepřišla Napadených bylo tak asi osm cibulí z deseti. Vyhodila jsem asi deset cibulí hned, zbytek je v květináčích a až časem uvidím jak se s tím vypořádají.... ale moc tomu nevěřím, byly fakt dost zničené
To je teda pohroma, ty jsi psala že jich bylo moc, ale že to je tak zlé, že jsi je přímo vyhodila to jsem nevěděla,ani nařízkovat se to nedalo? a CHarisma to přežila? Ta se mně moc líbila.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5