Re: Kuriózní foto amarylisu
Karen bude pěkná,dodej rozkvetlé foto mě nic
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen bude pěkná,dodej rozkvetlé foto mě nic
To víš že dodám snad už zítra rozkvete docela.Ale myslím že tuhle jsem už fotila najaře.
Jedno ze semínek co jsem letos zasadila vzešlo jako dvojče. Bude zajímavé jestli do budoucna budou obě rostliny uplně přesně stejné. Měla jsem původně i fotku jak vypadalo semínko když vyklíčilo.,ale asi jsem si jej neuložila a už jsem ji nenašla. Škoda, ale vzpomínám si ,že to druhé bylo menší a vyrůstalo hodně od spodu jako by do boku. Domnívala jsem se,že to menší zajde,ale bojuje statečně.
Teda holky vám se daří
Nejdřív dlouho stála a pak mě odměnila za trpělivost má dvě hurá
Tak ať se jim daří
Myslím, že u tohodle druhu to žádná kuriozita nebude, mám to tam to samé .:) To nejspíš půjde na vyhození.
Teda to je úroda
Radku, jsem ráda že ti tak krásně roste To je radost pohledět
Jo Evi je to paráda ale co s tím dělat ... :):) to je zásluha toho zalíváním tím kravincem asi
ty zalíváš amky kravincem? Já byla poučena, že cibuloviny se nesmí hnojit hnojem.Dávám jen Cererit.
Karen střídám Kristalon a slabej roztok z granulovaného hnoje jakobarva slabého čaje
Ted otazka na Edu, napada me, co kdybychom usporadali anketu o nejhezco footografii hvezdniku co jsme doma vypestovali, co na to rikas Edo? Kazdy by Ti zaslal na mail jednu fotku, ktera se nam nejvic libi a pak by mohla probehnout anketa na hl.strance webu...
Mirku,tak to si ještě dva roky počkáš
proc myslis?:rolleyes:
Mirku, soutěž můžeme rozjet zde na tomto fóru. Nainstaluji doplněk anketu a každý si bude moci přidat jednu fotografii k ohodnocení do příslušného tématu např. Listopad 2010. Posílání přes e-mail je příliš těžkopádné. Jestli jseš pro, můžu zkusit , jestli bude vše dobře fungovat.
No než nám ty letošní (semínka) cibulky narostou
Helenko, ja myslel prozatim fotky nasich amarylek-jako fotky odrud(napr.Charismy,Picotee) apod..
ja bych byl urcite pro, jestli to nebude tak tezke tak to zkus sem dodat a hned muzem soiutezit .-)
Tak si vyber nějakou fotku u mě v albu.Já si myslím že by to asi nemělo v celku cenu.Všichni máme skoro stejné druhy.Lepší by bylo si počkat na ty křížence, co z nich za krásy vyroste
vidim, ze uz jsi to zalozil, dame tam kazdy fotku, ale kde se bude klikat a nasledne zobrazovat kaysi graf-jako to bylo letos zjara s tou anketou o nej bily hvezdnik...snad jsem to vysvetlil :o
Mirku, ještě to nefunguje, zase jsou problémy.
Edo mám dotaz.Magic green je kříženec Papilia?A jestli ano nemá taky jiné vegetační období?Mám pocit že je nějak čilé místo aby odpočívalo. :o
Jani, jestli je kříženec s Papiliem nevím. Magic Green mě rostly jako všechny jiné a již odpočívají. Jesti ti rostou nové listy, nech ho růst. Já to tak dělám i s ostatními.
Mirku, anketa již pravděpodobně funguje. Myslím, že by tam někdo mohl dát fotografii.
Díky za radu.
Karen, mne to dela jeden semenac od Tebe..priznej se, cim jsi ho ozarila?!
To já mám takový pohled, ale ty moje kořínky - na fotce to není tak vidět,ale konečky mají nazelenalou barvu aby z toho nakonec nebyla ještě nějaká cibulka
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu