Re: Cibulky.cz
Cibule jsou fakt pěkný-Ani jsi je nemusel mořit, nebo ano? Teda loni jsem mořila všechny,jenže tak pěkných jich moc nebylo.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Cibulky.cz
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Cibule jsou fakt pěkný-Ani jsi je nemusel mořit, nebo ano? Teda loni jsem mořila všechny,jenže tak pěkných jich moc nebylo.
já mořím všechny pro jistotu ale neloupal jsem je už tak byly
Tak to jsem zvědavá jestli ty moje budou taky tak pěkný. Ještě jsem je neviděla.Jsme s Evčou domluvený, že mi je přiveze až tu budou ty od tebe aby si je zrovna vzala.
Ty moje jsou už po koupání.Budeš je zimovat nebo ne?
No když jsem je už namočila tak je i zasadím. To si myslím že už by nebylo dobrý je znovu uspávat. Jedna stejně raší.
Já mám tyhle podzimní poprvé tak jsem nevěděla.Jdou do hlíny.Aspoň pokvetou na zimu a bude naco koukat.
No já z toho moc radost nemám, budu mít dlouhé listy a do jara daleko, jenže, kdybych je byla neoloupala a nepřišla u toho Donau na mokvající slupku, do zimy by mohla zahnívat a to by bylo horší. Taky je mám poprve takhle napodzim kupované, ale zdá se mi, že jsou lepší kvality nežli ty kupované v zimě to už je to asi přebraný a teda horší.Tak budu mít 4 co ješte nekvetly. Loni mně jedna nekvetla vůbec a to Carnival od fa.Lukon Gladis .Trochu marodil a pak už nenakvetl.
Paráda má se k světu
moooc gratuluju Karen, treba bude i treti .-) Lemon Lime mi tohle delal-dokud si ho nedala jako predkrm ta moucha...no tesim se az Ti vykvete
Posledně jsem měla dva stvoly u několika cibul třeba Green_Goddes,Benfica,Night Star......Ale úžasnej byl Elvas. Ten kvetl a nechtěl růst. Pokaždý když už jsem myslela že snad uděká list vykvetl znovu - celkem třikrát. Ale nejvíc vzpomínám na CHristmas Gift, měl taky dva, ale najednou a na každým 5-6 květů. Byla to nádherná kytice.Tendle je zvláštní jen tím jak roste velice rychle.Sázela jsem jej 3.10. a první stvol vykoukl 19.10. ,ale toho jsi si všiml stejně jako první ty.
Ráno se ukázalo, že se začala probouzet druhá ze tří nových cibulí z této skupiny - SAN REMO!!!!
Roste květní stvol, jen tak maloučko, ale je tam!
tyhle stranyk znate? sice tam maji jen 3hvezdniky, ale zas tak casto k sehnani tyhle nejsou... http://www.e-rostliny.cz/e-rostliny/esh … -2-Ostatni
Tohle balení už tady někdo měl nevím jestli Radek nebo Jirka?A myslím že i chválili.
ja jsem od teto firmy koupil jen osivo a cibule narcisu-vloni v Hornbachu, ale hvezdniky ty tam tedy nemeli...
Možná že to bylo ono ale nevím,někdo kupoval amar. uvidíme on se někdo ozve
Nejsem si jista, ale asi jsem od nich brala před 2 rokama lilie.A byla jsem spokojena.
Já měla z této firmy amky letos i loni a taky jsem spokojená
a jaky jsi presne mela?
Minervu ,tu mi ale dal Radek on ji měl ale z té samé firmy, je velice světlá teda byla loni uvidíme jestli bude i letos,v albu má číslo 02-2010-01)..
.Elvas,Passadena,to jsou loni kupované a ty tři letošní :Ambiance Donau a San Remo.
No vida tak jsem se nespletla. Nakupovalo se od nich ,mají slušné ceny ale malý výběr. Na jaře by to mohlo být lepší.
aha, tak od nich je tedy mas! stejne si myslim, ze budem nadseni z tech nasich amek, az vykvetou tak budem jak pávi,chi
Tak dneska jsem dostala balíček od Cibulky.cz, objednala jsem si Picotee a Lemon Lime
obě cibulky krásně velké a hlavně bez známek poškození.Lemon má ještě mimi u Picotee
určitě bylo také,ale je ulomené škoda už jsem od nich objednávala po druhé a spokojenost.
tak to zni mooc dobre:-) obe tyto odrudy Te jiste nezklamou, jejich barva je pro me zatim v top ten .-)
Už se těším až pokvetou hodně jsem zvědavá na Lemon Lime
barva je absolutne super, o tom neni pochyb, jen se nenech zaskocit velikosti kvetu - ma je mensi, to teda jo, ale ta barva a i mnozstvi na stvolu je senzacni!
Tak to se už těším mám většinu amek do červena,proto mě nadchla ta zelenkavá barva a Picotee je zase bílá tu mám jenom jednu,tak se moc těším
Picotee, stejne jako Minerva jsou velmi stare odrudy, jsou to jedny z prvnich velkokvetych, ktere se na trh dostaly a po pravde ta Picotee se povedla velmi, zadna ji zatim neprekonava :-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Cibulky.cz