121

Re: Pokec o všem-5

Tak jsem docela namichutá  26.10. jsem najednou posílala semenáčky pro  .Janku  a Perpe .Oběma jsem to oznámila předem,a zatím co Janka mi napsala ,že jí zásilka dorazila,Perpe vůbec nic. Ona sem ale taky nechodí. Když jsem jí psala posledně napsala mi že má moc práce a tak moji nabídku nečetla včas. Už jsem nic neměla a tak aby jí to nebylo líto ,vybrala jsem ze semenáčků co jsem si chtěla sama nechat, a tak...Dívala jsem se do SZ do dneška neotevřela moji zprávu,no ale snad jí to už muselo dojít  a mohla mi sem aspoň napsat řádek že to došlo. A nebo já nevím, píšu zpáteční adresy nic se mi nevrátilo. Ještě je tu možnost,že moje semenáčky leží u ní ve schránce. ac ac ac   jestli takto zbytečně zašly docela mě to nas.........:mad:  abych nebyla sprostá.

122

nerozciluj se Karen, jiste za ne je rada a clovek nevi co se ji mohlos stat, i treba net, kdyz nefunguje tk to nastve, treba nemuze dat vedet! jinak uz dopocitavam dny az anm ukazes ty novy kousky co TI pokvetou .-)

123

Snad máš pravdu Mirku, a je všechno v pořádku,a jen se sem nedostala. To jen ,že by mně bylo líto, kdyby přišly pryč nějak zbytečně.
A co se týká těch mých nových, no zatím ještě není co ukazovat. Papílio nenasazuje na květ, místo toho po pauze několika  dnů ukázalo 9tý lístek.Donau   zatím květ neotevírá místo toho začíná rychle růst druhý květní stvol,vypadá to jako by chtěl dohnat ten první.San Remo - u toho jsem špičku květního stvolu ráno ještě hledala lůpou a teď už je vidět i pouhým okem,tak mu to jde taky rychle.To víš, že jsem taky zvědavá,co mi vykvete.U těch nově koupených je každá s otazníkem?co to bude. ab ab ab

124

Ahojky všichni !!!! Tak teprve dnes  jsem si všimla že jste mě tady tak krásně přivítali mezi sebe. Moc se tu ještě nevyznám , tak se omlouvám že píšu až teď . Je to moc milé , děkuji všem !!!!
Ještě vzkaz pro Karen : Omlouvám perpe , určitě se ozve a zítra se zeptám jestli semenáčky došly v pořádku . Dnes nám odvezli tatínka do nemocnice  , je po infarktu . Nebyl opravdu čas se věnovat těmto nádherným květinám . Určitě ti perpe v brzké době odpoví  . Děkujeme za pochopení

125

Marcel hlavně ať je tatínek v pořádku to je duležitější .Držím palce.  an   ad  an  Každej z nás se někdy na čas odmlčí.   :cool:

126

To budu moc ráda, víš když ta miminka vypipláme ,záleží nám pak taky na nich . Nechtěla jsem se jí dotknout, jenom při představě, že tam někde leží ve schránce....bylo by mi to líto. vy jste sestry?
A tatínkovi držím palce, aby to brzy zvládl a uzdravil se. an  an an

127

Ano  , perpe je moje starší sestra . Jestli jí balíček přišel , tak určitě ho vyzvedla ze schránky ale nebyl čas se připojit na internet a poděkovat . Určitě jí to vyřídím a napíšem co a jak . Děkujem za podporu !!!!!!

128

i ja drzi pesti! koukam, ze jste obe amarylkové sestry an ab

129

Mirku , taky děkuju . Obě nás to baví , je to moc nádherná květina.

130

Marcelko,atˇse tatínek brzy uzdraví.

Karen, já minulý týden dostala od Zdenka mejl,že cibulky co jsem mu poslala-že jsou  rozmačkané  všechny.Tak jsem byla namýchnutá.Vyrostli mi u cibulek nové,víc jich nebylo a nějaký dobrák z toho udělá šrot.
Doufám že budeme mít víc štěstí a ta tvoje přijde v pořádku.

131

Tak vypadá to že charisna kvést nebude,jaksi se květ zmenšuje.A té druhé se taky moc nechce.Sice je tam vidět druhý květ,ale vůbec se nepovytahují nahoru.Tak uvidím co se z toho vyklube.

132

Marcel taky držím palce a perpe pozdravuji byla u mne pro cibulky jak jela z Brna tak zatím ahojky

133

Když jsem posílala cibulky ,tak jsem si říkala že holky bydlí kousek od sebe a že by se mohli znát.To jsem netušila že jsou z rodiny  ab  ab  ab

134

Heli, tak to by mě taky moc mrzelo, kdyby se cibulce něco přihodilo cestou. Zatím všechno co mi někdo poslal přišlo bez újmy na zdraví. Nejvíc co jsem zaznamenala bylo, že byl semenáček poslaný jen v obálce a obložený bublinkovou folilí - tak cibulička byla trošku zploštělá, po zasazení trošku zvadly ,ale dneska už ani nevím která to byla. Všechny jsou vpořádku.

135

Právě jsem prodělala koupel ledovou vodou - podotýkám ,že nedobrovolnou. :o
Ještě jsem měla na dvoře připojenou dadici na zahradu a tak jsem ji chtěla odšroubovat,aby vytekla z ní voda. Jenže došlo k zádrheli.Celej ten bazmek ulítl a voda stříkalqa přímo na nás mě a Džesinku!! ac   :mad: 
Celá slitá od hlavy až po ponožky jsem prchla, pvšem musela jsem zavřít hlavní uzávěr ale je v hluboké šachtě a tak mě ještě čekal vejlet tam a zavřít to. Copak dolu to šlo ale pak nahoru to bylo horší. Zrovna jsem sama doma. ale zvládla jsem to.

136

tak to gratuluju, takovyhle tury nerad podnikam to teda jo an

137

Teda Karen   :rolleyes: ab  ab

138

Koupat se venku koncem října, to je odvaz. ab

eda

139 Naposledy upravil: janka (30-10-2010 19:25:18)

Karen uzavírala sezonu.   ab   ab   http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6558.gif  ab   ab   ab

140 Naposledy upravil: karelex (30-10-2010 20:01:42)

Jani ty mně teda přeješ!!Už je mně zima od pohledu!!
Máš moc pěkný fotky na první straně.. Hlavně ta Preludehttp://www.celysvet.cz/skin/smile/s8703.gifta je nádherná!Gratuluji  an an :|Miminko náhodou nemá?

141

Karen mimi nemá ale skusila jsem jí opilovat.Tak když to vyjde tak dám vědět .  :cool:

142

Karen , tak s perpe jsem mluvila a cibulky jsou v pořádku . Měla je včera v poště!!!

143

Komulko jak je? už je ti líp?Já se z té dovči nemůžu vzpamatovat tak musím v pondělí na nějaké krevní testy.   ac

144

Janka dík, i za semínka budu ráda. Marcelko1  Perpe se mi již ozvala, tak vím že obálka dorazila. Stejně to bylo dlouho na cestě.Hlavně jestli to dlouhé cestování přečkaly ve zdraví. Já teďka mám zdrženou cibuličku od Helenky ta se taky zatoulala  přez neděli na cestě.

145

No on byl ten státní svátek  , takže pošta bude mít zpoždění

146

Ahoj Radku , pozdrav perpe vyřídím a cibulky od tebe jsem viděla jsou v pořádku a perpe už je umístila na své stanoviště a teď už je pěkně opečovává .

147

Míro prolezla jsem ti alba a valím oči .  :rolleyes:  Kde to proboha bydlíš?Tolik kytek se do normálního bytu nemůže vejít. :rolleyes:   :rolleyes:
Máš tam Eucharii (pokojový narcis)nevím jestli to píšu dobře, jak často ti kvete?Mamce kvetl 1 a mě vůbec a mám ho 4,5 roku.
A to Bingo je nádherný kdyby bylo někdy mimi ráda ho adoptuju.   ad   ad   ad
Cimbidia mám 2 a taky potvůrky nekvetou.  ac

148

tak mam ledasco, ale vse se pestuje se stridavymi uspechy, to Eucharis mi doma kvete nevyrovnane-vetsinou obrok, takovymu mymu dedovi 2x rocne, nevim co s ni lumo dela ab jinak bydlim v rod.dome, takze babicka kdyz bydli dole tak ji mam jako ubytovnu pro rostliny-treba ibisky,3vetsi kaktusy i Medinillu ji tam dam:-) O Bingu jsem tu nekde psal, ze je to jedna z tech odrud co mi sezrala ta larva narcisove mouchy, mam z ni jen 3deticky, tak aspon neco mam po ni a u Cymbidii je to v pohode, ted nasadily poupata, tak si pockam nez vykvetou, a ze jim to trva pekne dlouho nez z rasiciho stvolu pokvetou kvety

149

Janko, díky za optání, dostala jsem nějaká stříkátka x vdechovátka a kašel se pomalu lepší.  jak to bude dál je ve hvězdách....  tys tam chytla nějaký hnusný virus, co? je to hrozně zvláštní, záleží určitě na imunitě každého jednotlivce. jezdíme léta na dovču se švagrama do různých krajin. po návštěvě Sharm el Sheikhu před dvěma lety švagrová marodila s "virozou" několik měsíců a nám ostatním nebylo nic.... moc ti držím palce, aby KO byl OK an ab an

150

preji brzke uzdraveni... kdybys mela moznost tak si porid (pokud sis ho nesbirala) podběl, moooc mi vzdycky pomaha a caj z nej neni vubc k zahozeni-kord kdyz ho osladis medem an