Re: Dárečky
Tak to jó Mám pro tebe taky dobrou zprávu, ten brazilský amarylis se má nádherně k světu, už mi vykoukl druhý lísteček od pidicibulky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to jó Mám pro tebe taky dobrou zprávu, ten brazilský amarylis se má nádherně k světu, už mi vykoukl druhý lísteček od pidicibulky
Tak to držím palečky a co zmiják ještě neleze ? manželka ti psala že můžeš zasadit dohromady ale já bych nějakej dal samostatně do květníku aby mněl místo ale jak chceš
Zmiják zatím neleze, ale snad se brzy ukáže Jinak ty větší jsem dala samostatně a ty menší dohromady tak jsem to snad nepokazila
To jsem ráda Mám obavy o tu Pasadenu, a navíc jak tak koukám, tak Charisma sice má už dva malé lístky, ale nějak podezřele pomalu rostou No uvidíme, je pravda že amarylky byli už bez kořenů koupené a asi jim to déleji trvá než zakoření
Radku je skvostnej-jak krepovanej!nadhera
Radku, skvělý. Myslím, že odrůda souhlasí. Mnoho fotek RN nemám, ale podoba je.
děkuji jak vykvete tak ji pošlu ale klidně dávám komukoliv -ke kopírování-mých fotek bez dotazu :)
Jo Evy ten blesk se kolikrát postará o něco úplně jiného ja ten tvůj už viděl na foto a čekal jsem jest li se mi to povede ho mít stejný ..
ja blesk vubec nepouzivam-zbytecne to zesvetlava fotky.... jen si vyvazuji bilou...
dnes -a ještě jsem nakoupil poslední co někde našla ve skladě edo ještě ji nemáš ve fotkách -a dvě co byly odkvetlé v květináči -prodala mi je i s květináčem a můžu vám říct že jsem teda s hrůzou vydělával z květináče a tak KRÁSNÉ a zdravé cibule jsem ještě neviděl teda z obchodu sazené i nové kořínky rostly :)
Radek , máš to na 100%:)
děkuji Milko teď se těším jak vykvete ten od tebe
Edo co říkáš na tu Rosa nenašel jsem její obrázek ... :lol:
Radku, německá firma a rosa znamená německy růžový. I malé písmeno na začátku slova tomu nasvědčuje, že jde jen o barvu.
sem to ..... ale už jsem je našel na jejich stránkách pardooon se polepčím
to uz prisla objednavka od LG?! nak rychle!
vzdyt v lednu jeste nemeli udelanej jarni katalog!
jo Miro to nevím já si objednal a došlo ...a musím říct že jsem mile překvapen vypadají zdravě
loni jsem od nich dostal take cibuli a k memu šoku nemela cervenou spalu, coz me mimoradne prekvapilo...je docela mozne, ze ne vsechny maji z Holandska, ze nektere pestuji volne v pude a pak i prodaji...takze o to vetsi +
jo jsou dobré a i ta cena 160 a 155 kč jde ale to poštovné tj.další kousek no ale co nadělám nemám tu nikoho kdo by objednal se mnou a tak jsem nucen platit
nebo osobni odber jestli to mas pobliz...
právě nemám je to vše daleko já mám nejblíž Brno
To já to mám taky všechno z ruky.....i ty výstavy kytek
Jedna je bílá s růžovými žilkami a druhá je překvapení
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky