Re: Pokec o všem-5
Aby nám ty cibulky nezmrzly. Bylo by jich škoda.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Aby nám ty cibulky nezmrzly. Bylo by jich škoda.
Vím že Baby je menší, já to uváděla pro to, že nemělo víc květů nežli ty běžné 4..To počasí si moc chválím, aspoň nemusím jej nikde hledat. Zítra nám bude syn s vnukama předělávat střechu a tak už vím že nám tam naprší
ma byt hlavne i teplo-teda nevim jak ten vitr,dnes byl pekne protivnej,hl.si hlidej kluky at Ti nespadaj z ty strechy jak svestky.
Nestraš, copak tohle to by ani na spadnutí nebylo, ale přetim dělal syn kostelní věžičku. Nikomu se do toho nechtělo a on to vzal. Copak on je přivázaný , ale na tu kostelní věž musel nejdřív vyšplhat a jištěnej byl dole pod sebou to teda ještě, že jsem se to dověděla až potom. Tady nám to zatím nefouká vůbec.
tak to je dobrej, ze si troufl! ted uz taky nefouka, ale furt vyhrozujou, ze ma na půl dne a pak ma byt pokoj
Mirku, dííky za podrobný popis...inak som zistila že mám len tie poloplné nie úplne plné..skúsim si zohnať úplne plné georgíny a potom bubdem skúšať
na mym webu ve fotogalerii moje novoslechteni uz nejaky mé jiriny jsou, pristi rok jiz chci pokrtit svou prvni jirinku-asi na zamku v Pardubicich-kdy se v zari kona vystava...
Tohle mi pokvete,měli to v obchodě .A protože jsem hamižná,tak jsem koupila dva ,možná nebudou úplně stejné
Chi chi hamižná hm :) a co manžel ? :rolleyes::mad:
Hvězdníky mě nekvetou, tak alespoň vánoční kaktusy.
gratuluju Edo, ja se rad podivam,nebot van.kaktusy mi doma nikdy nesly-vzdycky opadaly fylokládia a bylo po srande...ale mas je pekny
SUPER mám červenej ale od jara živoři.Loni na podzim odkvetl a od té doby bojuje už nevím co s ním.
Míro odpovídám na dotaz k Prelude.Opilovala jsem vlastním všechny.Promiň nějak jsem ten dotaz přehlídla.
uplne v pohode, jinak semeniky vypadaji, ze budou dost plodny
Jestli dozrají všechny budu dávat pryč .Někdo chtěl tak jsem zvědavá jestli se ozvou.
Jani, jestli budou semínka tak na mě nezapomeň
Edo, krásné kaktusy, já už je mám všechny odkvetlé. nevím, co se letos zbláznily tak brzy....
Ráno jsem byla v Kauflandu a měli Amky kolibříky za 59,90 a normální za 79,90 dlouho jsem u nich stála a rozmýšlela moc se mi líbyla na obrázku růžová na konec jsem odolala
a nekoupila žádnou mám problém s místem a už se těším na společnou objednávku
Semenáčky,které jsem dala na podzim do truhlíku mi začínají žloutnout postupně po lístku a nový neroste bojím se že do jara je ještě dlouhá doba asi nevydrží
tak to tě, Ilonko, obdivuju! já rozhodně takovou vůli nemám a když někam vlezu, bez kytky neodejdu...
To víš,že jsem se musela hodně přemlouvat,ale ještě není všemu konec pořád o ní přemýšlím a do večera daleko do práce jdu až na noční,tak je možné že si pro ni ještě dojdu škoda ,že je nemají pojmenované
já myslím, že pojmenování v Kauflandu vyjde nastejno, jako když jsou nepojmenované.... stejně pak musíš hledat, co že sis to vlastně koupila... a nejen ostatně v Kauflandu přeju ti krásný nákup - já mám pro kolibříky slabost, ale Kaufland u nás široko daleko není
Mirku dík za fotky, už jsem na ně nakoukla odpoledne a šla jsem pro tebe vyfotit moje kuřata od tebe,ale došla baterka a nežli se dobije, nemůžu je ani stáhnout. Tak nevím jestli se nějaká povedla. Dvě z nich mají úžasné fouska, mnohem delší nežli jsem jaké kdy viděla. I delší nežli tvůj kohout. To bílé má zase naopak ze všech nejmenší. Zbytek je tak něco mezi tím. Žádné nemá náznak ocasu. To z mých vlastních - barevných mám ale u 3 ocasní pera aspoň nějaká. Tak doufám že to budou aspoň kohouti. Jo jen tak mimo loni jsem dávala už velkého kohouta tady Pepčovýmu spolužákovi a on má teď po něm spoustu selepiček kříženek. Nemůže si je vynachválit co do snůžky. Prej mu snáší i dvě vejce za den.Každopádně mně teďnenese skoro nic a on má vajec že neví co s něma. Jasně že jsou taky modrý, tak se nemůže mejlit. Jo a ta vajíčka kříženek už nejsou tak drobná jako u čistokrevných.
diky za info, jeden kohoutek ma ty licousy taky veliky, ten jejich tata je nema - ma jen vous, za to jedna slepice prave mela veliky,ale jen jeden licous, proto v potomstvu jsou, mne nese zatim jen jedna-ta co uz dobre preperila, ostatni jeste ne...kurata snad ponesou uz v prosinci, jsou uz skoro velka jako dospely...
jinak jsem cetl, ze pokud se araucany skriizi s plemenem s komb.uzitkovosti (ty co snasi hnede) krizenci pak nesou vajicka modre, pokud s tema lehkymi (ty nesou bile)tak potomci nesou zelene vejce, snad jsem to neobratil,ale vim, ze to takto funguje .-)
A tak to jsem ani nevěděla že jsou dva typy barvy u araukáních vajec. Já všem římám modrozelený nebo tyrkysové. Je ale pravda, že jsem při kupování těch prvních ,měla i pár vajec které byly hnědozelené taková ta barva vojenského sukna. ,ale nevylíhla se (já měla ze 30 vajec jen 10 kuřat.)
a u mne se taková barva nevyskytuje. Věechna mám taková jasně modrozelená.
Jo a kohout dědeček tak to je to co já tu mám, krásně jsou pravidelné.Moc se mi líbí, zatím jsou ještě pořád dost malá 21.8. se vylíhla .
nn Karen, u araucan ne-ty maj ty tyrkysovy, ale tohle bylo mysleno na jejich krizence - kdyz s krizis se slepicema co maj bilou a pak co maj hnedou skorapku...
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5