Re: Pokec o všem-5
Ale to už máš nejvyšší čas. Vánoce jsou za 5 týdnů a poupěti to trvá než vyroste do květu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ale to už máš nejvyšší čas. Vánoce jsou za 5 týdnů a poupěti to trvá než vyroste do květu
no minule jsem zasadil Evergreen 5.12 a vykvetl 25.12. tak si rikam, ze je jeste cas-on tata umi pekne fajrovat, proto tu mam rychlejsi vyvoj
Tak to my doma moc netopíme, držíme to kolem 20 stupňů i méně. Mám doma psa, tak aby neměla venku teplotní šoky. :lol:
Jani a sehnala jsi něco v OBI ? :rolleyes:
no dnes tu mame akorad (22),ale jindy je tu i 26-no na spani mam otevrene okno, to bych neusnul, vyhoda tohoto topeni je ta, ze amky na chodbe-semenace by jiste nastydly-od okna tam fuci tak aspon ze se vic topi
Já bych uvítala kdyby ty starý šly i ještě později, stačí to co nakupuji teďka a co ještě příjde. Semenáčci jim budou muset uhýbat.
S topením je to u nás složitý. Pepčovi je pořád zima, já bych zase větrala. Tak se neshodneme. Mně by těch 20°C stačilo jako maximum.
Tak tady je to poupátko,udělal mi dnes radost
Nestihla jsem to vyfotit.Byla už tma.Tak zítra za deního světla.Karen dávala jsem dnes pryč kotě už mi zbývají jen tři
V práci kvete ten červený,zítra dodám foto
Rito nedošla jsem tam jednání co jsem měla se protáhlo.Ale zítra tam jdu určitě tak dám vědět.
krasne plnej,Helenko! ma ten Tvuj jmeno?
Nemá, to teprve budu hledat
Heli bezva a že je plnokvětý to je teprve radost. U nás maj mít zítra v prodeji, tak jsem se domluvila se sousedkou, ona chodí brzy nakupovat,aby to tam omrkla a dala mně vědět. V nabídce měli jen červenej, ale kdyby bylo víc....nemám žádný bílý plnokvěty....
A tady je ještě Lady Jene
Helco, ten druhej je super!! tise zavidim
Heli.Ten druhý mně připomíná Elvase. jo a blahopřeji k odebrání koťěte,už musejí bejt velký.
Takový malý Elvásek a ten pod ním bude taky plnokvětý a asi tmavší.Na květ si musím počkat do pondělí je v práci.
no Elvas se mi vzdycky libil a tenhle, kdyz je mu podobny tak tomu neni jinak
Ten kolibřík vypadá na odrudu Joker.
Helenko náááádhera krásné fotečky ...
Heli super Je dobrý že jsou každej jinej mě se to taky u těch prvních 4 povedlo.A budu čekat jaké budou ty poslední.Jeden pokvete ještě letos. A 4 asi až příští rok.
Edo to se rozmnožujem co????
Olig vítej mezi námi a ať se ti tu líbí.
Ahoj, ano se libi
Mi se nejvicei podoba Trentini !
Oliq, také tě zdravím. Googe umí dobře překládat, takže to nebude takový problém přečíst tvoje příspěvky. Vyzkoušej vložit nějaký obrázek. Není to složité. Mirek již popsal návod, kde je vkládání obrázků nejednodušší.
Zdravim, eda
Google mi preklada at korzystam z gmail-u. Jako nadbudove ne mam.
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5