Re: Neznámá Amarylka
Je nádherná ,a perfekně provedená fotka. Moje Benfica má barvu taky takovou, jen jsem ji nedokázala tak pěkně vyfotit jako ty.Půjdu k tobě do učení
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je nádherná ,a perfekně provedená fotka. Moje Benfica má barvu taky takovou, jen jsem ji nedokázala tak pěkně vyfotit jako ty.Půjdu k tobě do učení
Koukám, že jsi na tom stejně jako Radek se svým Double Record, kdy mu janka napsala, že mají ve slevě štafle. Třeba ještě nějaké zbyly.
Konečně dneska jsem našla ve škvíře mezi suknicemi v krčku cibule z Polska něco malinkého se zelenat. Pořád tam koukám a svítím baterkou a teďka večer už je to jistě špičička květního puku.Zrovna na tuhle cibuli jsem náramně zvědavá.
ano Karen,poupe je jiz videt .-) tak se tesim cim nas prekvapis :-) snad se ta ode me rozhybe a poroste, ja cekam na tu svou ozarenou, zda se chytne..
jo Karen, prisel Ti i ten měřák?-jak sem predtim poslal s cibulkou..?
ježiškote to na něco bylo??? :rolleyes: já si myslela že jsi to tím zamotával :mad: Já to vyhodila ještě to tam několik dnůleželo ale už to tam neleží. Na co to bylo???
Krásná , hezky vybarvená
no to je nějaká novinka, tenkrát ji tady někdo zveřejnil, a Drahuška měla pocit že ji tam mají v nabídce. Ale když pak porovnávala fotky došly k názoru že uplně stejný nejsou.Jsem zvědavá jestli bude fakt plnokvětá a vůbec se na ni moooc těším.
Jo Rito, pyl od tebe se ujal!!!!
Tak to jsem moc ráda
Jinak si myslím, že to byl Jirka , co ukazoval na fóru nějakou super amarylku až z Austrálie
Karen, to byl papirovej metr z Ikei, moc dobre se mi s nim meri prumer cibulek,ups
jojo Jirka
Karen jestli to bude ta z fotky tak je krásná.
Mirku, že je to metr i Ikei jsem poznala,ale taky jsem si všimla že má na každé straně jinakou míru. Proto jsem to vzala jako reklamní věc - víš jak říkaly v tý jedný reklamě že v Ikei je všechno větší. Nejdřív jsem se tě i chtěla zeptat proč jsi mi to poslal,ale říkala jsem si ,že bys mě považoval za troubu že se ptám na takovou blbost.Tak jsem si říkala že jsi ten proužek papíru použil na zamotání cibulky.
to ne, klidne ses mohla zeptat, míra odpovidala spravne, takze by nemeril vic, tim, ze je z papiru tak se s nim skvele meri prave obvod..tak snad priste
To ne ta míra na něm byla po obouch stranách ale různá, já si to prohlížela. Na měření nán taky pásmo, takový ten krejčovský, ale měřila jsem cibulky šuplerou a přepočítávala.Zas tak moc přesně to bejt nemusí,já vím, že bych naměřila rozdíl, hlavně u těch co nejsou kulaté.
Karen, také je měřím šuplerou. Je to rychlé a pohodlné. Vždy kolmo k rostoucím listům, aby měření bylo přesné ve shodném místě a potom můžu porovnavat jestli ztlousla nebo zhubla.
jj přesně tak, jen mě to nenapadlo dřív. Kdybych je byla měřila už minule před letněním, mohla jsem se potěšit zjištěním o kolik vyrostly. No škoda, ale teď jsem všechny poměřila a zapsala - pro příště.Měříš je jen při ukládání na zimu? Já bych ještě mohla ,když je budu přesazovat ven, nebo aspoň některé.
Přesazuji v únoru a tak je v tu dobu po oloupaní suchých slupek také měřím. Mě přesazování v únoru vyhovuje a už to asi měnit nebudu. Je jasné, že když se cibule probudí dřív, tak ji přesadím a změřím.
Janko to moje je pořád zavřené a roste druhý stvol.Jinak žádná změna. Jsem moc zvědavá jestli ti ta barva sedne.
Když jsem procházela nabídku Royal Color, narazila jsem na amku kterou znám pod jmenem Popov ,semínka a nyní teda už semenáčky pochází od Onky.Moc se mi tento květ líbí ,tak jsem jej taky ihned poznala ,akorát že tady je pod jiným jménem a to Hurricane. Já si myslím, že je to ta samá rostlina nebo se mýlím?
První je ta Huricane druhá je od Ilonky Popov
Karen,máš určitě pravdu,já hledal Popov na netu a je jinej.Když jsem to tenkrát hledal,tak jsem našel jen jednu stejnou fotku jako té Bruselky a byla posána jako Popov.Chybička se vloudila,tak je to Huricane.Omlouvám se všem za mystifikaci.
To mám radost tak já taky něco poznala !!! Už se začínám lepšit, nakonec se ještě na starý kolena i něčemu naučím! Dík Jirko
cibule je teda vskutku velka, to se teda museli snazit :-) skoda, ze nepisi o jakou odrudu se vubec jedna, porad si myslim, ze akorad rozdeluji semenace podle barev a jdou na kram, a taky by uz nemuseli psat Amaryllis, ze? Nicmene me podle fotky co sem dal Radek pripada cibule moooc pekna, tak at se snazi!
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka