Re: Papilio
Jirko super, držím palce a teším sa už na kvet.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko super, držím palce a teším sa už na kvet.
Jani, já mám taky pořád u Papiláka baterku a okukuji
Jirko a co takhle nějaké foto, nebylo by.
Ráno nafotím.
To je dobře. Taková odrůda za to určitě stojí.
Moje Papilka
toto jde na květ:
toto me vyplašilo a nakonec nic:
To druhé má ještě další mimča,ale zatím maličký.
Jirko, to je bezva, asi nám pokvete současně. Moje Papilio má přibližně stejně velké poupě. Tak držím palce.
Gratuluji Jiří, co se mi ještě na Papiliu líbí je jeho zajímavá cibule - protáhla a hlavně jakoby vzorkovaná, prostě i ta je okrasná. Přeji rychlý vývoj stvolů a pomalé odkvétání
Edo,Jirko gratuluji a držím palce.
Taky Vám držím palce chlapi.
Tiež držím palce , už aby kvitli....
kdyz jsi Pavle online - asi Ti jeste nedorazila obalka,vid?
este nie, počítam že zajtra.
no ode me i ke mne to chodi dost divne, tak snad Ti to prijde aspon do konce tydne :cool: no tesim se na Tvyho Papilaka az nam ho tu prevedes
Miro, pozri si stranu 15. Tu je keď kvitol v septembri, popr. moje album na rajceti - sú tam všetky fotky.
ta Tva Germa se mi tuze libi,si ji objednam.--na rostlinkach.cz ji maj tak nebudu vahat a tez Bllosom Peacock - mas ho krasne nafoceny!-luxusni,urcite by to byla jedna z nejvhodnejsich plnych v tomto odstinu - podle me ma asi nejpravidelnejsi tvar-proste modelka
Jirko děkuji za nalezený článek, ještě jsem jej celý nepřelouskala ale je to poučné.
tak přátelé, musím se s vámi podělit o velikou radost: vypadá to, že po třech letech od nákupu cibule se konečně letos dočkám odměny v podobě květu! teď večer jsem šla zalévat semenáčky a ostatní mlaďochy + Papilio a myslela jsem, že snad samou radostí omdlím
František samozřejmě musel asistovat...
gratulujem...
děkuju, děkuju! jen si tak říkám, že to Papilio se opravdu chová jako kočka - dělá si prostě co chce - a každé jinak. Eda psal, že mu nejdříve vyrazilo několik listů a pak teprve stvol. to moje naopak začalo listy ztrácet a najednou puk... každopádně radost mám ohromnou - i z miminka, které utěšeně roste. teď už jen zbývá doufat, že opravdu vykvete.
Já to 3 roky nevydržím a to mám 2kousky.
Ale jinak ti Komul blahopřeju. a čičina je taky krásná. :rolleyes:
Komulko moc ti tu radost z Papiláku přeju a kocourek no teda ten jeeee. Ani bych jej nepoznala.Je krásnej!!!:|
Janko, tobě určitě vykvete dřív než za tři roky. má rád teplo a ty ho máš přece pod peřinou
(tak se na mě nezlob, já to myslím v dobrém)
Já ho mam na okně a ještě mu přitápím .chodím okolo něj po špičkách aby se mu něco nezlíbilo a porát nic.(prevít mě zkouší) a někomu už pokvete z dodávky od Jirky v říjnu a to taky stávkuje.
nemám duvod se zlobit
Já mám od Jirky 2 Papilka, jedno jde na květ , ale dokud nepokvete nevěřím :lol:
:mad: :mad: :mad: no koment
Komule, ale výsledek máme stejný. Poupě roste současně s listy. Držím palce, podle tvaru a vzhledu poupěte to Papílio je.
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio