511 Naposledy upravil: Oliq (20-11-2010 15:33:24)

Re: Pokec o všem-5

Ak budu prekladat automaticky - to se nikdy ne naucim cestiny :mad: ab

512

Oliq také tě vítám mezi námi ab ab ab

513

Onka
Dekuji ab ab ab

514

Oliq, vítám tě mezi nána

515

a ted Te trochu vyzpovidam:-) co vsechno vubec pestujes, jen se nam pochlub! an

516

Ano, spousta "lektvarů", zeptejte se na jméno rostliny ab

517

tak jaky lektvar pestujes? ab

518 Naposledy upravil: janka (20-11-2010 18:11:32)

Olig ahoj lektvar bych si taky dala.   ab    Ta čeština se poddá . an   an

http://sklad.obrazku.cz/t551469_DSCF4017.JPG San Remo nevím nevím je hodně světlej co vy na to??? tenhle je z nabídky od C ibulek cz.  http://sklad.obrazku.cz/t551498_sanremo200.jpg

519

Jani, je krasnej..skoro se mi vic libi takhle svetlej co mas nez ten co byva na obrazku!

520

Jani je moc pěkný ale na San Remo mi nepřipadá ab je opravdu hodně světlý ag

521

Míro není ještě uplně rozvitej tak ho fotnu zítra až se vrátím z práce  an   nestíhám ho vyfotit za denního světla a pod bleskem to není ono.  ad    ad

522

ja s bleskem nefotim nikdy-vzdycky se barvy vytrati a pak fotka nema vubec cenu, budem se tesit na krasavici :-) uvidime jak Karen-ta ma taky S.Remo

523

Taky jsem zvědavá jakou barvu bude mít ten Karen .  :rolleyes:

524

No doufám že nebudu mít stejný ab .Můj ještě spí ab ab

525

Uvidíme je od Grimové a Tosca taky.
Eda rozhodne a  na Jirky názor jsem taky zvědavá.

526

Já ji mám taky od ní  ab ab ab

527

To prekladal Google.... ab
Automaticky.

528

Janko, je moc krásný ad an

529

Do třetice mam ještě Charismu ale ta spí tak jsem zvědavá co z ní bude.Zatím nic moc na to že garantují kvalitu a odrudu.  an

530

Mně příjde, že není tak odlišný od obrázku v nabídce u fa. Cibulky  kde jsme je kupovaly. Ale když se podíváš do nabídky u Lukon Glads, ty jej nabízí taky ,ale na obrázku je něco docela jiného. Ten je teda tmavej o hodně víc. Já si jej loni v Lukonu brala, ale vyrostlo cosi docela jiného.
Myslím si, že se ti taky ještě barva dodělá, možná taky až u dalšího květu.
Můj zatím nic, jen jsem zjistila že zelené poupě už je skutečně zaplněné celé ,tak už snad to taky bude. Druhý stvol je v půlce.

531

Jeden dotaz mimo mísu. Zrovna jsem se dívala na abecedu zahrady, bohužel jsem tam zapoměla heslo,tak se ptám Mirka tady. Fakt máš cymba jen v kupovaném substrátu B,bez jakýchkoliv přídavků?Nic víc?

532

s tema barvama Karen, to ted dela snad kazdy kdo dela katalog - napr.uz si videla modrou jirinu!ja teda ne a to sem v nich skoro cely zivot,ale v katalogu jak tam pekne sviti a jeste ji daji takovou reklamu..no hruza, a s amarylkama je to same

533

ten substrat Leni je z prace a je to substrat tezsi - raselina a jil plus asi ornice, cemuz se nejvice blizi substart zahradnicky... zadna kura ani mala v tom neni...

534

Ty cimba mám 2 a nekvetou potvurky v letě byly venku a teď jsou v chladnu.

535

A já vůl se míchala s hlínou,kůrou,rašelinou,molitanem,polystyrenem,buk.listím a koňskejma koblížkama.A prd. Ale studenou periodu měl dost-minulý týden šel domů a má tak 15-16 stupňů.
Na jaře ho nacpu do hlíny.Doufám,že neuhnije.

536

na abecede sem psal, ze kdyz je budu delit, zkusim hokus pokus soupnout jednu pahlizu do volne pudy,...

537

Řekl bych, že to San Remo je. Příliš zelenou barvu má asi vlivem špatného osvětlení.

eda

538 Naposledy upravil: lenkak (20-11-2010 18:06:31)

Holt kdo umí,umí.Někomu vyroste i trpaslík,někdo vyhubí i kopřivu.Za bárákem jsem měla takovou pěknou,chudák,poté,co jsem došla k názoru,že si ji budu pěstovat na čaj,chcípla.
O té volné hlíně jsem četla,ale tobě určitě poroste i tam.

539

vsak se nic nedeje, zjara presad a uvidis:-)
jinak s Edou souhlasim an  dnes jsem se nejak rozsoupl, uz vic jak 60prispevku za den a to sem mel koncem zari 450prispevku,ups ab an

540

Koukám za chvíli budeš ukecanej jak Janka ab ab ab a pak prý jsou ukecaný jeno baby ab