Re: Pokec o všem-5
Ak budu prekladat automaticky - to se nikdy ne naucim cestiny :mad:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ak budu prekladat automaticky - to se nikdy ne naucim cestiny :mad:
Oliq také tě vítám mezi námi
Onka
Dekuji
a ted Te trochu vyzpovidam:-) co vsechno vubec pestujes, jen se nam pochlub!
Ano, spousta "lektvarů", zeptejte se na jméno rostliny
tak jaky lektvar pestujes?
Jani, je krasnej..skoro se mi vic libi takhle svetlej co mas nez ten co byva na obrazku!
Jani je moc pěkný ale na San Remo mi nepřipadá je opravdu hodně světlý
Míro není ještě uplně rozvitej tak ho fotnu zítra až se vrátím z práce nestíhám ho vyfotit za denního světla a pod bleskem to není ono.
ja s bleskem nefotim nikdy-vzdycky se barvy vytrati a pak fotka nema vubec cenu, budem se tesit na krasavici :-) uvidime jak Karen-ta ma taky S.Remo
Taky jsem zvědavá jakou barvu bude mít ten Karen . :rolleyes:
No doufám že nebudu mít stejný .Můj ještě spí
Uvidíme je od Grimové a Tosca taky.
Eda rozhodne a na Jirky názor jsem taky zvědavá.
To prekladal Google....
Automaticky.
Janko, je moc krásný
Do třetice mam ještě Charismu ale ta spí tak jsem zvědavá co z ní bude.Zatím nic moc na to že garantují kvalitu a odrudu.
Mně příjde, že není tak odlišný od obrázku v nabídce u fa. Cibulky kde jsme je kupovaly. Ale když se podíváš do nabídky u Lukon Glads, ty jej nabízí taky ,ale na obrázku je něco docela jiného. Ten je teda tmavej o hodně víc. Já si jej loni v Lukonu brala, ale vyrostlo cosi docela jiného.
Myslím si, že se ti taky ještě barva dodělá, možná taky až u dalšího květu.
Můj zatím nic, jen jsem zjistila že zelené poupě už je skutečně zaplněné celé ,tak už snad to taky bude. Druhý stvol je v půlce.
Jeden dotaz mimo mísu. Zrovna jsem se dívala na abecedu zahrady, bohužel jsem tam zapoměla heslo,tak se ptám Mirka tady. Fakt máš cymba jen v kupovaném substrátu B,bez jakýchkoliv přídavků?Nic víc?
s tema barvama Karen, to ted dela snad kazdy kdo dela katalog - napr.uz si videla modrou jirinu!ja teda ne a to sem v nich skoro cely zivot,ale v katalogu jak tam pekne sviti a jeste ji daji takovou reklamu..no hruza, a s amarylkama je to same
ten substrat Leni je z prace a je to substrat tezsi - raselina a jil plus asi ornice, cemuz se nejvice blizi substart zahradnicky... zadna kura ani mala v tom neni...
Ty cimba mám 2 a nekvetou potvurky v letě byly venku a teď jsou v chladnu.
A já vůl se míchala s hlínou,kůrou,rašelinou,molitanem,polystyrenem,buk.listím a koňskejma koblížkama.A prd. Ale studenou periodu měl dost-minulý týden šel domů a má tak 15-16 stupňů.
Na jaře ho nacpu do hlíny.Doufám,že neuhnije.
na abecede sem psal, ze kdyz je budu delit, zkusim hokus pokus soupnout jednu pahlizu do volne pudy,...
Řekl bych, že to San Remo je. Příliš zelenou barvu má asi vlivem špatného osvětlení.
Holt kdo umí,umí.Někomu vyroste i trpaslík,někdo vyhubí i kopřivu.Za bárákem jsem měla takovou pěknou,chudák,poté,co jsem došla k názoru,že si ji budu pěstovat na čaj,chcípla.
O té volné hlíně jsem četla,ale tobě určitě poroste i tam.
vsak se nic nedeje, zjara presad a uvidis:-)
jinak s Edou souhlasim dnes jsem se nejak rozsoupl, uz vic jak 60prispevku za den a to sem mel koncem zari 450prispevku,ups
Koukám za chvíli budeš ukecanej jak Janka a pak prý jsou ukecaný jeno baby
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5